| Andrei_2426 a întrebat:

Voi ce preferatzi masina hidramata sau manuala?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Sincer, cea manuala. Imi place sa aud motorul, sa schimb vitezele atunci cand motorul mi-o cere, sa-mi folosesc la maxim reflexele.
Cand sunt la volan, nici macar nu-mi place sa ascult muzica; singura "muzica" pe care vreau s-o aud atunci, e cea a motorului.

12 răspunsuri:
| Cristi_3697 a răspuns:

Hidramata ca e mai usor

| Dan_6508 a răspuns:

Masinile hidramate sunt pentru grasi care le e lene sa schimbe viteza... o inventie inutila.straight face

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@Dan: permite-mi sa completez: si pentru pitzipoance blonde care habar n-au ca viteza trebuie, uneori, schimbata! Stii tu: alea care sunt convinse ca oglinda retrovizoare interioara a fost inventata STRICT pentru refacerea tencuielii. Pardon! Machiajului.

| Angel0 a răspuns:

Daca probezi o cutie automata greu mai treci la manuala.
Oricum schimba mai repede si mai bine decat un sofer.
E mult mai relaxanta si la drum lung si in oras.
Motorul nu-ti moare niciodata.
Se comporta mai bine pe zapada.
Viata mai lunga pentru motor si transmisie.
La semafor plec inainta meseriasilor care mesteca inca la schimbat-or.
Ai o mana si un picior libere.
Dezavantaje inca nu am gasit.

| mgtow a răspuns:

Masina cu cutie automata si pe motorina

| XK a răspuns:

Hidramata :d

| Biencush a răspuns:

Hidramata, normaaal

| catalin13 a răspuns:

Categoric, masina manuala, deoarece, alta este cand simti masina cum ruleaza, si o simti, si alta este la cea hidramata, cand tu nu prea faci nimic, decat apesi pe 2 pedale. Parerea mea.

| alexandru04 a răspuns:

Manuala dar sincer nu am mers cu una hidramata inca. da nu mi-as schimba parerea cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai smechera hidramata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la un timp te saturi sa amesteci in cutia de viteza si iti prinde tare bine una automata (mai ales daca ai si o prietena buna, stiti la ce ma refer...)

| Sofer a răspuns:

Hidramata doar daca e diesel si manuala daca masina e pe benzina. Eu asa prefer.

Întrebări similare