Dar care e problema daca iti iei un corsa? o insignia e mare si tu fiind invatacel probabil veai avea probleme cu dimensiunile, o sa o irosesti daca o busesti in parcari si daca mergi singur in ea. vrei sa ntemeiezi o familie imediat ce termini scoala?
i-ati o corsa, invata pe ea sa conduci sa repari, da-o de pereti, de copaci (la viteza redusa de preferat). iar restul banilor ii pui deoparte, mai strangi si alti bani, si dupa o vreme iti vei lua o insignia mai noua si mai buna pe care vei sti din start cum sa o folosesti
Alegi in functie de cate dotari vrei pe masina. La aceeasi bani poti sa iei un astra h full, astra j mediu echipat si insignia probabil cheala. alegerea cea mai buna e Astra j, seamana destul de bine cu insignia, e spatioasa si are o fiabilitate buna.
Insignia din ce an?
Da. Dar eu vreau sa strâng bani. Evident mă vor ajuta si parintii. Vreau sa stiu de acum ce masina vreau. Si in functie de asta strâng bani
Ok. Multumesc! Corsa nu îmi place. Deci voi merge pe un Astra H hatchback. Peste 3 presupun ca ii va scădea pretul si asa si intretinere.
Multumesc mult!
Ai dreptate. Dupa ce ma voi invata voi trece pe Insignia. Poate Insignia Grand Sport
In primul rand, vrei ceva coupe (2 usi) saude familie (4 usi)? Conteaza design-ul sau doar sa-si faca treaba? Cam cat ai da pe o masina?
M-am gândit la un sedan.
Dar pana la urma am sa iau un Astra H hatchback. Pana voi invata sa conduc cum trebuie o masina. O voi tine cam 2 ani. Dupa voi trece la un lnsignia sedan
In principiu nu prea merita Opiel. Mai bine te-ai axa pe Hyundai sau Ford.