anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o masina al carui pret sa nu depaseasca 16000 euro (in leasing). Sunt casatorit si am un baietel de 3 ani. In general o voi folosi pentru mersul in oras plus iesiri de weekend si concediu. Care vi se pare cea mai buna marca/model in limita banilor pe care sunt dispusi sa ii dau?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Decat sa-ti iei o masina in leasing, mai bine iti iei un tramvai cu bani jos, pe langa faptul ca, se circula, cum se circula, platesti inca o masina pentru.firma de leasing.Prietenul meu si-a luat un iveco daily, transport marfa, nu nou nout, dar nici nu era prea mult folosit. Daca si-ar fi cumparat masina cu banii jos, pentru ca avea, dar a zis ca de ce sa-i dea pe toti o data cand poate sa-i dea pe rand, si pe langa asta banii pe care ii are ii mai"invarte"(pentru ca are 2 mag), L-ar fi costat maxim 15000 de euro, dar asa a ajuns la 25, 500 de euro, si asta in conditia in care nu a asteptat sa treaca tot termenul de3 ani(parca), ci a platit tot mai de vreme, ca atunci, se spune ca iti scade din tva-ul lor. Sfatul meu ar fi sa nu faci si tu aceeasi prostie, si mai ales ca nu iti e atat de urgent, nu?

13 răspunsuri:
| VladDu a răspuns:

Ford focus sau vw golf

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu mi-as lua o Skoda Octavia. E incapatoare, are portbagaj mare, are un raport pret/calitate buna. Dar s-ar putea sa fie mai scumpa in leasing. Am auzit lucruri foarte bune despre Opel Astra Clasic si Kia C`eed.

| mihalitza a răspuns:

La banii astia ai foarte multe variante... Te-as sfatui sa nu iti iei o masina prea mare deoarece te descurci greu in trafic, o parchezi greu si consuma si mai mult(basca impozite mari, asigurari etc.). Deci motorul ar fi bine sa nu depaseasca 1400 cmc si ar fi bine sa fie pe benzina.Nu cred ca ai nevoie de tractiune integrala(ti-ar mari consumul). In rest, masinile fabricate "afara"sunt foarte bune; depinde si cum le conduci...Succes!

| cosss a răspuns:

Un opel astra clasic cred ca e cel mai potrivit...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te intereseaza vand vw jetta 2008 1.9.tdi model de echipare Comfortline. masina este in leasing este achitata in jur de 50%. mai multe detalii la 0755.439.583

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Audi A6

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te intereseaza predau ctr de leasing mai sunt 2 ani de plata a 200 euro pe luna. masina este vw jetta 1. 6 benzina 0767828899

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te intereseaza am un corsa de vanzare din 2008 motorina 1, 3 motor in leasing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

0727528263 pentru opel corsa in leasing daca te intereseaza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic audi a6 boss in banii astia iti iei unul bun si break pentru familie da fara motor de 2, 0tdi ca am auzit ca e prost bafta

| danaches2003 a răspuns:

Buna.eu te-as sfatui sa nu incerci leasing-ul.este foarte dezavantajos! mai bine faci credit la banca si cumperi masina cu banii jos.asa ramai cu rata la banca dar scapi de dealer, care pe langa rata iti impune si ce casco sa faci(de obicei foarte scump)! legat de marca de masina: noi avem un suzuki sx4 sedan si este imens iar motorul cred ca este cel mai bun de pe piata.ca doar toata lumea a auzit de motoarele suzuki...

| irina40 a răspuns:

Eu mi-am luat un ford focus...de 1.6 pe benzina.am rata de leasing cam 300 euro...si deocamdata e super!

| madaloy a răspuns:

Daca te intereseaza un logan din 2008 la 1500euro si sa preiei leasingul ar mai fii 36 rate a cate 203 euro pe luna casco inclus si val reziduala la fel. motor kic de 1.4 benzina consum 7 l in oras iar in afara mai putin. daca esti interesat cauta-ma 0724642258