Si mie imi place mult BMW. E lucru nemtesc; sunt stabile, chiar f stabile, si sunt si rezistente si puternice. Ce spun altii, lasa-i sa zica - vorbesc din necunostiinta de cauza.
De ce iti pasa ce zic altii? Zile ca ti se rupe de parerea lor si daca ei asa cred atunci sa isi ia un trabant ca ala ii mai tare si nu inteleg de ce iti pasa de ce zil altii
Iti dau un sfat "Nu-i baga in seama. tot ce fac este pentru ca sunt invidiosi. "
nu stiu care e intrebarea dar cred ca vrei sa ne intrebi daca masian este de cocalari.
si raspunsul meu este urmatorul:
"nu, nu este,!"
Pentru ca majoritatea care au bmw merg la liniute, se dau mari pe`acolo si isi etaleaza masina prin oras.
oricum, cei care spun asta probabil nici nu s`au urcat vreodata intr`unu :X
Asa te percepe lumea deoarece a avut experienta cu alti conducatori de BMW care au fost cocalari. Uite te si tu la alti oameni care conduc BMW, o sa fii surprins sa vezi cati sunt cocalari.
Asa e logica noastra.
Vezi niste cocalari care conduc BMWuri, deci toti conducatorii de BMW sunt cocalari.
Castiga Otelu niste meciuri in campionat, Otelu va lua campionatul.
Logica
Nu am spus ca imi pasa de ce spun altii, eram doar curios de ce au catalogat BMW-ul asa.
Un cocalar poate sa aiba foarte bine si un Audi, Logan sau chiar sa nu aiba deloc.
Salut, In primul rand is multi `` smekeri `` care au si ei 1000 de euro si isi iau o raie de pisicuta si rupe tot din ea. O cam stricat brandu . Dar adevarul este ca BMW-urile sunt masini bune, Are o cunostinta un 525 D, o zis ca pe autostrada la 190 la ora are consum de 11 %.