Prima data trebuie sa te apuci sa citesti cartea atent.(noile reglementare) O citesti pana o stii din mare apoi treci si pe chestionare. E o aplicație Drpciv cu 12 stele galbene pe magazin play. Asa întrebări îți vin la sală. La ieșirea din scoala o sa dai un test pe calculator, e foarte greu si de bazează mai mult pe situații din trafic. Sa fii atent. Partea buna e ca il poti da pana il iei Iar tu o sa iei sala doar daca o sa inveti. Cu timpul daca faci tot peste 24 corecte înseamnă ca esti pregătit de sala eu tot 25-26 faceam pe aplicație si am luat sala cu 25
Primul pas, te duci la o scoala de soferi din orasul tau si ti spun ei ce trebuie la dosar pai vei afla urmatorii... pasi de la ei
Pai, dupa ce indeplinesti formalitatile de inscriere, va trebui, printr-un test, sa dovedesti ca esti apt. O sa fie nevoie sa mergi la un cabinet (iti zic ei unde), unde iti vor fi testate vederea si echilibrul. Dupa aceea, va fi nevoie sa mergi o saptamana sau doua, nu mai tin minte exact, parca doua, la legislatie, iar de abia dupa aceea vei trece la condus. Instructorul ti-l poti alege tu.
Carti cu legislatia sunt destule. Gasesti pe internet sau la librarii. Pentru teste, site-ul drpciv este cel mai bun. Dupa ce vei termina 15 sedinte, va fi nevoie sa dai sala. Intrucat, in caz de o promovezi, vei fi programat peste 3-4 luni, va trebui sa iti iei cateva sedinte suplimentare. In rest, nu stiu ce sa-ti mai zic.