Zic eu ca am habar de medicina, deoarece parintii sunt doctori. Am observat ca dupa ce vorbesc ma intreaba multi de unde stiu si asa zic dinainte. Nu sunt eu doctor, dar:
-Depinde pe ce cauza sunt cosuriile, daca sunt pe cauza hormonala, varsta nu prea ai cum sa scapi, cred ca am cheltuit milioane si m-am multumit cu o creme cu antibiotic de uz veterinar mibazon. Contine antibiotic, NU dai in strat gros ci subtire. Sa nu dai de 5 ori pe zi ca-ti afecteaza ficatul. Dai de 2 -3 ori in strat relativ subtire. Restul de remedii daca vrei sa dai bani poate la tine vor functiona. Indicat ar fi sa faci un consult dermatologic.
2. Calciul este FOARTE important pentru cresterea unghiilor, stralucire samd. Trebue sa mananci lactate, incearca daca nu-ti place sa eviti laptele, nu e ceva extraordinar din punctul meu de vedere. Bea lapte de soia daca rezisti dar las asta. MAnanca cascaval, ai grija nu in exces deoarece in exces creste colesterolul rau, dar este FOARTE benefic cu masura deoarece contine o cantitate mare de calciu. NU lua prosti din farmacie, calcul ala e o aberatie pentru medici sa isi faca bani in buzunare. Mananca din ce ti-a dat natura. Mananca branza. Alimente ce contin calciu (Ca), gasesti pe google.
Poti incerca si cu uleiuri, uleiul de masline este numit aurul lichid, si cel de argan aurul desertului sau a Egiptului. Iti recomand de masline ca e mai usor de gasit, incalzesti putin ulei de masline sa fie calduti, freci la fiecare unghi cate un minut sau 2/zi. Deci 10-20 de minute, pentru stimularea circulatiiei si lasi dupa un strat de ulei de masline pe unghi. Rezultatele se vad in timp. Sau chiar si de ricin. Prima regula e calciul.
Incearca sa eviti apa rece, frecatul e pentru a stimula circulatia, dar daca vrei poti aplica uleiul si sa stai cu el pe unghii 10 minute daca te dor degetelel la frecat, dar vei avea rezultate mai lente.
3 Slabitul. Eu am 64kg, si am 1.75. NU este o problema, si eu imi doresc. Poate ai putina grasime care ti-se pare multa ca la mine (sunt baiat :\ ) np. trebuie sa alergi, prin alergat ti-se duce burta. 20-30/min pe zi. Principala regula este sa nu mananci dupa ora 8. Si sa nu mananci lucruri bogate in ulei. Incearca sa mananci fibre, legume fructe samd. Sper ca te-am ajutat o saptamana frumoasa, pentru alte info nu ezita.
Nici eu nu cred ca este grasa Eu am 1.68 si 58kg.
Pentru unghii eu folosesc crema Ecrinal (35lei, ne se gaseste la toate farmaciile). Te dai o data pe zi. Si eu am unghii foarte fragile, am avut probleme mai grave la unghiile de la picioare si s-au vindecat.
O recomand cu caldura,
Elena
yayn întreabă:
DaciaRomania întreabă: