210.000km e o suma ok.
Dupa 300. 000km incepe sa se vada uzura, dar unele masini se prezinta impecabil si la 400. 000km.
Verifica masina la reprezentanta, si vei afla acolo daca e in parametri, sau deja "gafaie".
Eu zic ca e o cifra ok, ar trebui sa mai mearga inca atat fara probleme mari.
Cand am citit mesajul tau, am cautat pe google distanta dintre pamant si luna, sa vad daca masina aceasta a atins-o. Dar mai are inca 93.400 km ca s-o atinga.
Si distributia trebuie schimbata; iar piesele pentru astfel de masini nu sunt ieftine.
""În cele mai multe cazuri, primul schimb al kitului de distribuţie se face la 90.000 de kilometri. Pe urmă, se schimbă din nou la 60.000 de kilometri, însă niciodată mai târziu de cinci ani. Înlocuirea distribuţiei trebuie făcută la depăşirea numărului de kilometri sau vechimii indicate pentru că se uzează atât rolele angrenate cât şi pompa de apă. Rolele au la bază un rulment ce are o durată de viaţă limitată, tocmai de aceea se recomandă înlocuirea acestora împreaună. Cureaua de distribuţie este afectată de uzura în timp şi este obligatoriu să fie înlocuită împreună cu rolele aferente", a mai explicat Răzvan Pop. La un număr mai mare de km, de regulă după 180.000 km, este necesară şi înlocuirea pinioanelor danturate care sunt cuplate la cureaua de distribuţie, din cauza uzurii accentuate şi posibilităţii decalării cu câteva grade a axelor antrenate."
Sursa: https://adevarul.ro/......index.html
Cunosc pe cineva care a avut probleme cu pompa de motorina; tot motorul i l-a dat jos si a fost demontat la un service, piesa cu piesa.
Mie mi se pare cam multi km la masina asta, si mi-e teama ca daca o sa o iei bineinteles ieftina, o sa bagi prea multi bani in ea. Mai bine iei una mai buna, cu o uzura mai mica, chiar daca este mai scumpa, ca vei iesi mai bine. Si unele taxe vor fi mai ieftine. De exemplu, o motorizare euro4 sau 5 este mai ieftina deca euro3.
Unii vor spune ca bmv-urile se uzeaza mai greu decat alte masini de fabricatie mai noua. Acum nu stiu ce sa spun. Faci cu omul socoteala cat costa masina, si mai adaugi costurile a ceea ce mai bagi in ea, si vezi cat iti da. ^_^
Eu cred ca sunt cam multi km dar daca vrei sa te risti...Ori poate mai gasesti.Nu e bine sa te grabesti cand iei ceva.Eu zic sa mai cauti.
KINGPDA întreabă: