Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 2 Noiembrie 2024 sunt:
Hey TPU! am 13 ani și am început să mă pensez foarte puțin la salon( nu exagerat ) și am auzit ca se lasă pleoapa dacă te pensezi. e adevărat?
Bună! Băiatul meu, care are 17 ani, a început să observe că îi cade părul mai mult decât de obicei. Nu pare să fie ceva ereditar, dar aș vrea să știu dacă a mai trecut cineva prin așa ...? (mai mult)
Există ceva spray/ soluție pentru haine care să revitalizeze culoare? De la multe spălări culori s- au dus, însă țin foarte mult la acel lucru, și aș vrea să îl reîmprospătez din punct...? (mai mult)
Îmi pot pune tatuaje temporare pe față? Dacă da, după aceea cu ce le pot șterge?
De ce mulți zic că Halloween e ceva funny, drăguț, costume, etc, dar mai toți sunt mascați urât, ca drăcușori, schelete sau gen filme de groază!? Ce e "drăguț" in așa ceva?
Salutare! Ce site-uri de incaltaminte recomandati?
M-am dat cu ruj pe pleoapele ochilor. M-aș putea infecta?
Siii revin, stiti cumva un grup de telegram minunat? Daca cumva stiti sa-mi spuneti, seara frumoasa!
Mi- am subțiat un pic sprâncenele pentru ca erau prea groase. Mi le- am pensat eu singură și în oglindă arată foarte bine. Dar cu camera din spate, pare ca e una mai sus și una mai jos. Eu cred...? (mai mult)
Salut! Am un tricou negru care începe să se decoleze în timp, pe la gât. Ce produse sunt bune pentru a-i reda culoarea? Mulțumesc mult!
Hey. Ce pot face pentru pete pigmentare de pe față? Mi- au apărut câteva pete mici de la soare, este buna crema anti pete pigmentare cu vit c de la balea, ați încercat? sau recomandati- mi alta...? (mai mult)
Heii, Ce îmi recomandați pentru măreață?
Ce sa fac sa-mi stea bine machiajul? Sa nu se mai facă urat pe față pare așa făinos nu știu cum sa va explic și ma dau cu crema hidratanta.
Salut, cer si eu o parere la acest parfum https://www.notino.ro/lattafa/asad- eau- de- parfum- pentru- barbati/p- 16145677/?gad_source=1&gbraid=0AAAAADRCV8zY_lQ75rW8VMm2UksL5qYrM&gclid=CjwKCAjwg- 24BhB_EiwA1ZOx8rB36rMTuZgGC4fP6DNKgsPZVaO1pByCZ0uHWdYIN3dCeXu4-...? (mai mult)
Ce pot folosi pentru petele de la acnee?
Fetele de pe TPU: ce creme folositi pentru corp/fata? Ma intereseaza mai mult cele de zi/noapte sau un skincare.
Fetelor, cum rezistati iarna, pe sezon rece? Folositi tehnica layeringului ca sa nu va fie frig? Sau ce tehnici aveti pentru a evita frigul?
Produsele de pe Trendyol sunt fake?
La ce vârstă ați avut voie de la părinți să începeți să folosiți rimel?
Salut TPU. Am primit cadou o perucă din păr natural, dar e prea lungă şi aş vrea să o tund cum vreau eu, dar mi-e frică să o duc la un salon de cartier, aveți nişte recomandări?
Mi-am pus cercelu in spirt si mi s-a inverzit, este normal? Este luat de pe swarovski
Salut, mă gândesc să îmi fac dreaduri dar nu am părul suficient de lung pentru modelul și stilul de dreaduri pe care mi- l doresc sa îl fac. Știe cineva de unde aș putea să achiziționez extensii...? (mai mult)
Salut, doresc sa îmi fac dreaduri, dar nu am părul suficient de lung pentru stilul și modelul pe care doresc sa mi- l fac. Știe cineva de unde pot sa achiziționez extensii de dreaduri naturale din...? (mai mult)
Salutare! Am balul bobocilor acum, pe 24 octombrie, și nu știu în ce ar fi mai potrivit să mă incalt, având în vedere atmosfera rece de acum. Am niște sandale cu toc și mai am niste cizme elegante...? (mai mult)
Salut, urmează sa îmi dau piercing în nas mai exact pe aripa. Cu ce îl pot dezinfecta să nu se infecteze? Se poate cu apă oxigenata sau spirt? Și trebuie neapărat sa pun un plasture de asupra ...? (mai mult)
Bună ziua! Fac comenzi de pe Shein de mult timp dar acum pentru prima data am probleme cu coletul. De o luna de zile astep un colet care este blocat în Olanda. Am primit la un moment dat un mail în ...? (mai mult)
Cu crema hidratanta te dai după ce te speli pe față? De cate ori e recomandat sa se de- a un bărbat cu crema hidratanta pe față? Știți ceva crema eficienta antirid pentru bărbați? Sau odată...? (mai mult)
Buna seara! Știe cineva dacă roșul prinde peste albastru deschis fără să mă decolorez?
