Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 23 Februarie 2025 sunt:
Se poate face tricou personalizat sa fie imprimat si pe maneci?
Unde as putea testa lalique white intr-o parfumerie din Romania?
Bună! De unde as putea să îmi achiziționez o rochie asemănătoare cu aceasta https://www.instagram.com/p/CRtSzz9MS-i/?utm_medium=copy_link? De pe site-ul contului nu pot
Stiti cumva daca in douglas Craiova sunt parfumuri lalique?
Acidul salicilic ajuta la închiderea gaurilor lăsate de punctele negre?
Salut TPU, am gasit acest ceas de la casio https://www.emag.ro/ceas- pentru- barbati- fossil- machine- fs4775/pd/D35DDYBBM/?ref=pac_bundles&provider=rec&recid=rec_22_a0394458f84f6b1962254f09d63767be0b164e08ef8a64e5f6d24465e61bd6cf_1629746682,...? (mai mult)
Buna TPU, De ziua mea, familia vrea sa-mi ia un ceas fossil sau un smartwatch. Ce credeti ca ar trebui sa aleg dintre cele doua?
Buna, am un "fetish" de foarte mult timp, cat de rau poate fi sa- ti faci breton? :)) din cate am vazut, jucandu- ma pe aplicatii sau punandu- mi extensie de breton(peruca) mi- ar sta foarte bine dar...? (mai mult)
Salut TPU, Acum am parul scurt si vreau sa il cresc mai jos putin de umeri. Vreau sa il cresc lung doar deasupra capului si prin parti foarte scurt. Dar nu stiu exact pasii. Trebuie sa il las sa ...? (mai mult)
Ati purtat vreodată fusta tiganeasca de-aia cu pliuri și șorț? Dețineți asa ceva? Cum vi se par? Pura curiozitate.
Are cineva recomandări de pantofi fitness care să aibă talpa zimțată? Eu am cu talpa plată, de alergare, dar la aparatele de la sală alunecă și aș vrea ceva antiderapant. Voi de care...? (mai mult)
Bună! E ok dacă folosesc placa de par o data pe saptamana la 190 de grade? Firul meu de par este gros și nu prea îmi sta intins foarte mult timp. Ofer funda!
Niste parfumuri de barbati, funda?
Buna, sora mea care e clasa a- 9- a nu stie in ce sa se imbrace in prima zi de scoala, se gandea la o rochie neagra cu flori lunga mai jos de genunchi cu niste sandale cu toc, arata superb, as vrea...? (mai mult)
M- am îngrașat enorm de mult si când mă uit in oglindă ma vad urâtă. Am intrat in depresie si mă urăsc singură. Credeți ca grăsimea te face să devii urat? Dacă aș slabi aș arata altfel?...? (mai mult)
Salut,caut un ceas bărbătesc în jurul sumei de 400lei (fossil, casio, armani și multe alte branduri cunoscute). Vreau sa fie ceva mai casual, de preferat cu bratara din otel inoxidabil Thx❤❤
Salut, vreau sa iau roaccutane dar imi este frica de side- effects- urile mintale. Nu am avut niciodata probleme cu depresia sau ceva de genu, sunt o persoana pozitiva cam mereu dar de obicei stau singur...? (mai mult)
Hei, Stiti ceva creme pentru acnee? Nu as vrea după ureche. Ceva crema ce ati folosit o si voi si s-au văzut rezultate. Multumesc frumos!
M- am dat cu effaclar dup plus pentru coșuri. Si mi s- au inrosit. Este ok asa ceva? Si pe langa mi s- a inrosit. Gen mi s- o mai inchis la culoare pielea. Voi v- ati dat cu crema asta? Va rog careva....? (mai mult)
Bună,cum îmi pot ingriji piercing-ul din buric, pot folosi crema de galbenele? Pana acum am folosit ser fiziologic
A folosit vreo fata samponul Elseve de la loreal cu filloxane? Pt par subtire? E bun?
Bună! De unde as mai putea achiziționa acestea rochie https://www.anasofia.ro/collections/recomandari/products/rochie-esmeralda?
