| Bogdan815733 a întrebat:

Vreau sa imi aduc din Germania un Bmw 118i 143 CP benzina aspirat din 2009 modelul facelift 5 usi, 170.000 km reali verificati, ca dotari are trapa, navigatie, comenzi volan, pilot automat, etc., masina este de la persoana privata.
Costa 3200 €.

Acum intrebarile mele sunt, cei care detineti acest model ce parere aveti de aceasta motorizare? Ofera ceva putere si sportivitate?
Care este tinuta drum?
Cam ce consum are?
Piesele sunt scumpe?
Merita sa dau banii astia pe ea?

Multumesc, dau funda happy

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Nu detin fix masina aia dar vad ca nici nu se inghesuie lumea sa iti raspunda. Din ce m-am interesat pe net, motorul acela e cel N43. Cica are probleme la distributie si bobinele de inductie. De consum nu ma pot pronunta dar experienta m-o invatat ca orice motor 2.0 benzina aspirat o sa consume lejer 12L in oras. Personal, as lua unul din 2006 cu motorul vechi 2.0 benzina ce e considerat fiabil. Eu am un e87 din 2006 dar 2.0 diesel ( cel cu distributia in fata). Lasand motorul, tinuta de drum e super dupa mine, piesele sunt putin mai scumpe ca la un VW sa zic dar nu ingrozitor de scumpe. Nu e cea mai spatioasa masina, singura problema. Eu am 1.83 si in spatele meu poate sa stea confortabil maxim o persoana de 1.65. Bafta!