Am un calculator packard ball și nu îmi merge netul am un router Connect box am luat cablu pentru internat l-am pus în ruter și în unitate dar nu merge internetul
Un magazin gothic în sibiu?
Vouă vă cade părul de la șamponul cien? -bidonul grena
De ce ne apar multe fire albe la vârstă fragedă? La 18-28 ani. Nu înțeleg. Care se singură soluție să scapi de fire albe? Va fi vreodată un leac ceva?
Salut! Ce pot cumpăra ca să pun în adidași dacă îmi sunt puțin mari?
DAU COROANA! Bună! Am un ten care are câteva coșuri pe el. Folosesc un gel de la cera ve pentru coșuri și înainte foloseam unu de la garinier tot pentru coșuri. Întrebarea mea este : Îl pot folosii...? (mai mult)
Salut! Am observat ca parul meu devine din ce in ce mai fin si am inceput sa folosec uleiuri de par cum ar fi de rozmarin, ricin, etc. Parul meu nu este chiar foarte fin dar este mai fin decat acum un...? (mai mult)
Bună, am comandat pe 30 septembrie de pe shein iar la statusul comenzii îmi arata "MAASTRICHT, LIMBAUGH nl, expedierea este in tranzit către destinație". asa îmi arata și în weekend iar weekend-...? (mai mult)
Ce pot să fac ca după ce îmi îndrept părul cu placa să nu se mai umfle? Dau cu ulei, cu fixativ…tot nu rămâne foarte drept
Salut, stiu ca Nike livreaza in aproximativ 3-9 zile lucratoare (site-ul oficial), dar prin ce serviciu de curierat? De asemenea, pentru voi cat a durat livrarea? Multumesc!
Ce haine ați alege de pe SHEIN sau de pe temu?
Vreau sa îmi fac o rinoplastie în București și nu știu un medic estetician bun. Ma poate ajuta cineva cu o recomandare?
Fetele, este mai buna zeama de lămâie în comparație cu oțetul, pentru clătit părul după spălare, sau nu? Ce experiență aveți cu așa ceva, daca folosiți?
Este normal ca la adidasi air max 95 sa se cojeasca toată vopseaua de pe talpa?
Salut. Azi mi-am comandat de pe notino parfumul stronger with you intensly. Ce părere aveți despre acest parfum?
Împletitură pentru a merge la o nuntă, cum se vede așa ceva, fix așa? Pentru 18 ani https://photos1.blogger.com/blogger/4095/560/1600/Amelia%20Heidi%20Plaits.0.jpg
Am primit un lant de aur de ziua mea dar nu are cifre dupa care sa mi dau seama cate karate are, vad un marcaj 5. SF, ce inseamna?
Bună! Baza de tip Rubber Base, mă poate ajuta în cazul unghiilor exfoliate și mi le poate întări? Mulțumesc!
Bună, ce părere aveți de hainele de pe temu?
Salut! Sunt din Moldova și o să merg la Iași în câteva zile. Puteți să îmi dați niște recomandări de magazine cu haine alternative sau în general recomandări de magazine cu haine bune?
Hey TPU! Ma spăl cu niște șampoane de la redist, respectiv cel de usturoi și cel cu keratina iar apoi masca cu cheratină. După ce îl usuc, e puțin gras. Eu am un șampon de la elseve pentru păr...? (mai mult)
Am dat comanda pe shein pe 30 septembrie, iar acum îmi arata la statusul comenzii "MST, sosirea aeroportului de destinație. ce inseamna asta și cine știe când s-ar putea sa vina?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!