Pana mi am luat SUV preferam SUV, dar acum prefer stabilitatea unei berline decat posibilitatea de a urca borduri si a trece prin gropi a unui SUV
Eu prefer hatchback.
Datorita aspectului sportiv, dar si deoarece este mai practica spre deosebire de un coupe.
Un Coupe e mult mai sportiv, părerea mea, iar nu cred ca iti cumperi hatchback sa fie practic, îl cumperi sa te distrezi cu el, dar pentru distracție zic ca merge mai bine um coupe
Da, un coupe e mai sportiv, dar ce faci daca merg mai mult de doua persoane cu masina?
Ce faci daca vrei sa iei niste prieteni, stai si iesi din masina?
De asta spun hatckback.
Pai îmi place in egala măsura și aspectul de berlina dar și aspectul de SUV, însă dacă ar trebui sa aleg doar una, as alege SUV, deși stiu ca nu e la fel de stabil in mers ca o berlina, e mai practic, mai mare, îți oferă mai multă siguranța, poti trece mai ușor peste borduri, in gropi nu te doare sufletul neaparat, plus ca au vizibiliatate mult mai buna, pentru mine contează foarte mult vizibilitatea din habitaclu, nu as putea sa stau intr-o mașina ce limitează vizibiliattaea la extrem, cum am văzut ca este la Smart, Alfa Romeo, unele masini sport etc... înțelegi tu la ce ma refer
Anonim187263728119 întreabă: