Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 23 Februarie 2025 sunt:
Stiti parfumuri bărbați cu proiecție care tine multe ore? Ma interesează proiecția, nu ma interesează cât persista pe piele. Cu miros frumos. Pana în 150 lei.
Hei fetelor! Știți cumva care este cea mai bună protecție termică pentru păr?
Ce recomandare aveți pentru un epilator cu 2 sau mai multe viteze care sa nu ciupească sau sa rupă firele de par?
V-ați dat cu lapte Demachiant doina cu lănțișor de matca? V-au aparut coșuri?
Daca imi scurtez parul dupa picioare mai creste? Gen nu il tai de la radacina
Bunaaa! Fetelor, daca aveti cumva creionul de sprancene "Maybelline ultra brow slim", as vrea sa- mi spuneti ce parere aveti despre el deoarece as vrea si eu sa mi- l cumpar pentru un aspect de sprancene...? (mai mult)
Salut, stiti de unde pot sa imi cumpăr o pereche de nike air force 1 mid mărimea 41? Ca am cautat peste tot si nu au mărimea asta.
Fixativul da volum parului? Daca da, cum trebuie aplicat? Dau cu fixativ si piaptan suvita sau dau cu fixativ si o las asa?
Imi puteti recomanda un rimel bun?
Ce fond de ten care acoperă bine îmi recomandați? Nu vreau să comand online deci să fie la magazin sau farmacie.
Salut! Ce produse pentru par imi recomandati pentru modelarea frizurii? Mi- as dori ceva care sa dea impresia pe tot parcursul zilei ca parul este ud (ca atunci cand este dat cu putina apa) si de asemenea...? (mai mult)
Buna! Cum as putea sa scap de tot de vopseaua semipermanenta roscata din par? Eu avand parul blond mediu (vopsit) am facut experimente pe el si a iesit o nuanta prea deschisa de rosu.
Bună. Voi ce spuneți, sunt de cocalari acest model de încălțăminte de la Philipp PLEIN? https://www.lyst.com/shoes/philipp- plein- runner- xyz- skull- 2/ Voi i- ați purta? Va puteți...? (mai mult)
Care e parfumul vostru preferat de la Burberry? Si care e cel mai comun?
Creionul alb pe linia apei fac ochii mai mari?
M- am dat cu o substanta pe fata timp de cateva zile si acum am observat ca aceasta a avut un efect advers asupra pielii mele, acum de cand am inceput sa ma opresc sa ma dau, mereu mi se decojeste fata...? (mai mult)
Buna! Fetelor de unde va achizitionati parfumuri online? As dori cateva recomandari de site- uri unde pot gasi parfumuri originale si care sa persiste. Am auzit de Notino insa am citit pareri impartite...? (mai mult)
Buna! Mai devreme mi- am umblat la sprancene singura deoarece erau aproape lipite una de alta, iar mama nu era de acord ca eu sa merg cu ea la pensat (am aproape 14 ani). Le- am subitat prea tare si sunt...? (mai mult)
Stie cineva vreun site cu pantofi de dama cu toc inalt sau mediu pana in 10 cm (cu sclipici sau oricare model)marime 42-43?
Vreau si eu un site second hand de adidasi misto. Adica am vazut multe pe insta, știți careva?
Un pret la conturarea mandibulei cu acid hialuronic?
Bună! Ce părere aveți despre produsele de make-up de pe Pink Panda? Dar despre accesorii (portfarduri, oglinzi etc.)? Își merită banii?
Daca am deviatie de sept imi pot da septum? Adica daca aveti septum si devitie de sept vi s-a infectat sau a durut mai tare? Sau daca imi afecteaza mai mult nasul va rog repede!
M-am ars de la o crema pe față. Si am părți rosii. Oare trece? In cat timp si cu ce pot sa ma dau sa treaca? Cu o crema hidratanta si spf?
Ce părere aveți despre clasicul parfum Chanel no5?
