Eu zic ca incerci E-Drpciv.ro pentru ca daca gresesti rasp o sa iti arate care a fost rasp corect si asa inveti mai usor..si nu mai este nevoie sa iti bati capul cu Explorer... daca faci 1 sapt chestionare o sa fie mai usor examenu..Succes!
Poti face pe site-ul oficial. este la fel ca la examen. http://www.drpciv.ro/info-portal/changeLanguage.do?lang=ro
trebuie sa faci cont si sa folosesti internet explorer
De ce neaparat Explorer?
Nu stiu sa iti spun exact de ce funcioneaza numai pe IE. cred ca au un script, ceva, care nu functioneaza nativ si pe alte browsere.
insa daca folosesti google chrome poti sa "pacalesti" site-ul prin instalarea unui add-on. mergi in web store -> user-agent switcher -> install. atunci cand te leghezi pe DRPCIV bifezi internet explorer 8
Eu când scriu www.drpciv.ro pe internet Explorer zice ca nu poate afișa link-ul eroarea aia și când dau pe Chrome îmi apare site-ul asta și nu îmi amintesc sa fii făcut șmecheria aia cu bifat Explorer 8 de ce?
Http://e-drpciv.ro/ este exact ca siteul de mai sus numai ca iti arata si intrebarile gresite, toti prietenii mei au luat sala :)) fa-ti un cont si spor la invatat!
MihaiPavel21 întreabă: