Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 23 Februarie 2025 sunt:
Care credeți ca e cel mai bun parfum pentru BARBAȚI (nu unisex)? Preț 100- 200 ron Vreau sa îmi cumpăr și sunt nehotărât. Vreau ca parfumul sa miroasa deosebit de oricare altul, sa aducă complimente...? (mai mult)
Cum pot sa îmi fac parul creț permanent acasă?
Buna. Imi recomandati si mie un spf bun si accesibil ca si pret?
Cam ce nuanță ar ieși dacă amestec vopsea blond bej cu roșcat? Dacă știti cum sa iasă un portocaliu la mine aici nu găsesc vopsea deloc.
Ce apă micelară e mai bună fetelor de la garnier sau nivea? Si ce rimel alegeti mascara l'oreal Paris telescopic blank carbon sau mascara lancome grandiose extreme?
Mi- am cumparat niste lentile de contact colorate de la brandul Solotica si ele pot fi folosite timp de un an. Dar eu nu vreau sa le port in fiecare zi, va trebui neaparat sa le schimb solutia zilnic?...? (mai mult)
Are ceva dacă adaug doua nuanțe de vopsea dar nu sunt de la aceași marca?
Care e diferenta dintre un sampon normal si un sampon pentru par blond? Ii da cumva parului o nuanta mai puternica de blond, sau?
Buna TPU. Daca duc o pereche de blugi la croitor, sunt mai mari in talie cu vreo 2 marimi cred, deci sunt chiar foarte largi, mi-i poate modifica sa imi vina?
Site-uri de unde pot cumpăra extensii calitative?
Care este diferenta dintre o vopsea de barba si una normala? Sau...ce are daca o persoana isi vopseste barba cu o vopsea normala si nu cu una pentru barba?
Salut, an nevoie urgent să știu de unde pot să cumpăr tricouri call of duty, NU ONLINE! Am văzut mai demult că aveau la Carrefour, dar le- au scos și de atunci nu am mai avut norocul ăla, ...? (mai mult)
Ce apa de parfum folositi si recomandati? Care sa miroasa bine si sa persiste.
Salut! Vreau sa- mi bag un flesh de 10 mm. Urmează sa- mi dau gaura si sa introduc primul taper (de 1, 6 mm). Cat timp trebuie sa aștept pana sa- mi pot baga următoarea marime (2 mm)? Daca măresc...? (mai mult)
Buna, fetelor! Ce ştrampi ati purtat cu blugii rupti?
Miercuri sau joi merg să- mi pun unghii cu gel. Am mai avut acum 2 ani dar tipsuri pentru ca neștiind ce urmează am zis ca na, probabil trebuie sa le tai și pentru ca tipa a zis ca nu poate să- mi...? (mai mult)
De ce atunci când întreb pe cineva de unde are o anumită haina îmi spune Zara dar eu când merg acolo vad doar porcarii de haine de prost gust, la un preț extrem de ridicat pentru ceea ce prezintă...? (mai mult)
De ce costa atat de mult fustele tiganesti cu sort și pliuri multe? Nu am găsit nicăieri sub 200 lei, deși sunt frumoase si as vrea sa am una ca si suvenir sa zic asa.
Https://www.sinsay.com/ro/ro/1263f-9mm/kurtka-m-si Pentru ce anotimp e jacheta aceasta?
Cum se numesc acești pantofi? https://linksharing.samsungcloud.com/kwKrYJJ1DGDe
Cum pot să fac părul să crească repede? Acum are aproximativ 9 cm și as vrea să îl aduc la 21cm.Dat fiind ca părul crește un cm pe luna asta ar dura un an, stiu ca trebuie să am răbdare dar...? (mai mult)
Poate cadea parul de la uleiul de ricin? Am observat ca de fiecare data cand il uitilizez imi cade destul de mult par dar nu sunt sigura, poate cade la fel de mult ca de obicei doar ca dand cu mana prin...? (mai mult)
Ce parere aveti de site- ul parfumtester? Vinde testere fake? A comandat cineva de acolo? Sunt interesat de un Sauvage pe care l- am comandat deja, se apropie mirosul de cel original? Daca nu, cum anulez...? (mai mult)
Produsele de pe site ul "About You" sunt originale? Ce parere aveti de acest site?
