Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Care este cel mai bun salon/ barbershop pentru barbatii cu par lung/ par mediu-lung din Galati?
Buna, ce stiti de Prestige modeling agency am aplicat acum cateva ore, am citit cateva recenzii si toata lumea spune ca trebuie sa plătesc dupa ce te accepta, ce fac daca le ignor emailurile? (Nu am...? (mai mult)
Care sunt consecințele vopsirii parului la fiecare luna? Am o prietena care își vopsește parul lunar de 2 ani și nu a chelit, deci este un mit ca poți chelii de la vopsirea constanta a parului! ...? (mai mult)
Cum pot face retur pe shein? Fiecare companie de curierat imi cere numarul de telefon pe care evident ca nu il am.
Daca dau livrare urgenta pe shein trebuie sa platesc? Daca da cat?
Bună, de curând am început să îmi pun unghii cu gel, menționez că nu am cursuri, problema este că mi se dezlipește gelul de pe degetele arătătoare iar la restul degetelor gelul rămâne pe...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre bijuteriile din oțel inoxidabil? Se înnegresc? Aș vrea să-mi iau de pe Shein.
Am o întrebare, eu nu am niciun cos pe fata, dar când îmi dau, îmi dau doar pe nas și îmi dă aproape mereu sunt de alea urate mari și sub piele ce sa fac?
Cine credeti ca e mai frumoasa dintre Mila Kunis si Zoe Saldana?
Bună, stiu ca exista trendurile din ziua de astazi care influenteaza hainele care ies acum, insa am tot cautat pe net si nu am gasit niste hanorace fara fermoar si fara gluga dar sa fie simple fara ...? (mai mult)
Ce dieta e cea mai buna pentru slabit? Si e bine dacă am 58 de kg la 157 înălțime sau trebuie sa mai slabesc? Cate kg ar trebui sa am la aceasta înălțime? Sunt grasa sau slaba?
Bărbații au rutina de skincare? De riduri fine de pe frunte si din jurul ochilor se poate scapa definitiv?
Va salut! Am un coleg de vreo 45 de ani, care nu are par pe fata si pe maini. Ce proceduri credeti ca face pentru a intarzia cresterea parului? Pe mine ma streseaza maxim, odata la 1- 2 zile trebuie...? (mai mult)
Părul meu natural este șaten, de curând mi- am făcut șuvițe blonde, iar acum vreau să am înapoi părul șaten. Daca ma vopsesc brunet, dupa ce se duce vopseaua părul va deveni înapoi culoarea...? (mai mult)
Bună! Dacă mă dau cu ojă semipermanentă și după, mă dau cu un lac transparent peste, fără să bag unghiuțele la lampă, se usucă? Îmi este frică să folosesc lampa led. Am auzit...? (mai mult)
Am și eu o întrebare de curând am cumpărat un aparat Fibroblast Plasma Pen și nu știu cum se folosește. Nu am mai folosit aparate de genu pana acum și nu am idee cum funcționează.
Suplimente pentru piele, unghii, par sunt bune? A consumat cineva?
Bună ziua! Am fost reprezentat la Avon și nu am mai plătit factura de vreo 2 luni știe cineva dacă se bag sa oprească banii de card?
Heyy TPU, mi- am luat o pereche de lentile și le folosesc de ceva timp, dar am rămas fără solutia lor și am încercat sa le folosesc cu apa normala si merge maxim o ora după mi se usucă in ochii....? (mai mult)
Ce ar fi eficient pentru regenerarea unghiilor? Am aplicat întăritor pentru unghii, dar dacă le las unpic să crească, ele se tot rup. Care ar fi cauza? Mulțumesc!
Salut! Vr sa va spun ca eu sunt suparat si sufăr pentru ca colegi mei cand eram in clasa a 9a stateam la internat cu colegii mei si a venit unu si ma trage de picioare si am picat jos si unu incepe ...? (mai mult)
Rezista stikerele 3 săptămâni pe unghiile cu gel dacă faci treabă?
Poate să-mi spuna cineva un loc bun pentru tatauaje pe cicatrici, in Bucuresti?
Salut! am 15 ani, înălțimea 1.90 si ziua mea este in 25 iunie si fac 16, cam pana la 18 ani cat centimetri credeti ca o sa cresc?
Eu nu suport sa simt parul pe umeri când e așa cald! Mereu îl strâng sus sau împletesc. Voi?
