Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 23 Februarie 2025 sunt:
Imi puteti da cateva detalii in legatura cu bronzatul la solar? Vreau sa merg si eu,dar nu am mai fost pana acum,cum ar trebui sa procedez, trebuie programare, cum trebuie sa ma imbrac...
Imi cad cate 2-3 fire de par cand bag mana in par, am numai coji si mătreata in cap. Full. Ce șampon să folosesc? Sunt baiat
Salut. Fetelor...cum va indepartati parul facial? La mine se vede naspa, e un puf inchis la culoare, negru chiar si arata ciudat. Cum l-as putea indeparta?
Nu stiu dacă am încadrat bine categoria dar sper sa fie ok. Am 19 ani și am observat mai nou ca am început sa chelesc in părți (Zona tâmplelor). Totul a avut loc treptat presupun deoarece pana...? (mai mult)
Credeti ca jacheta asta e demodata? https://postimg.cc/pp2JXJbF
Buna, știe cineva cum as putea sa am gambele proportionate cu coapsele? Nu arata prea bine
Știe cineva un site din argint pentru bărbați? Dar care să fie sigure si la un preț accesibil (150-300lei)
Bună! Știți unde aș putea găsi conuri de henna în Cluj-Napoca?
Unde as putea găsi pantaloni de trening largi în genul asta? https://imgurupload.org/files/ezgif-3-7b7643c2b472.jpg
Salut TpU. Sunt baiat si am genele in jos... cum pot sa fac sa le am in sus? Exista vreo metoda? Efectiv le am lasate.
Buna, TPU! Azi am avut un cos nu tocmai umflat si am zis sa il storc pentru ca se simțea copt si l- am stors si cred ca mi s- a luat o parte de pielicica de pe cos si imi cursa sânge si acum e o mica...? (mai mult)
De ce majoritatea, atât femei cât și bărbați, își fac și preferă tatuajele de culoare neagră și puțini aleg unele colorate sau 3D? Sunt prea scumpe cele colorate sau e doar o simplă preferință? ...? (mai mult)
Pe ce deget se poarta inelul de logodna?
Bună! Am o problemă îmi găsesc foarte greu încălțăminte în picioare fiind mică la picior port 33, 34, 35 în general ce are 21- 21, 5cm interior cele de la copii sunt doar paiete și ...? (mai mult)
La nunți, botezuri, chestii din astea trebuie mers neapărat în costum cu cămașă și alte porcarii de genu? Un blug sau ceva pantalon oleacă mai elegant (dar nu de costum) și ceva tricou (nu suport...? (mai mult)
Ajutor de la un frizer va rog. Sunt băiat, am părul aspru și des, încerc să- l las să crească, este vreo șansă să iasă bine pentru că observa că nu devine drept și e greu de aranjat.Toata...? (mai mult)
Salut, am si eu o curiozitate. Acum vreo săptămână am luat o geaca de blugi de pe net, totul bine. Am dat comanda de ea si mi- a ajuns acasa, cand am probat- o am observat ca are nasturii pe ...? (mai mult)
Știți ceva remedii împotriva căderii parului? Am trecut printr-o perioada stresanta și îmi cade foarte tare.
Buna, ma ajuta cineva? Se poate da comanda de pe saitul new yorker? Dacă da, cum se da ca nu stiu.
Buna, Fetelor! Imi puteti spune daca aceasta vopsea pentru sprancene este buna? Ati incercat? https://www.mega- image.ro/Cosmetice- si- ingrijire- personala/Creme- intretinere- si- demachiant/Crema- de-...? (mai mult)
Buna. Ideea e următoarea: sunt blonda decolorata, însă am fost la salon și mi- a aplicat un nuanțator gri care a ieșit cu nuanțe de albastru la rădăcina. Vreau sa scap de el și sa revin la blond....? (mai mult)
Buna! E adevarat ca uleiul de ricin ajuta sprancenele sa devina mai dese? Daca da, in cat timp se vad rezultatele?
Hey, ce părere aveți de placa de păr Remington S7710? Este bună? Îndreaptă bine părul? Asta mă interesează cel mai mult(întrebare doar pentru cei care au placa de păr)
Cât de mult afectează vopsirea părului la vârfuri fara să fie vopsit până la scalp?
Buna! Ati putea sa-mi spuneti daca stiti un produs bun pentru vopsirea sprancenelor acasa care dureaza cel putin o saptamana?