Cand incepe sa isi piarda elasticitatea pielea de pe gat? Fac 30 de ani in octombrie
Ce alternative la magazinul online de haine joom cunoașteți? Ceva care sa fie din Europa încât să nu plătesc taxe și să nu trebuiască să mă duc la vama
Bună dragii mei, știu că o să vi se pară ciudat, dar acum vreo 2luni de când m- am pensat și mi- a stricat o fată spârcenele, una e mai subtire și scurtă și una e mai lungă și groasă, ...? (mai mult)
Crema depilatoare creeaza iritatie? Cat dureaza pana creste la loc?
Dacă îmi dau cu vopsea de par pe sprâncene se colorează?
De la ce magazin as putea sa-mi cumpar gene false cu magnet? Ca-mi trebuie urgent si nu as vrea sa fac comanda de pe net
Ce părere aveți despre crema revitalizanta L'oreal Expert Men? https://www.cora.ro/l-oreal-men-expert-crema-zi-hydra-energetic-50ml-P-2214126
Stie cineva cum sunt geluri de curatare La Roche Posay Effaclar si Neutrogena Hydro Boost water gel pentru ten gras/sensibil? Nu stiu cu care sa incerc.
Dacă îmi fac gaura in ureche direct cu cercelul, urechea se umflă sau ceva? Si e vizibilă mult gaura? Si credeți că pentru bărbați e mai ok cercel alb/strălucitor sau albastru strălucitor? Am...? (mai mult)
Cum se alege mărimea potrivita la blugi?
La cat timp dupa aplicarea autobronzantului pot face duș?
De unde pot sa cumpar fusta tigănească cu pliuri, nu una obișnuita, ci sa fie alcătuită și dintr-un șorț?
Dacă am părul negru natural și mi- am luat nuanțatorul ăsta, se va prinde ceva? https://www.loncolor.ro/vopsea- pentru- par- loncolor- trendy- colors- r3- ro- u- rave De abia după am văzut pentru...? (mai mult)
Buna TPU. As dori si eu o crema de corp buna cu miros placut care la final sa nu lase mirosul acela specific chimicalelor... astept recomandari. Multumesc!
Cat este salariul la cei care lucrează în domeniul modei?
Buna, urmeaza sa fac cununia religioasa in septembrie, cu ce sa ma imbrac, nu vreau sa port rochie de mireasa, dati- mi o idee cu ce sa ma imbrac, dupa cununie facem si botezul copilului nostru. Cu...? (mai mult)
Azi am folosit pentru prima oara benzile cu ceara depilatoare. Pentru început doare foarte rău. După ce am îndepărtat ceara mi- au apărut câteva bubițe roșii și pielea ma ustura. Este normal?...? (mai mult)
Salut.Si-a inlocuit cineva cerceii medicinali direct cu cercei dintr-un material ieftin adica nu argint sau aur.Am auzit, ca nu tuturor li se infecteaza daca-si pun "tinichele in urechi".
Îmi recomandați un autobronzant bun care nu pătează hainele? Ms
Salut! Îmi poate sta bine cu varfurile parului vopsite in albastru? Țin sa menționez ca am parul saten deschis.
Salut, baiat de 17 ani, vreau sa folosesc IPL Braun PRO 5 pe intreg corpul(mai putin picioare), este evident de ce, gena foarte foarte proasta la aspectul asta. Merita? As vrea doar raspunsuri care...? (mai mult)
Buna! Recomandari salon de pensat in Craiova?
Buna fetelor, va rog sa ma ajutați, nu mai știu ce să fac. Am fost la Salon și m- am vopsit, eu am avut parul șaten și am vrut blond. M- a decolorat si după mi- a pus vopsea în cap 2 tuburi...? (mai mult)
Unde se fac gaurile pentru cercei?
Unde se fac gaurile pentru cerceii? Dar pentru piercing-uri (pentru nas)?
Ce recomandati pentru un ten mai fin, fara cosuri? (creme de la magazin sau chiar facute in casa, orice impotriva acneei) *mentionez ca sunt la liceu
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cartea Junglei
Ai urmarit cu drag aventurile lui Mowgli prin jungla indiana? Cat de multe iti mai amintesti despre micul baiat si prietenii lui?