| RaVuL a întrebat:

Vreau sa fac burnout cu un audi a4 1996 si are tractiune pe fata dar in ce viteza o bag ca am inteles trag frana de mana si las ambreaju din prima(clar ca apas acceleratia pana la podea) dar in ce viteza o bag in 1 sau 2?

Răspuns Câştigător
| covexrobu a răspuns:

@strawberryblonde ti-as da dreptate daca nu as fi vazut cel putin 10 burnouturi cu un seat ibiza 1.9 TDI si cateva si cu un MATIZ.
Se poate face burnout cu orice masina doresti. Ideea este simpla daca vrei sa faci pe asfalt atunci sa il faci pe astfalt umed. Mergi in marsarier putin si in timp ce esti in miscare bagi repede in treapta 1-a de viteza si podea. Nu stiu daca te va lasa sau nu in treapta intai direct probabil va intra mai fortat. O alta varianta este sa tragi frana de mana si sa rogi cativa prieteni sa te ajute sa tina masina din fata si din spate pana incep sa patineze rotile pe urma ei pot pleca. Cea mai usoara varianta si cea mai buna pentru cauciucuri este sa faci pe iarba si cu masina in rampa (cu fata in sus) la fel vei face cum ti-am zis la a doua descriere. Daca sunt 2 in spate este suficient sa tina masina pe loc.

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai normal ca in viteza 1 ce intrebare... dar daca esti bun poti face burnout pana in a 5-a... fara nici un fel de problema, ba chiar e indicat daca vrei sa faci un burnout cum scrie la carte sa pleci cu viteza 1 si sa schimbi pana la ultima (Banuiesc ca e in 5 viteze nu 6).

| octavian1992 a răspuns:

Prima data o accelerezi pana in 4000 si dupa aceea lasi ambreiajul brusc si o tii turata la 4500winking dar nu te-as sfatui sa faci asa ceva oricum e masina tawinking

| BligBligBoy a răspuns:

In a1 A

| strawberryblonde a răspuns:

Nu ai cum sa faci burnout cu tractiune pe fata, asta e prima chestie, iar a doua dupa ce intrebare ai pus stau si ma gandesc daca ai habar in ale condusului sau daca ai carnet macar... gaseste-ti alta ocupatie... fara suparare.

| Skyring a răspuns:

1, nu as recomanda a 2a.