Ce se intampla daca incep sa ma machiez zi de zi? Ma simt foarte neatragatoare fara machiaj
Aveam parul pana aproape de jumătatea spatelui, mai jos un pic de subraț iar recent m- am tuns pana la nivelul umerilor. În cât timp îmi va creste la loc? As dori sa îl am iarăși lung pana la ...? (mai mult)
Am pus un tricou gri la spalat si dupa ce l-am scos am vazut ca are niste pete mari bej. Acum vreau sa-l fac alb pentru a-l purta in continuare. Se poate cu clor?
E chiar asa de buna masca de par cu keratina de la kallos? https://www.google.com/search?q=masca+ keratina+ kallos&client=ms- android- samsung&prmd=isvxn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjlq__Y0PbyAhWPgP0HHSOkAJQQ_AUoAXoECAIQAQ#imgrc=U7lRKUjMqSnidM ...? (mai mult)
Hey ❤️Ce părere aveți de placa de păr Remington S7710? Aveți placa de păr? Îndreaptă bine părul?
Aparatul de epilat de fata pentru femei este bun? Creste parul ca de barba?
Salut TPU! Credeți că ar merge combinația de pantaloni negri, cămașă neagră, cravată verde și sacoul bleumarin mai închis? Menționez ca asta aș cam vrea sa fie ținuta mea pentru o nuntă...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre bărbații cu cerceii în ureche? Îmi spuneti pas cu pas pentru a- ți pune singur un cercel singur acasă? Și cam ce ar trebui să fac după ca să nu se infecteze? Voi...? (mai mult)
Salut. Mă simt cam prost să cumpăr haine noi produse în masă de companii multinaționale și multimiliardare. Mi- am dat seama că e o prostie. Dacă știți, vă rog să- mi recomandați producători...? (mai mult)
Nu-mi dau seama cat timp trebuie sa tin vopseaua in par
Care este explicația dacă ai parul deschis natural il vopsești si mai deschis si după rădăcinile cresc aproape negre și mai închise decât înainte de colorare? De ce?
Stie cineva un salon de piercing in Suceava dar nu boloo tattoo ca face doar in buric si eu vreau in nas?
Vreau sa scap permanent de barba, parul de pe picioare si maini. Cum pot face asta? Am inteles ca pot cu lasere dar nu stiu cat ar costa. Ma poate ajuta cineva cu mai multe metode si preturile...? (mai mult)
Buna, se mai poarta la băieți blugi mulați pe picior?
Buna ziua TPU. Eu am parul grizonat si vreau sa ma vopsesc un gri cenusiu, este neaparat sa ma si decolorez?
Te iriti la penis sau iti ies cosuri daca faci sex imediat dupa epilare cu crema depilatoare? Crema pentru piele normala e buna sa folosesti?
Buna, stie cineva de ce nu imi rezista niciodata vopseaua peste blond? Parul meu natural este un saten inchis, dar mai de mult m- am vopsit blonda (fara decolorare) iar acum de fiecare data cand ma vopsesc,...? (mai mult)
Bună. Ce părere aveți de elasticele de prins parul din silicon? Rup parul? Mie îmi trebuie un elastic de par bun sa nu alunece, deoarece am parul foarte moale
Bună. Ma gândesc sa îmi pun unghii cu gel, dar am citit pe net ca sunt periculoase pentru sănătate, uscarea lor la lampa cică provoacă cancer. Voi ce ma sfătuiți? M- am saturat sa îmi fac unghiile...? (mai mult)
Salut, fac sala si mi- au aparut niste vergeturi din alea urate pe umeri, stie cineva ce unguent sau ulei ar trebui sa iau ca sa fac sala linistit? Ca la fratele meu i- a ramas permanent pe corp. Multumesc...? (mai mult)
Salut TPU, in fiecare dimineata cand ma trezesc imi ies cateva puncte albe in barbie si pe nas si trebuie de fiecare data sa le storc, cum pot sa scap de asta?
Bună TPU, când eram mic pe la vreo 3 ani am avut parul creț, era foarte frumos poate de la naștere l- am avut asa după cum îmi spun părinții și cum am vazut în poze, țin sa menționez ca ...? (mai mult)
Am auzit că trebuie să plătești taxa vamală daca comanzi de pe Shein, este adevărat?
Bună! A cumpărat cineva acest tip de sutien? Sunt bune? Ar merita să- mi comand? https://m.piatapanda.ro/produs/set- sutien- push- up- multiway-...? (mai mult)
Buna TPU! Folosesc o protecție termică tip spray si vreau să vă intreb dacă este neaparat să folosesc si un feon? Eu vreau doar să imi intind parul, dar nu as vrea sa il si usuc, iar eu am auzit...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?