Bună, în septembrie este majoratul la iubita mea, și nu știu cum să mă duc îmbrăcat mai elegant, ea mi- a zis să mă duc în cămașă albă Dă- ți- mi va rog niște sfaturi ce outfit...? (mai mult)
Salutare, are cineva idee de unde pot cumpara o mustata, barba, naturala in Romania? Ceva website?, vreau ceva realistic. Multumesc
Am niste ochelari de vedere cu rama metalica si li s-a luat argintiul de pe ele. Unde pot sau daca se poate pulveriza strat subtire de auriu?
Buna lume, vreau sa- mi iau pentru vara niste pantaloni scurti chiar un pic mai sus de genunchi, skinny fit, tip anii 90’ daca stiti ce zic, cu talie joasa sau normala.Gasesc doar de la 200 de lei...? (mai mult)
Pot să-mi lipesc unghiile false cu picătura sau dacă fac asta s-ar putea să mi-se *topească* unghiile naturale?
Bună, mi-am luat o pereche de adidasi mai înalți Puma …și când merg se ferește limba și se vede șoseta, ce să fac?…De abia i-am luat și chiar dacă leg strâns tot asa e
Cand te duci sa ti se faca epilare de aia cu laser se poate numai sa iti ia tot absolut sau poate sa iti si lase daca nu vrei sa iti ia absolut tot parul din zona respectiva?
Ce păreri aveți despre PRP, acid hialuronic injectabil pentru probleme de ten cu riduri? A incercat cineva?
Cele mai frumoase femei din toate timpurile?
Bună, întrebarea este pentru cei care au lucrat ca sales assistant și nu numai la magazinele tip: Bershka, Pull and Bear, Zara etc. - A fost necesară diploma de bac pentru a vă angaja sau acesta...? (mai mult)
Buna,cum pot scapa cat mai repede si eficent de vergeturi? Tratamente de urmat sau creme?
Am avut niste pete de la transpirație și deodorant și am folosit nufar scos pete, a funcționat dar a doua oară când am dat s- a pătat urât rău de la el, știți cum as putea sa scot pata aceea...? (mai mult)
Bună, mi- am luat anul trecut un parfum de la mysu sticluță normală transparentă și parfumul în sine era roșu. Nu îl găsesc nicăieri și nici cutia nu o mai am. Știe cineva cum se numește...? (mai mult)
Pentru par rigid și negru pe picioare este de preferat un epilator, crema, benzi, ceara sau epilare definitiva cu laser? Întreb deoarece am înțeles ca parul negru pe picioare este și mai des și...? (mai mult)
Pot merge cu autobronzant in solar?
Buna ziua! Cât de originale sunt produsele de pe Notino? Sunt mai ieftine fata de Sephora/Douglas și îmi pune anumite semne de întrebare. Mulțumesc!
Parul natural e saten deschis. De un an il vopsesc negru acasa. In ultimele 2 luni am folosit soluția aia care scoate vopseaua (nu decolorant) apoi l- am vopsit saten inchis. La salon se poate ajunge ...? (mai mult)
Ceva recomandări pentru parul roșcat vopsit? (Ingrijire, avantaje, dezavantaje, nuante, etc) mssss:)
Bună! Îmi poate recomanda cineva un magazin fizic sau online de unde pot comanda un compleu tip slim, cu pantaloni conici și sacou scurt? Nu mă atrage și nu mă avantajează moda actuală, numai...? (mai mult)
Hello, girls! Cu ce va îmbrăcați de Sf de an?
Suplimente de colagen, lichid de colagen pentru piele, unghii, par au vreun efect pozitiv?
Buna seara tuturor. Va rog frumos de ajutor. Cum as putea sa scap de riduri din jurul ochilor si de pe frunte? Nu stiu ce sa fac, mi-au apărut riduri de la 25 ani, acum am 28 de ani.
Intrebare pentru cine a cumparat pe aplicatia Vinted, e foarte populara deci stiti despre ce e vorba: coletele se livreaza doar la easybox sau trimit si prin curier acasa? Ca nu mai am timp si chef sa...? (mai mult)
Vreau să îmi vând câteva haine. Am auzit de aplicația vinted. Este ok aplicația? Se vând haine rapid? Se pot trimte colete prin easybox?
Hello mi- am cumpărat o pereche de pantaloni scurți de blugi. Vreau să adaug puțin material deoarece sunt puțin prea scurți, întrebare este: ce tip de material aș putea adaugă ca să arate bine?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!