Mie mi-au luat vreo 8-10 ore, ca sa trec de la condusul prost, la condus, cum a vrut instructorul. Eram familiarizat cu condusul, dar eram pe cai gresite. Mi-a corectat stilul de a conduce, nu manevrarea autoturismului, ca asta stiam deja.
O colega de la scoala, era absolut praf la inceput (mergea ba cu o roata pe marginea santului, ba pe contrasens, nu stia incotro sa dea de maneta ca sa semnalizeze...), in 20 de ore a ajuns sa conduca frumos, foarte calma.
Buna! Sa stii ca si eu am fost ca si tine la inceput! Cand m-am inscris sa dau pentru permisul de conducere si am inceput orele, a fost prima data in viata mea cand m-am urcat in masina ..nu stiam nimic! Sa nu iti fie frica, sa intrebi ce nu intelegi ori de cate ori e nevoie, sa nu iti fie rusine si sa intrebi tot ce nu ai inteles. Daca inveti bine legislatia, o sa treci cu bine; iar la oras faci ce ai invatat : dai prioritate unde trebuie, opresti la stop si la treceri, te asiguri mereu in oglinzi etc. o sa il treci fara probleme! Daca nu iei din prima, nu te descuraja. ..nu esti primul/ prima care pica si ia din a doua sau a treia incercare!
Succes!