| Sapphire a întrebat:

1. A incercat cineva masca de fata cu minerale si namol de la Planet Spa (Avon)?
2. Pentru ce este mai exact si de cate ori poate fi folosita?
3. In comparatie cu masca cu argila, care este mai buna?
Cadou, o fundita.

Răspuns Câştigător
| girllll a răspuns:

Pai eu am incercat ambele masti.masca cu minerale si namol iti lumineaza tenul(la fel ca si cea cu argila), hraneste tenul si regenereaza pielea fetei. purifica tenul, detoxifica si confera fernitate, tonifica, reduce excesul de sebum si aspectul porilor dilatati.se foloseste de 2-3 ori pe saptamana.cred ca sunt bune amandoua mastile.atatlove strucklove struck:d:d:d

4 răspunsuri:
| Nimic special a răspuns:

Este foarte buna, o folosesc zilnic iti curata fata si iti lasa un ten curat day dreaming:X. Ia-ti cu mineralewinking.

| Deeiu a răspuns:

1.am folosit-o dar nu mi-am cumparat toata crema ci o monstrahappy
2.Calmeaza tenul' si ti-l lumineaza. o poti folosi o data pe zi
3.Cred totusi ca, crema cu argila este mai buna[depinde de tipu' tau de ten]
Take care!kiss

| Deeiu a răspuns:

Si am uitat sa precizez ca este foarte bunahappy
Mi-a placut la nebunie rezultatu' si am promis ca o sa-mi cumpar crema... da' mai intai banii.laughing
big grin

| jipa a răspuns:

Pai eu una folosesc produsele de la Planet Spa si am o parere foarte buna despre ele. Cat despre masca cu namol, e pentru un ten mai catifelat, luminos, ii da un aspect sanatos, si despre folosire, daca ai un ten mai sensibil recomandat ar fi de 2 ori pe saptamana, si sa nu te mai dai cu nici un fel de masca, daca tenul este ok, 2 3 ori pe saptamana, si o sa fi multumita dar un sfat, incearca tot de la Planet Spa, masca exfolianta, si ea este foarte buna si se vad rezultate de la prima utilizare happy