| 123wsa a întrebat:

Voi ce ziceti meseria de electrician auto o sa mai fie profitabila pe viitor cu lucrari de calitate si atelier propriu?

2 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Numai cu investiti mari, uriase. Testere de diagnoza profesionale, utilaje automate, aparate de bombardari cu ultrasunete a pieselor pe care s-au depus calcar sau calamina si multe altele. Cu un garaj, niste surubelnite, un set de clesti si unul de chei nu se mai face treaba nici in ziua de azi... peste 5-10 ani nu se va mai discuta de asa ceva!

| relian a răspuns:

Nu stiu cit de profitabila este daca te axezi doar pe electric la masina.Sigur nu o sa iti mearga afacerea bine pentru ca problemele electrice nu-s chiar atata de frecvente.Ar fi bine sa iti faci un atelier si sa faci de toate.Mecanica,electric,aer conditionat, si tot ce se face la o masina.Chir si bodyshop.Eu sint undeva in afara si sint masini cat vezi cu ochii, nu exista persoana sa nu aibe masina si cei care se ocupa nu fac doar electric sau doar mecanica. Daca ar face doar atata da faliment dupa citeva zile sau luni. Iara referitor ca apar nu stiu ce scanere aia nu inseamna ca scanerul ala iti si rezolva problema.Tot tu trebuie sa rezolvi, scanerul doar iti arata posibile defectiuni si unde ar fi ele. Uneori cu tot cu tehnologie stai si te uiti la masina.Depinde in primul rind de meserias cirt de bine stapinesti meseria respective.Bafta sa reusesti in ce tiai propus