Crezi că peste un an nu vei mai găsi mașini de vânzare, sau de ce trebuie să o cumperi acum și să o lași un an să ruginească pe loc?
Dacă urmează să pleci un an, normal este să-ți golești frigiderul de mâncare, nu să-l aprovizionezi. Aceeași logică se aplică și mașinii.
Am nevoie de masina o luna de zile pana sa plec
Nu face nici un sens sa cumperi o masina si sa o pui la ruginit in curte, platind si service-ul si inregistrarea si degradarea, efectiv, scazandu-i valoarea.
masina nu-i ca vinul, sa-i creasca valoarea cu cat imbatarneste ci se depreciaza rapid.
M-am gandit la Passat pentru ca are tabla galvanizata si nu rugineste. Acum nu stiu daca de oxideaza restul pieselor. Mersi
Chiar nu face nici un sens o asemena cumparatura, care iti poate fii furata si in veci nu o mai poti recupear, mai ales ca nu esti acasa.
Nu mai spun ca de o tii in garaj sau curte, tot se depreciaza.
Hai sa-ti dau un exemplu:
sa suneam ca azi ai cumparat masina cu 10.000 euro, peste 1 an de zile, chiar daca nu ai folosit-o deloc, valoarea ei este de 8000 euro.
Sfatul meu este sa pui banii aia la banca, ca-ti aduna intr-un an dobanda, iar cand revii acasa, iti cumperi ceva mai nou.
Sigur ca se ruginesc piese, se coc cabluri samd.
Ceva major nu dar se ''mananca'' furtune,ruginesc pivoti, sistemul de actionare al franelor ceea ce poate face ca franele sa ramana blocate, cauciucurile s-ar putea sa nu le mai poti folosi deoarece se tocesc rau de tot pe o parte si se crapa, depuneri de mizerie pe injectoare de vreme ce nu se mai curata regulat cu alt carburant, in rest nimic grav.