anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cum depășiți emoțiile de la volan?
Mi se întâmplă atunci când trece o perioadă relativ lungă fără condus... apoi mă obișnuiesc din nou și e totul bine.
Treceți și voi prin momente de genul în trafic? Palpitații, palme umede, etc...
Știu în sinea mea că n-am de ce să stau stresată, doar atentă, dar căpșorul ăsta nu vrea să înțeleagă. big grin

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Merg toata ziua cu tirul nu am treaba https://www.youtube.com/watch?v=zL08GcKFgFI&t=496s

| Simpatic a răspuns:

Vindeca mai intai starea de anxietate de care suferi si apoi nu vei mai avea probleme de genul.Recomand control la medic de specialitate, nu o zic razand o zic cat se poate de serios.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa stii ca nu am mai condus nici eu de ceva vreme de cand cu pandemia.

Dar asa este, dupa cateva ore te obisnuiesti si parca merge totul de la sine. Ca mersul pe bicicleta big grin.

Dar nu e cu palme umede si astea... dau drumul la ceva muzica si aia e. Mai ales seara cand e liniste. Partea mea preferata.

| Sofer a răspuns:

Singurele emoții avute la volan era cu o tipa frumoasa din dreapta.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Lipsa de experienta.

| Ofiintă a răspuns:

Condu frecvent. Nu există o altă modalitate.

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Nu trebuie sa ai emoții la volan! Pur și simplu ești atenta la drum, bagi muzica. Cânți și tu prin mașina ca doar e a ta laughing Trebuie sa ramai concentrată la drum și la ceilalți participanți. Pe mine m-au spart ceilalți participanți love struck( nu exista sa nu dau de vreun "șofer experimentat" care sa se bage fără un semnal sau sa taie toată intersecția ca s-a răzgândit în privința traseului happy

| Cristian84 a răspuns:

Da e ca si cand ai conduce prima data desi esti experimentat dar nah asta e o stare emotionala probabil

| BecSpart a răspuns:

N-am carnetlaughing