Nu stiu daca te ajuta sfaturile mele... Avem un prieten de familie si are o masina Matiz de 5 ani spune ca e foarte indragostit de ea, merge bine consuma putin si in cinci ani nu ia schimbat nimic la ea nici macar un surub... nu a iesit cu ea numai in oras a iesit si in diverse localitati, eu as opta pentru un Matiz sau un Tico... mie imi plac amundoua .desigur tu alegi ce crezi ca iti va placa mai mult sau poti alege si alte masini...
Eu am un matiz si ma gandesc sa l vand in 2000 euro merge bine nu s probleme la el consum mic e numa bun
Ai avantajele unui consum relativ scazut de carburant, si celelalte consumabile(ulei, anvalope, piese de schimb).
Este usor manevrabila de catre o femeie.
Datorita gabaritului redus gasesti usor locuri de parcare.
Sunt o fericita posesoare de matiz si nu as da masina pe o alta. sa stii ca familia mea e de 3 membrii si am fost si in afara orasului, la ''iarba verde'', si ne-am descurcat de minune cu bagajele. portabagajul nu e foarte mare dar se poate pune bagaj si in spate, pe bancheta...sincer eu sunt extrem de fericita ca il am... e ''buburuza ''mea frumoasa.
0762334114 - Este numarul unei prietene care are un Matiz de vanzare, nu stiu pretul exact. Poate te va ajuta, nu cred ca l-a dat. Bafta! Si da pentru. oras e o masina buna.
Este o masina usoara, nu are stabilitate foarte buna atentzie la viteza mare si denivelari
O sa gasesti cam tot ce te intereseaza despre matiz aici:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t108297.html
Succes!
Mai bine ia-ti un spark chevrolet, are oferta promotionala pina in 31 martie, este mai spatioasa, mai dotata decat matizul si pret bun.
http://www.chevrolet.ro/oferte/oferte-06.html
Daca e second, e ok matizul si, la cat ai nevoie sigur ca e solutia optima. ziceam de spark crezand ca vrei noua si sincer sparkul e f. bun si mai mare putin. mie mi-ar fi placut dar baiatul meu nu m-a lasat sa iau una mica. zicea ca sint eu prea mare pentru spark asa ca a fost musai sa iau una mai mare! oricum sa ai parte de ea.
Uite iti dau eu matizul meu, 2600 euro e pretul, e masinuta pe care am condus-o aproape 2 ani, are doar 22. 000 km la bord, reali, e gri metalizat. ca femeie trebuie sa spun ca iti apreciez optiunea pentru matiz, eu am fost incantata de ea, doar ca trebuie sa platesc alte rate acum si de aceea sunt nevoita sa o vand. daca te intereseaza ma gasesti la tel 0721216386
Fratilor, ce tot vorbiti atitea prostii? e cea mai proasta masina facuta vreodata. vorbesc din experienta, am un matiz care zi de zi trebuie sa aiba cite o problema, ba cablul la acceleratie, ba pompa de apa, de pompa de benzina nu mai vorbesc, am schimbat o de doua ori.la capitotlul articulatii sta de asemenea foarte prost.parerea mea e ca ar trebui sa incerci ceva facut de nemti, lasa i pe coreeni in pace, nu au traditie in domeniul auto.