1.Iei un bol si pui 2 treimi apa iar o treime zeama de lamaie. iti ti unghiile acolo timp de 10 minute si apoi nu le stergi sau clatesti, ci aplici o crema de orice fel ( pentru maini, bineinteles) si o aplici la baza unghiiei si pe cuticule, masand usor timp de 2 sau 3 minute. Nu-ti impinge cuticulele inapoi niciodata! Acestea contribuie la cresterea unghiilor si cu cat faci asta mai des, cu atat iti vor creste mai incet.
2.Pai, aici e de discutat mult, dar uite cum ma ingrijesc eu pentru a arata cat mai draguta: tenul mi-l spal in fiecare dimineata cu o lotiune speciala preferabil impotriva acneei, mereu cand am timp imi pun pe fata felii de castraveti reci deoarece sunt foarte benefici oricarui tip de ten si ajuta si la prevenirea si tratarea cosurilor, de fiecare data cand vreau sa fiu imbujorata nu ma dau cu blush ( fard de obraz) ci ma ciupesc putin si plielea obrajilor mi se imbujoreaza. Ochii: ca demachiant folosesc unul pentru fata, si alul special pentru ochi, deoarece pleoapele si ochii sunt foarte sensibili, ca sa scap de cearcane inmoi 2 tampoane de vata in lapte rece si le aplic pe ochi. Stau 6 sau 7 minute si apoi ma sterg usor. Buzele: daca ti suntputin uscate, iau o periuta de dinti si ma perii pe ele fara sa apas tare, apoi imi dau cu balsam hidratant pentru buze. Vor arata mult mai frumoase.
3.Nu cred ca va tine o saptamana, ci vreo 3 sau 4 zile, dar poti repeta: dupa ce te speli pe cap, fa-ti codite impletite cat mai mici ( iti poti cumpara elastice foarte mici speciale) si-ti usuci parul cum vrei tu ( ori cu pheonul ori natural). Dormi peste noapte asa si dimineata iti desprinzi coditele. Iti recomand sa nu mai piepteni parul, deoarece se duce efectul. Iti poti da cu putin spary fixativ, daca ai. Eu, ca sa tina mai mult tratamentul asta, stau o ziintreaga cu coditele impletite, si ai garantat inca o zi!
4. Te speli normal pe corp si pe cap si apoi iti pregatesti un balsam special din: 2 sau 3 galbenusuri de ouain functie de marimea parului, 100 de mililitri de otet de masline si 150 de mililitri de ceai de musetel. Le amesteci cu mana pentru a forma o pasta si o aplici pe cap ca si cum ar fi sampon sau balsam. Stai 20 de min asa si apoi clatesti cu apa foarte bine. Cu restul de ceai de musetel te mai clatesti odata, astfel: intr-o oala sau un bol mai mare pui ceaiul si tu te sezi in genuchi si iti bagi parul pana la radacina acolo. Il tii 5 minute si apoi te clatesti usor cu el, ca si cum ar fi apa. Nu te mai clati inca o data cu apa daca iti place mirosul sau vrei un rezultat vizibil de la prima aplicare. In afara de faptul ca o sa-ti lase parul matasos, il vei putea descurca mai usor si va capata stralucire si rezistenta. Cam atat! Sper ca raspunsul meu sa te ajute!
Vaai mult se mai streseaza unii ca incepe socala . Pt unghii sunt oje care zic ei ca fac unghiile sa creasca mai repede [ scrie pe sticla]. Ca sa fi mai frumoasa ingrijeste-te! Si pentru par foloseste balsam si bigudiuri.
Nici Dumnezeu nu poate raspunde
Dar daca ai grija de tine cum trebuie poti sa fi mai frumoasa si mai placuta.
Unghiile ar fi bine sa le scurtezi regulat, sa ai o oja buna, o data de 2 ori pe luna se le tii in ulei de ricin caldut.
Pentru par poti folosii bigudiuri.
Ca sa-l ai mai matasos foloseste un sampon special, masca de par odata pe saptamana, un ulei cand ti-l usuci sau coafezi sa fie protejat.
Bafta!
Ce sfaturi ceri si tu,, stii cum poti sa fii mai frumoasa decat esti si toate alea stii cum sa le depasesti? mergi la saloane de infrumusetare si asa le ai pe toate.
tuGatita întreabă: