| bleakk a întrebat:

Voi da de permis in urmatoarea luna si vreau sa mentionez ca nu am avut prea mare contact cu masina, aproape deloc. Mi-am achizitionat o carte de legislatie pentru a trage cu ochiul pe acolo si pentru a invata esentialul, o carte de teste si de asemenea o aplicatie pentru telefon ca in timpul liber sa lucrez teste.
Vreau sa va intreb daca in orele de condus cu instructorul voi putea prinde repede si cam in cat timp ma voi obisnui cu condusul? Stiu ca depinde de mine, dar intreb cat de mult conteaza? Cam ce ar trebui sa cunosc inainte?

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mie mi-au luat vreo 8-10 ore, ca sa trec de la condusul prost, la condus, cum a vrut instructorul. Eram familiarizat cu condusul, dar eram pe cai gresite. Mi-a corectat stilul de a conduce, nu manevrarea autoturismului, ca asta stiam deja.
O colega de la scoala, era absolut praf la inceput (mergea ba cu o roata pe marginea santului, ba pe contrasens, nu stia incotro sa dea de maneta ca sa semnalizeze...), in 20 de ore a ajuns sa conduca frumos, foarte calma.

| IuliaM01 a răspuns:

Buna! Sa stii ca si eu am fost ca si tine la inceput! Cand m-am inscris sa dau pentru permisul de conducere si am inceput orele, a fost prima data in viata mea cand m-am urcat in masina ..nu stiam nimic! Sa nu iti fie frica, sa intrebi ce nu intelegi ori de cate ori e nevoie, sa nu iti fie rusine si sa intrebi tot ce nu ai inteles. Daca inveti bine legislatia, o sa treci cu bine; iar la oras faci ce ai invatat : dai prioritate unde trebuie, opresti la stop si la treceri, te asiguri mereu in oglinzi etc. o sa il treci fara probleme! Daca nu iei din prima, nu te descuraja. ..nu esti primul/ prima care pica si ia din a doua sau a treia incercare!
Succes!