| Alex363839 a întrebat:

Vreau să anulez dpf la un audi a4 b7 nu mai este posibilă curățarea și aș anula și egr ul. Niște păreri pro, contra?

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pareri contra? e o masina pe care nu iti permiti sa o intretii, anuland, smenuind un sistem care a fost proiectat cu scopul de a nu polua
Dar este o practica in Romania ca unii sa isi cumpere ceva doar sa para cool, aviz cei 99% dintre proxenetii romani care au masini mult mai scumpe decat pot produce ei si femeile lor in 10 ani, evident lucru pe are nu si-l permite nici nou dar nici sa ii schimbe "piulitele". Isi cumpara Mertan de 100k euro doar sa isi distruga vecinii, ca sigur sta si cu chirie in garsoniera de 18 m2
Eu aplic alt principiu imi cumpar doar ce pot intretine happy si deocamdata nu a existat lucru sa nu mi-l permit, dar nici nu am bentley, in schimb cand dau 4000 pe anvelope sau 3000 pe kit ambreiaj cred ca e ceva, catalizatoarele ma costa 1400 de euro bucata, am doua, nu a fost nevoie ca masina e in garantie inca, dar cand se vor infunda le voi schimba nu le voi smenui!
Imi place sa fiu asumat in viata, voi ceilalti la fel?
No offence, nu a fost un atac la persoana cat la meltenii pe care-i detest si sunt multi ai naibii!
Tre sa intelegi ca ceea ce vrei sa faci este total ilegal dar si imoral, dar cine se mai gandeste in acest stat infect la sanatatea celor din jur...pana in 1990 eram un popor supus de comunisti dar chipurile ne iubeam si intelegeam unii cu altii iar dupa 2007 cand s-au deschis portile UE si pentru noi, toti sarantocii si-au luat gradele "cuvenite" si au uitat sa mai fie oameni, da de noi romanii vorbesc nu de altii, adica ne-am transformat intr-un popor de hateri si de oameni care nu se respecta unii pe altii, ori popoarele civilizate nu s-au construit pe dispret si pe distrugerea celor din propria comunitate, nu cu o gandire preponderent ca a noastra, nu cu o gandire de genul "merg asa pe blat, daca ala poate eu de ce nu pot, dau o spaga la ITP, il sun pe cutare si ma ajuta sa primesc o indemnizatie ceva, il sunt pe popescu si imi da un act ca pot circula asa, il trec pe tata in acte si nu-mi asum ca am furat bani de la stat" numai prostii si aiureli
Cand vrei un lucru sau faci o fapta buna, rea, asuma-ti, daca nu stai in banca ta si mergi cu blugi rupti sau cu masina lu bunicu!
Romanul nu este asa, el vrea sa fie fudul dar cand e vorba sa fie in fata legii fuge ca rromii cand nu au cutitul in buzunar, numai sunt tari!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Și noi cu ce suntem vinovați să respirăm mizeria de la mașina ta?

Știi că e ilegal să îl anulezi? e peste 5000 lei amendă și nu mai treci nici ITP.

| mihai69 a răspuns:

Pro - 0.
Contra - pierzi talonul și pici ITP-ul.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Anularea EGR-ului nu prea e benefica, poti avea probleme cu chiulasa sau chiar pistoanele, daca faci drumuri lungi cu masina.
EGR-ul ajuta la mentinerea unei temperaturi relativ scazuta in camera de ardere, prin introducerea substantelor necombustibile, cand motorul nu este in sarcina.

| Frank51 a răspuns:

Poți lua un dpf din dezmembrări la preț rezonabil. Dacă îl anulezi nu mai poți trece itpul.

Soluția de compromis este să mergi așa până ai bani de un dpf sh.

| OldSoul a răspuns:

Daca vrei sa anulezi, ai grija unde-l anulezi.
Daca mergi unde e mai ieftin, e posibil ca mai multe stricaciuni sa-ti faca, sau pur si simplu sa nu mai mearga masina asa cum ar trebui.
Oricum daca-l anulezi, iti recomand totusi sa-i pui un catalizator.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ochiul a răspuns:

Este ilegal si vei polua ca un tractor dupa.