| MotanulFelix a întrebat:

Voi cum ati proceda daca ati face asa o depasire riscanta? Sau ce ati face in situatia din video-ul de aici: http://www.razidemori.org/......fost-bine/

Răspuns Câştigător
| usernameinvalid a răspuns:

Eu unul cand am vazut ca nu pot face o depasire in cea mai mare siguranta, "m-am retras". Poti spune ca tipul din video a fost "inconstient" la faza aia.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu as depasi niciodata in modul in care a facut-o berbecul ala, era clar de la o posta ca nu poate duce depasire la final

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns (pentru suntserios):

Daca l-a mancat in cur sa depaseasca si nu mai avea rabdare, trebuia sa faca manevra din doua miscari. Prima miscare era sa dea pe langa Skoda si camioneta (si sa ia fata grav camionetei repliindu-se intre ea si șa, din ce imi dau eu seama avea timp lejer sa se bage cu japca) iar apoi, dupa ce se elibera ce era de eliberat pe contrasens putea sa dea si pe langa șa.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu stiu, eu n-am cum sa patesc asa ceva pe sosea. Șaua se ia intotdeauna separat, nu la gramada (fiindca e foarte lunga). Ala care venea de pe contrasens cred ca dormea in ghete, nu a facut absolut nimic ca sa evite impactul decat atunci cand a fost prea tarziu.