anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Volvo vs opel (viteza)

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Volvo e scump dar si rapid.

| FPI a răspuns:

Opel vs Volvo? asa nu merge ca nu poti compara XC90 cu Insigna clar ca i-a Insigna sau sa compari Antara cu S60 aceiasi treaba clar marca mai buna si mai respectata ii Volvo de rezistenta nici nu mai vorbeschappy

| FlorinDiablo a răspuns:

Volvo sunt masini suedeze facute cu simt de raspundere, Am un volvo XC90 nici nu simt zapada de afara...

| Ensiferum a răspuns:

Volvo clar in tot ce priveste rezistenta, siguranta la crash test, si multe altelebineinteles nu poti sa compari un suv cu o limuzina, indiferent de marca, daca compari un volvo dintr-o categorie cu un opel din aceeasi categorie Volvo invinge categoric.Dar mai intervine partea cu intretinerea care tu o decizi, la volvo intretinerea este mult mai scumpa.

| ionutzu94 a răspuns:

Opel.

| unknownn a răspuns:

Nu viteza e factorul important al unei masinihappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Rupe asfaltu'!
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| FPI a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta nu ii Opel! ii provenienta 100% Vauxhall VX220 dar este vandut si sub numele de Opel pentru ca Vauxhall nu are licenta de comercializare in toate tarile europene si de asemenea amandoua apartin General Motorswinking!

| anonim_4396 explică (pentru FPI):

Stiu si eu ce este! Atata timp cat are sigla Opel este Opel. Nici Skoda nu e Skoda (vw), nici Lamborghini nu mai este Lamborghini (Audi)...etc.etc! App... daca esti fan Volvo n-am ce sa iti fac! Daca tie nu iti place Opel si gasesti Volvo net superior ( este doar parerea ta). happy

Cata inteligenta pe tine! Skoda, Audi si Seat au motor si transmisie de Volkswagen ca de altfel Mitsubishi Lancer pe 2.0 D-ID are licenta Volkswagen si ma bucur ca ai auzit si tu ca Lamborghini ii patronata de Audi si la randu ei Audi apartine de Volkswagen Gruop deci prin urmare Lamborghini apartine de grupul Volkswagen ca de altfel Bugatti sau MAN si lista tot poate continua, dar la imbecilii aia de la GM care au falimentat SAAB ii cu totul alta treaba Mersi! aaa si inca ceva Volvo ii clar superior Opelwinking si altor marci nemtesti.

| anonim_4396 explică (pentru FPI):

Esti super inteligent! laughing Eu, ti-am zis ca prefer OPEL. Nu ma intereseaza ce crezi tu. "Fiecare cu ce il doare". Am dat-o in diverse. laughing

Am dat nu zic ca nu dar ti-am zis cu sta treaba sa nu mai confunzi data viitoare diferenta dintre a face o marca si a patrona o marcawinking

| BlackScorpion07 a răspuns:

VolVo=Puternicsmug Opel=Semi-Puternicstraight face fa operatia asta de matematica

| Catau27 a răspuns:

Daca m-ai intreba pe mine... Volvo clar.winking

Întrebări similare