Ce putem folosi pentru a ne bronza mai repede (menționez ca am pielea foarte alba)...Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Salut fetelor. Am o problemă. Eu am coapsele groase, mai ales după ce am mai luat puțin în greutate cu stresul din ultimele luni. Eu de regulă port rochii până pe la sfârșit de septembrie, așa...? (mai mult)
Bună, vreau sa îmi fac un piercing in buric însă mă doare și as vrea sa îmi fac anestezie însă nu prin înțepare, se poate pulveriza lidocain pe piele, este eficient? Dacă nu, as vrea sa ...? (mai mult)
Salut! Aș vrea să- mi vopsesc parul, cu o vopsea nepermanenta, de culoare mov. Parul meu e un șaten mai deschis, dar nu știu ce vopsea ar prinde pe parul meu și ce tip de vopsea să- mi iau. Mă...? (mai mult)
Cum vi se par fetele cu ochelari de vedere? Atrăgătoare? sau din contra?
Salut TPU! Am 15 ani sunt băiat si vreau sa imi pun cercel in ureche, părinții mei nu au nimic împotriva si vreau sa stiu daca doare sa ti faci gaura cu acel pistol, daca se poate infecta si cam cat...? (mai mult)
Buna utilizatori TPU. Am venit in Cluj timp de cateva zile. Puteti sa imi spuneti niste magazine localizate in centrul orasului unde pot gasi inele ieftine stil alt/goth? Pentru poze de referinta puteti...? (mai mult)
Salut, recent mi- am cumparat o pereche de ochelari de soare nu tocmai ieftini si am reusit sa îi zgarii. E vreo metoda prin care se pot indeparta zgarieturile de pe ochelarii de soare? Am incercat ...? (mai mult)
Bunaaa, deci eu pana la vreo 13 ani am avut parul blond si dupa mi se închidea parul din ce în ce mai mult... acum îl am de tot brunet, maica- mea nu ma lasa sa ma vopsesc blond, cum as putea sa-...? (mai mult)
Ce parere aveti despre adidasii "nike air max 200"?
Ce vopsele imi recomandati pentru un brunet inchis si sa tina? Ceva ce pot gasi pe site-uri din Romania.
Daca îmi pun lamaie pe par si stau la soare o ora mi se decoloreaza parul nu?
Salut TPU. As dori sa stiu cat costa un ceas de mana MAN. Nu gasesc nicaieri ceasul. Are curelele de culoare albastru spre gri. Pe spate scrie MAN POR11076 TCM 77C. Multumesc anticipat.
De unde au pirandele alea fustele cu pliuri și sort? Eu sunt tiganca dar port fuste care se gasesc pe net sau prin magazine. Nu am văzut nicăieri fuste cu pliuri și sort de- ala cum poarta unele tiganci....? (mai mult)
Cum scap de pielea uscata? Mai exact am un ten uscat, mereu dupa ce ma spal pe fata imi simt pielea ca ma strange si se decojeste in jurul gurii si pe obraji, ce as putea sa fac?
Bună! De 2 zile am început să mă dau pe față cu Skinoren, dar după aplicare mă mănâncă fața foarte tare... Să continui să mă dau cu skinoren?
Ce parere aveti de Fashion House din Militari?
Buna ziua! Ce parere aveti despre Fashion House? Cum sunt preturile la Adidas, Guess, TH comparativ cu cele din mall sau de pe net?
Dacă merg la coafor sa îmi pună extensii de păr cat durează sa mi le puna? Am parul pana la umeri, trebuie sa mă tund scurt?
Salutare! De ceva vreme a inceput sa mi se rareasca parul prin părți, sțiți ceva vreun sampon, ser, gel sau ceva de genul pentru regenerare par? Mentionez ca am si matreața, am 19 ani.Mersi...? (mai mult)
Merge să port o pereche de blugi largi cu un tricou larg?
Cât timp ține un parfum de 100 ml?
Se poate face retur la produsele de pe Shein? Daca da, cum se procedeaza?
La ce ajuta insigna aceea de pe rucsac in forma de romb cu doua liniute înăuntru? Sper să înțelegeți la ce ma refer, nu stiu cum sa explic
Care e cel mai bun mod de a avea un păr frumos? Dau funda
Buna! Curand vreau sa imi fac un piercing in septum la un salon din Bucuresti.Imi puteti recomanda si mie un salon unde ati fost si a decurs totul ok? Pe net citesc recenzii cam negative la unele, ba ca...? (mai mult)
Mi- am luat o lampa pentru uscat oja de pe unghii de pe eMAG, dar problema e ca nu usuca deloooooc. Eu o utilizez acasă, pentru uz personal si am folosit oje normale de la gerovital, cien. Deci nu ...? (mai mult)
Se mai poarta haine din velur?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!