| Gmcc a întrebat:

Vreau sa-mi pun geamuri fumuri pe masina! Vreau sa o fac legal! Adica sa pot circula fara vreo problema legat de Politie sau mai rau de retinerea certificatului RAR! Ce pasi trebuie sa urmez si cam cat m-ar costa!

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Pasii sunt urmatorii: gasesti un atelier autorizat RAR pentru aceasta operatiune (gasesti o lista pentru judetul tau pe www.rarom.ro), te programezi si te prezinti cu masina la data si ora programata.
Mai este varianta de a cumpara inainte folia omologata, cu certificatul si timbrele aferente (la fel pe rarom gasesti lista produselor omologate), iar cu aceasta si cu masina te prezinti la un service autorizat pentru aplicarea foliei. Dar trebuie sa vorbesti inainte cu ei, ca nu prea le convine sa lucreze decat cu folia lor.
Costurile difera de la un atelier la altul, de la o marca de folie la alta si de la un model de masina la altul. Un pret de decent pentru trei geamuri normale (laterale spate+luneta) este pana in 400 de lei cu folie 3M, pana in 300 de lei cu folie Llumar si mai putin pentru alte marci.

4 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Uite aici aceeasi intrebare pusa de catre altcineva pe TPU si cu multe raspunsuri:
http://www.tpu.ro/......in-fata-e/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la orice firma AUTORIZATA care monteaza folie auto si vezi ce iti recomanda pentru folie. Eu am 25% fata si 85 % spate legal, cu timbru pe ea. Pe fata abia se vede, dar vara asta am domnit in masina. Partea cea mai buna este ca NU se vede NIMIC in spate, partea proasta este ca trebuie sa ai ceva experienta sa o conduci cu spatele noaptea sau cu geamurile aburite.
Eu itir ecomand Expert Detailing.

| aLeXsNs a răspuns:

Nu cred ca este cazul de a vorbi urat. Omul vrea si el un raspuns corect

| kamy01 a răspuns:

Folie pe fata nu mai este legal si n-a fost niciodata si daca gasesti pe unu al dracul tio da jos langa tine ..in vremurile astea politia opreste la greu masini cu geamuri negre.