Sa nu pleci
Decat daca ai mai facut macar un drum de 500km intr-o zi (nu dus-intors).
Dacă vrei să mergi singur nu îți recomand. În schimb nu știu dacă te lasă să ieși din țară la volan. Nu era ceva lege că dacă ești începător nu poți ieși din țară? (Nu știu dacă e adevărat)
Că începător nu cred că e recomandat sa te atunci așa mult.Inainte să pleci in Franța fa mai multe drumuri prin țară și încearcă să mergi și prin marile orașe ale țării(București, Cluj, Brașov) că sa faci fata la aglomerații.
Așa cum s-au spus și în primul răspuns ai nevoie de un drum de 500 km.Adica să faci un drum gen Timișoara-Brasov, Cluj-Bucuresti sau Iasi-Conntanta.
Trebuie sa ai puțină experiență înainte să intri in marile orașe ale Franței.
Nu mi se pare ceva wow. Waze in bord non-stop si pauze la fiecare 3h de mers. Te dai jos, mergi doi pasi sa iei o gura de aer dupa care continui. Simti ca obosesti, bagi o ora de somn
Să n-o faci dacă nu ești 100% sigur pe tine daaaaar și pe mașina ta. Îți spun din proprie experiență mai bine nu
Sa mergi cu grija pana la granita cu Ungaria, pe urma in lumea civilizata e mai simplu.
Aaa si pauze multe
Neaparat o noapte la hotel.
Fiind incepator, nu recomand. Singurul si cel mai important lucru este lipsa ta de experienta. Oricat te-ai crede tu de as al volanului. Experienta se dobandeste in timp de conducere.