Bună, știe cineva rețete de măști pentru coșuri? Gen din aloe sau alte chestii, măști făcute în casa, încercate și care au dat rezultate cât de cât ok?! Nu as vrea să încerc de pe ...? (mai mult)
Care este diferența dintre apă de parfum și apă de toaletă? Amandoua sunt parfumuri?
Buna ziua! Cunoasteti cumva dupa ce parfum original este facut Marcman 81B Nino? Sunt acele parfumuri mici ce le gasesti peste tot in mall uri.
Ce arde parul mai rau... placa sau uscatorul? Eu am parul ondulat in mod natural dar imi place sa il fac cu placa/uscatorul pentru ca se indreapta. In acelasi timp vreau sa il pastrez lung si sanatos(fara...? (mai mult)
Buna. Mi-au rămas niste pete pe fata de la coșuri, niste pete uscate maronii. Cei care au asa, cu ce crema v-ati dat sa treaca? Am folosit effaclar duo+.
Salutare TPU, în perioada următoare urmează să mă duc la o nuntă dar nu știu cum să mă îmbrac, NU aș vrea ceva foarte elegant, ceva simplu, aș vrea să mă încadrez în 300 ron. Sunt ...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi las parul lung pana la gat cam asa, acum imi vine pana la nas si il pot prinde sus in spate la cap, ideea e ca vreau sa las putin si in parti sa creasca iar acum sunt tuns si in ...? (mai mult)
Salut, un salon în Iași care face permanente? Menționez că sunt băiat. Mulțumesc!
Unde găsesc piercing fals în Galați sau Braila gen sa nu-mi trebuiască si gaura?
Dupa ce dau gelul jos de pe unghie, dar mai am un strat subtire de gel, pot aplica oja normala?
Niste magazine de lenjerie intimă, funda?
Ce parfum la un preț mai redus credeți ca se aseamănă ca miros cu parfumul Dior Sauvage? Eu spun ca Versace Dylan Blue Pour Homme. Voi ce parfum ieftin credeți ca s- ar asemăna ca și miros cu Dior...? (mai mult)
Cunoaste cineva ceva site cu sireturi de jordan 1 high? Ma intereseaza in mod special culorile sail sau pe roz ceva sa semene cu cele de la travis scott jordan 1
Buna,știți cum as putea scăpa de cearcăne? Mereu le am și nu e chiar confortabil.
Ce culori pun în evidență ochii căprui?
Buna TPU! In cat timp cresc sprancenele daca au fost rase?
Salut, Jordan 1 GS pot fi purtati si de catre barbati sau sunt facuti pentru femei?
Salut, cum pot să-mi fac parul sa pară ud în permanență? Exista o spumă ceva de par?
Merita laminarea genelor?
Stie cineva cum se numeste acest accesoriu de par? Am vazut pe net ca unii zic ca sunt doar multe agrafe negre unite intre ele dar mie nu mi se pare intrucat in imagini pare ca sunt unite/lipite prin ceva...? (mai mult)
In ce magazine as putea gasi vopsea de piele(vreau sa vopsesc niste adidasi) in Tulcea?
Mie mi se pare ca fetele cu parul ondulat nu sunt asa frumoase. Ok, nu zic de fete, ci parul ondulat nu e asa sexy, cool, aranjat precum cel drept. Voi ce credeți?
Buna. Mi- au rămas cateva semne rosii de la acnee (de acelea hiperpigmentate) ce as putea face sa scap de ele? Ceva crema ce ati folosit- o si voi si ati scapat de ele? Nu după auzite. Multumesc...? (mai mult)
Știe cineva vreun magazin in București de unde pot achiziționa cercel fake pentru septum?
Buna. M-am dat cu crema effaclar dup plus pe coșuri si petele post acneeice. Acum au rămas doar pete roșii, iar de pe petele alea merg pielea, gen se cojesc? Este de bine? Adică mi se curăță?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!