| Andutu_5204 a întrebat:

Vreau sa imi pun folie.Am sunat la unii si mi-au spus ca trebuie sa imi dea geamurile jos de la portiere si ca folia se pune pe dinauntru nu pe dinafara si am intrebat daca nu cumva are nevoie de la dezaburirea lunetei sa nu o strice si a zis ca nu ca asa se pune pe dinauntru. Voi cum stiti ca se pune? si daca stiti in constanta un service specializat.

Răspuns Câştigător
| eandopuncttk a răspuns:

Ca sa iti puna folie trebuie sa iti dea geamurile jos. se poate pne si fara a le da jos dar nu o sa iti reziste prea mult. cei care iti pun folia ar trebui sa aiba niste timbre de la rar. iti lipeste un timpru din ala pe certificatul de inmatriculare si nu mai ai treaba cu politia

5 răspunsuri:
| benny a răspuns:

Eu stiu ca daca ti-ai pus folie si te prinde politia rutiera risti sa ramai fara talon plus amenda.

| iionutuu a răspuns:

Da asa e ti sa zis bine deci o sa iti dea geamurile jos si o sa o puna de dinauntru ca asa se pune, te gandesti daca o pune pe dinafara la o ploaie mai puternica cu gheata o zgarie toata ba chiar o rupe

| DragoStefaN a răspuns:

Sunt o gramada de centre in Constanta. Te costa cam 300 de lei sa iti puna pe geamurile laterale spate si luneta. Daca vrei ti-o pun eu mai ieftin (stiu ca suna aiurea) in weekend, sunt din Constanta si nu-ti dau jos nici un geam. Da-mi un rasp. daca esti interesat.

| olixandru a răspuns:

Salut uite aici un link cu un site care se ocupa de folii auto, stiu ca ei ofera garantie pana la 7 ani asa ca poti sta fara griji http://www.vipercar.com/....../index.php si da se pune in interior

| Catalin_Muntean_1992 a răspuns:

Foliile se monteaza pe interior si fara sa iti dea geamurile jos. Daca te duci la un centru acreditat de RAR nu ai nici o treaba cu politia. Primesti timbre + dovada pentru autenticitatea foliei si nu o sa ai nici o problema.