| Aista a întrebat:

Vreau sa achiziționez bmw e90 n47, știu ca motorul acesta nu este lăudat din cauza ca are probleme la distribuție sau se rupe, întrebarea mea este, dacă schimbi distribuția mai exista riscul acesta sau doar modele cu distribuția de fabrica veneau cu aceasta persoana, în alta ordine de idei costurile de întreținere ale mașinii sunt ridicate, în sensul ca anumite persoane spun ca difera mult preturile fata un o mașină din gama vw cu același motor de 2l

8 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Distributia la n47 se inlocuieste la 200.000 km, cu kit original conditia sa schimbi uleiul la maxim 15.000, se da jos doar cutia de viteze.

| Aista explică (pentru KovacsB):

Deci dacă faci schimburile corespunzător nu o sa fie probleme la distribuție

| KovacsB a răspuns (pentru Aista):

Exista service-uri care garanteaza 200. 000km la N47 cu conditia sa faci schimbul de ulei la ei.

| ZappyTV01 a răspuns:

Salut daca vrei incerca dar mai întâi nu ai zis daca o vrei că nouă sau second-hand că pe Olx o găsești între 3500-4500€ dar ar fi cazul sa o verifici pe Car Vertical că îti spune toate detaliile mașini, și dacă nu ai încredere că motorul este bun pur și simplu o refuzi sa o cumperi și te gândești la alta că sigur sunt foarte multe alegeri

| Aista explică (pentru ZappyTV01):

Clar ca sh, doar eram curios de părerea unui cunoscător sau chiar posesor

| ZappyTV01 a răspuns (pentru Aista):

Eu sunt posesor de seria 3 dar mașină aia nu știam prima data că există așa că am făcut un research si o găseam că ar fi din 96-98*

| Aista explică (pentru ZappyTV01):

Aici ma refer la seria 3 e90-91 fabricate după 2009, cele cu distribuția spate

| ZappyTV01 a răspuns (pentru Aista):

Aaa ok de ce nu ai spus așa acum m-am prins la ce voiai să spui