Frate! In Romania platesti orice, oricat si oricand! De ce te agiti? Indiferent de unde-ti iei masina, de platit, CEVA, tot platesti.
Da a fost inscrisa inainte de 1 ianuarie sau 1 iunie anul 2007 se plateste taxa de prima inmatriculare, deoarece acele masini au platite o taxa de vama si nu de poluare dar in Romania ce sa-i faci.
Oricum te sfatuiesc sa cauti ceva inmatriculat recent si nu o masina care are 1 an de Romania, ca asta echivaleaza cu 10 ani in Germania de ex. bafta
Salut! Depinde cand a fost inmatriculata prima data masina in Romania. Daca a fost inmatriculata inainte de 1 ian 2007, atunci va trebui sa platesti noua taxa de poluare.
Buna.din cate au anuntat ei, daca masina este inscrisa in RO nu trebuie sa mai platesti taxa de prima imatriculare, eu sunt de 2 ani in Germania am un golf5 din 2004 inscrisa in RO in 2007 am plecat in Germania in 2009 si vreau sa o vand pentru ca m-am stabilit aici, daca esti interesat ma poti contacta pe facebook.MARINELa MARINESCU. Si intrebarea mea este acum cum pot sa dau procura parintilor mei din Germania sa poata sa-mi vanda masina, va multumesc.
VIKZ întreabă: