Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 23 Februarie 2025 sunt:
Buna! Crema cutaden este buna pentru cosuri?
Bună,vreau și eu niște lentile colorate care să pară că sunt ochii mei gen
Buna TPU! Folosesc o protecție termică tip spray si vreau să vă intreb dacă este neaparat să folosesc si un feon? Eu vreau doar să imi intind parul, dar nu as vrea sa il si usuc, iar eu am auzit...? (mai mult)
Am un decolteu drăguț și as dori sa- l port la scoala doar ca m- am mutat la alta scoala deci nu prea știu regulile acolo. Aveți idei cum sa- l port fără sa arate prea multă piele? Decolteul e ...? (mai mult)
Intrebare pentru fete, ce sampon /balsam folositi pentru un par fin si stralucitor?
Deci am părul șaten și vreau să mă vopsesc brunetă.Dar am genul mai închis la culoare și mă tem că nu îmi va sta bine…nu sunt închisă rău la ten dar nu sunt nici albă sa zic așa…sprâncene...? (mai mult)
Bună, metodele cele mai bune de epilat, mai ales în zonele intime? Ce aparat folosiți?
Chiloții sau boxerii după spălare trebuie călcați cu fierul de călcat?
Salut, am inaltimea de 1.65 la 15 ani, tata are undeva la 1.73- 1.75 si mama 1.69 si fratele meu mai mare 1.78 credeti ca am sanse sa cresc si eu pana la 1.75- 1.78? Ce exercitii as putea sa fac? Vreau...? (mai mult)
Buna seara! Sunt curios daca pot sa fac un retur la niste blugi pe care i-am cumparat din alt oras, dar sa ii returnez la magazinul din orasul meu. Magazinul este c&a!
Aveți idee din ce magazine/ farmacii fizice pot achiziționa acest produs? https://www.notino.ro/garnier/pure- exfoliant- 3- in- 1/p- 98697/?gclid=Cj0KCQjw- NaJBhDsARIsAAja6dMUIo7dQjrasTkvR- OK9486oPVISCwfqY-...? (mai mult)
Ce avantaje au hainele din mătase și in spre deosebire de celelalte materiale?
Salut. Cum ați descrie stilul vostru vestimentar favorit? Nu neapărat cel pe care îl aveți în momentul de față, că nici eu nu mă îmbrac mereu exact cum mi- aș dori, dar cel spre care aspirați....? (mai mult)
Baieti, voi purtati adidasi, tenisi de alte culori in afara de negru, maro? Ce culori?
Bună tuturor! Imi poate recomanda cineva o crema hidratanta de fata care se absoarbe repede și nu lasă senzația de piele grasa ori lipicioasa? Cele de la Gerovital și Elmiplant sunt bune? Dacă...? (mai mult)
Stie cineva vreun trimer bun pentru sprancene, ca nu vreau sa dau 10-15 lei pentru pensat, in fiecare luna? Ps:le am groase si as vrea sa le fac un pic mai subtiri(sprancenele, nu altceva)
Are cineva one million prive apa de parfum? Nou să fie. Ofer pret
Salut TPU. Daca acum sunt vopsit roșu în cap cu vopsea semi permanenta și aș vrea să mă vopsesc brunet peste oare o să meargă? Dau Funda!
Cum vi se pare combinatia dintre blugi si sandale?
Buna am câteva întrebări și nelămuriri legate de modeling, greutate, înălțime și măsurători … am 1.75 înălțime și cam 54- 55 kg, măsurătorile 82- 61- 89 și nu știu dacă ar trebui...? (mai mult)
"Chips & Cheps". Stie cineva ceva de brandul ăsta? Nu gasesc nimic online despre ei...
De aproape 6 luni vreau sa ma fac cret in cap, asa ca, stiti un coafor in Pitesti pentru asta? Caut sincer dar nu prea gasesc.
Ce unt de corp ati alege: cu mango, cocos sau cacao?
Buna ziua. Băieți la un costum negru cu cămașă albă, ce culoare de curea ar merge?
Buna, fetelor! Cum reusiti sa va taiati unghiile asa de drept si frumos? Stiu ca exista varianta de a merge la salon si de a- ti face manichiura si pedichiura, dar eu ma refer la cele care fac asta acasa....? (mai mult)
Stiti ceva tratamente, masti de fata, metode de a scapa de roseata de pe fata, in special zona nasului?
Mi- am cumparat adidasi puma si acum am vazut ca scrie "made in china" am dat 230lei. Asta inseamna ca gata se va rupe in maxim o luna doua? Am cumparat de pe un site international nu de la coltul...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt aici persoane care isi vopsesc parul des? Mama mea se vopsește cam in fiecare luna deoarece i se albesc rădăcinile, se vopsește negru, afectează cu ceva vopsitul prea des?
Dupa ce ma epilez(cu epilatorul) pe picioare imi apar tot felul de bubite/cosuri rosii cu ceva lichid inaintru. Si se vad ft urat si sunt multe si persista ft mult timp. Cum as putea sa fac sa nu mai...? (mai mult)
Vreau să imi cumpar cerceii acestia https://images.app.goo.gl/xR2Pup1bsom3UzKV7 Si bunică- mea imi spune că mai bine imi iau cercei din aur si mici, eu nu sunt fana cerceilor prea mici si din aur,...? (mai mult)
Este normal ca puloverele sa fie putin largi la abdomen? Sunt barbat, la brate imi este bun, simt materialul cum se prinde de piele ca sa zic asa dar la trunchi de la pectorali in jos este larg si la...? (mai mult)
Frizerie/Coafor bun cu personal talentat in Cluj? Imi doresc sa ma tund.
Salutare, Am cumparat un costum din magazin, insa dupa cambrare, atunci cand inchid nasturele, reverul sacoului este putin iesit in afara (nu sta intins pe piept). Se mai poate face ceva ca sa vina...? (mai mult)
Daca am parul castaniu deschis si m-as vopsi un roscat portocaliu sa para natural ar prinde culoarea? Sau s-ar inchide? Nu vreau sa il decolorez sa il stric foarte tare
Buna! Cineva care lucreaza sau a lucrat intr- un magazin ca bershka, pull&bear, zara ma poate ajuta cu cateva sfaturi? Voi incepe facultatea in oct si de asemenea as vrea sa lucrez si part time la bershka....? (mai mult)
Baieti, purtati inele? DE care?
Hey❤️în prima zi de liceu, ar fi bine să port o fustiță de blugi cu un maiou negru? Vreau să fac o impresie bună și în acelasi timp sa arat și bine
Fetelor, ati purtat vreodata dresuri cu blugi rupti?
Pantalonii astia se pot calca? https://postimg.cc/SXtRfzx8
Bicarbonatul de sodiu este bun pentru părul gras? Dacă da, cum se folosește?
Buna tuturor, ati vazut sa fie tampoane cu aplicator de plastic in magazinele Kaufland sau DM? Am in zona magazine unde sunt doar OBuri.
E buna încălțămintea de la Cropp? Arata bine dar vreau sa știu si daca e calitativa si tine cat de cât nu sa se deterioreze dupa câteva luni
Îmi puteți spune dacă pe AaSport.ro sunt originali adidașii?
Imi puteti da cateva detalii despre bronzatul la solar, avantaje, dezavantaje, preturi, cum se procedeaza, cat de durabil este, de cate ori este necesar sa mergi...etc? As aprecia sa imi raspunda cineva...? (mai mult)
Unde as putea găsi șosete lungi negre (thigh high) in Bucuresti?
Știe cineva ce ceas poarta Florin Gheorghe (concurent Iumor) în numărul de mai jos? https://youtu.be/j4wWzBrF_TM
Bunaa...as vrea ceva pentru un fund mai rotund (sa zic asa)... Sfaturi? App am menstruatie de aproape 3 luni
Ce părere aveți despre combinația dintre pantaloni lungi/blugi și sandale? Mie mi se pare foarte comod,mai ales pe vremea asta mai rece, dar foarte putini oameni se imbraca asa, mai ales bărbați
Cum pot sa ma fac frumos când o sa îmi vina pubertatea?
Stiti parfumuri bărbați cu proiecție care tine multe ore? Ma interesează proiecția, nu ma interesează cât persista pe piele. Cu miros frumos. Pana în 150 lei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!