Uite aici:
http://www.bestauto.ro/auto/daewoo/matiz/arges/pitesti/
Daca iti place si stii la la ce o vei folosi (nu esti vitezomana, nu cari greutati mari cu ea), nu are dezavantaje. Totusi iarna pe zapada datorita rotilor inguste vei merge mai greu.
Legat de design, parerea mea este ca e chiar interesant (sunt masini mult mai urate, printre care si Loganul sau Opelul Astra/Corsa)
Singura problema ar fi consumul. Iarna consuma 9%, primavara si toamna 8%. Daca ai aer conditionat atunci vara consuma tot 9% daca nu atunci scapi cu 7-8%.
Si da, nu este o masina de sosea. Te chinui cu ea in depasiri fiindca are motorul foarte slab.
Ce maa? ce motor are matizul? eu cu volvo v40 din 97 2.0i am consum mediu de 8.5 vara, cum sa consume atat de mult un matiz? cat despre intrebare, am vazut ca s-a spus de ford ca mai sus, mie mi se pare intr-un fel mai buna deoarece ford>daewoo ford este o marca mai buna, acum nu stiu exact, ford Ca este in 2 usi dar matizul in 4 depinde ce vrei. fordul mi se pare mai stabil, altceva o masina mica ar mai fi vw polo care hmm daca vei gasi ceva sa se incadreze in bugetul tau ar fi super! inca ceva, eu cu o dacia solenza motor 1.4 scoteam cateodata 5.5 mediu! nu cred ca vei scoate mai mult de la un 1.2!
Avantaje : e mica si poti sa te strecori destul de usor prin trafic si o sa iti fie mai usor la parcari. ATAT!
Dezavantaje ai doar daca vrei sa traiesti.
Fordul este o optiune putin mai buna.
Despre ce buget este vorba?
anonim_4396 întreabă: