anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi din a câta oară ați luat permisul?
Din ce motive?
Dati-mi o motivație sa ma țin numai de scoala asta de soferi fara sa ma mai gandesc in jur ..sa fac totul ca la carte.
Dati-mi o explicatie cum naiba inteleg mai bine intersectiile

6 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Codul rutier este cred cel mai simplu de învățat comparativ cu orice alte cursuri, pentru că este logic, ușor de înțeles și are mult sens. Dacă nu ai capacitățile necesare nu prea ai ce să faci. Eu îți recomand să iei o pauză de la învățat, să îți pui ordine în gânduri, să te mobilizezi și să te ambitionezi(dacă îți dorești cu adevărat) și să te apuci serios de treabă.

| NLS a răspuns:

Sala am luat-o din prima, de 3 ori, cu 25, 24, 26.
Primele doua dati am picat traseul, probleme cu plecatul din rampa, plus alte maruntisuri.

Atentie la capcane de genul:
"Acum opreste unde doresti. "

Acorda prioritate in intersecții, especta indicatoarele, pastreaza distanta, semnalizeaza mereu, foloseste oglinzile, nu stationa nici macar 5 cm pe trecerile de pietoni, acorda prioritate pietonilor, si fii atent la cazuri speciale, precum atunci cand iti apare ceva brusc in fata. (orice ar fi, de la minge sau animal, la o persoana)
Daca franeaza el, ai picat.

E nevoie de atentie, relaxare, reflexe bune, si sa fii capabil sa iei decizii de moment (fara a pierde mult timp).

| Furnicuta000 a răspuns:

Eu am luat examenul teoretic din prima pentru ca era foarte usor, practic daca citesti cartea si apoi faci multe chestionare o sa stii sa raspunzi pentru ca la examen sunt aceleasi intrebari ca in modul acela de invatare de pe site-ul drpciv (acolo unde trebuie sa platesti cativa euro sa faci chestionare). Dar la proba practica am picat de 2 ori pentru ca odata a intervenit examinatorul cand m-am apropiat prea mult de masina din fata la semafor si odata nu am acordat prioritate la sensul giratoriu. Cand am luat eu permisul, acum vreo 6 ani, daca picai proba practica trebuia sa dai si proba teoretica de fiecare data, acum am inteles ca se da o singura data.
Trebuie doar sa ai grija sa acorzi prioritate pentru ca pe examinator asta il intereseaza in primul rand, apoi sa stii sa te asiguri, sa te uiti in oglinzi si peste tot, sa stii sa faci parcari

| dinaprilie a răspuns:

Sala din a treia incercare, traseul din prima ( dar nu a fost exigent ). De "invatat" sa conduc abia dupa un an de condus. Fii atent la politist, semafor, semne si regula cu cedeaza dreapta, in ordinea asta. Nu te grabi chiar daca esti "ocarat" de alti soferi.

| DaniTDCI a răspuns:

De ce ai avea nevoie de motivatie pentru a te tine de scoala de soferi? daca nu esti in stare sau nu te atrage te sfatuiesc sa renunti de pe acum, eu am luat sala si oras din prima fara probleme.

| MetisuI a răspuns:

Din prima