Aş merge pe benzină: se pune problema interzicerii maşinilor diesel în oraşele mari
In plus pentru detalii vezi aici:
https://blog.safefleet.ro/......e-mai-buna
Te contra zic.
Deja s-a impus o "interzicere", care de fapt nu e chiar o interzicere.
In orasele mari din Germania, daca faci rost de aceea bulina verde poti umbla linistit si cu euro3. Daca nu ai aceea bulina poti sa ai si euro6, primesti amenda. Nu se vor interzice masinile diesel in urmatorii 15/20ani.
De fapt nu mă contrazici ci doar mă completezi. Am zis că se pune problema şi tu ai completat afirmaţia mea cu detalii
Se pune problema, peste 10/15ani. In Romania(daca o mai exista pana atunci) 25+ de ani.
Nu cred ca tine aceea masina atata.
Trăim şi vedem - cred că de la anul, o să vedem interdicţii pe diesel
Nu se va face asta. Peste 70% sunt masinii diesel. Daca ar da aceasta interdictie, sau ar da-o intr-un anumit orar (6:00-22; 00) majoritatea masnilor diesel ar iesi noaptea si ar merge mai turat, pentru a face o fel de "greva"
nici-o tara nu este pregatita sa scoata masinile diesel de pe drumuri. Si la cate filtre au pe ele, astea mai noi, nu cred ca polueaza asa mult.
In schimb, da as fi de acord sa scoata tot ce e sub euro4.
Avand in vedere ca e vorba de masina luata de noua, benzina fara nicio discutie. Va fi o masina care poate va prinde zilele de interdictie a dieselului.
Diesel-ul polueaza mai mult si se prea poate ca peste cativa ani sa fie interzis in mai toate tarile vestice, ceea ce inseamna ca nu vei mai putea pleca in concediu cu masina oriunde doresti.
Salut. Depinde de numarul de km facuti pe an. Daca faci peste 20, 000km/an orienteaza-te catre un diesel, daca nu, catre un motor pe benzina.
Nu te lua dupa altii, deoarece vorbesc doar prostii despre masinile diesel. Ele nu se vor interzice in urmatorii 20ani. 70% din masinile din UE. sunt diesel.
Diesel: Consum bun
Benzina: Silențioasă, consuma mult(depinde de motor) cuplu la aproape orice turatie( in comparație cu diesel)
Recomand diesel. Tu îți iei ce vrei.