Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 23 Februarie 2025 sunt:
Niste parfumuri de fete, funda?
Salut. Ce marca buna de sampon de urzici imi recomandati?
Buna, am o întrebare, ma epilez și pe fese deoarece am o problema și imi creste parul și după epilare după vreo 2 zile imi apar ca niște bubițe, știe cineva un tratament sau ceva soluție sa...? (mai mult)
Salut! Recomandati-mi parfumuri foarte bune pentru barbati, va rog.
Buna, Poate pare puțin ciudat, dar as vrea să- mi spuneți dacă produsele The Ordinary sunt cancerigene sau dacă poți păți ceva. Dacă știți acel ser rosu exfoliant. L- am ținut doar 7 minute...? (mai mult)
Cum fac sa nu mai am mâinile și fata bronzate? Am mainile bronzate până la un punct și după sunt alb. La fel am fata si gatul bronzate și după sunt alb de la gat în jos. Se vede destul de tare....? (mai mult)
Ce vă inspiră privirea/expresia acestei femei? Fără să o cunoașteți personal, ce trăsături de caracter i- ați atribui la prima vedere? https://ibb.co/HV68DHP https://ibb.co/RPRjJQz Da,...? (mai mult)
Salut TPU! Din ce cauza unele haine negre se fac roșiatice în unele locuri? Cum ar fi tricourile prind o nuanță de roșu în zona stomacului, iar pantalonii prin zona coapsei? Mulțumesc anticipat! ...? (mai mult)
Bunaaa,cine îmi recomandă și mie ceva de mătreață? Am luat de la farmacie Alpecin shampon și l-am folosit degeaba, din potrivă mi-a făcut și mai rău decât aveam.
Hello! Îmi poate recomanda cineva cel mai bun site de unde as putea achiziționa produse cosmetice/machiaj originale și profesionale?
Hei! Știe cineva un epilator bun? (care nu doare prea tare la utilizare)
Buna TPU, Stiti cumva dacă cosmeticele de la Kendra sunt bune?
De ce unii își schimbă privirea radical după câțiva ani sau chiar mai devreme? Nu mă refer la celelalte trăsături ale feței, ci în mod special la ochi, la expresie. Știți că ochii sunt...? (mai mult)
Buna TPU, Am și eu o curiozitate: Atunci când speli o peruca din par natural creț, parul se încrețește la loc sau rămâne creț? Sau dacă îl indrepti cu placa rămâne drept sau se încrețește...? (mai mult)
Sunt foarte multe aparate de tuns si nu stiu efectiv care este si pentru contur pentru barba. Imi recomandati va rog un aparat de tuns accesibil la pret?
Rowenta sau Philips? Ce marca sa-mi cumpar? Masina de tuns doresc dar nu stiu ce sa aleg
Bunaaa,mâine o sa ma vad pentru prima data cu un baiat din online, vreau sfaturi pentru pregătire și cum as putea incepe conversația:)?
Bună ziua, comunitate TPU! Am și eu o întrebare și mă adresez în special bărbaților. Din punctul vostru de vedere care este cel mai eficient deodorant și cum reușiți să combateți cel mai...? (mai mult)
Intrebare adresata fetelor, a incercat cineva sa se epileze acasa cu zahar? Am auzit ca nu e dureroasa cum e cea cu ceara. E dureroasa daca e folosita pe zona inghinala?
Bună ziua TPU! Recomandați-mi și mie vă rog un site cu accesorii pentru bărbați, m-ar interesa inele și brățări. Vă mulțumesc anticipat.
Buna, deci cunosc un prieten care are tenul deschis si se duce mereu la piscina si nu se da cu nicio crema, ciudat este cum de nu se arde? Se bronzeaza f frumos si se arde dar putin de cee?
Ca orice adolescenta din ziua de azi si eu mă machiez. Și nu cu un strat foarte mare. Uneori putin, alteori mai mult. Dar de cele mai multe ori, într- o cantitate sumară. Tot aud de la femeile mai...? (mai mult)
Buna! Un amic i-a zis prietenei mele ca are un fashion sense neslefuit.La ce s-a referit? Vreau sa cred ca eu am interpretat gresit, de aia va intreb.
Deci nu înteleg, cand am fost la strand nu m- am dat cu crema de soare si am stat în piscina si am înotat, ceea ce nu înteleg eu este de ce m- am ars pe maini si pe spate daca eu am înotat si nu...? (mai mult)
O părere despre parfumul amber elixir și ce ați alege dintre produsele de la Farmasi sau Oriflame?
În ce magazine pot testa parfumuri de la Tiziana Terenzi și Killian? Fără sugestii de genul Sephora sau Douglas pentru că nu au
Cainele meu (bichon maltez) tot mușcă si mai nou si zgarie si musca din ce in ce mai tare. Am incercat sa- l opresc închizându- i botul si fara sa vreau am apasat putin mai tare si l- a durut si s-...? (mai mult)
Am primit recent un tricou cadou din dantelă, negru, cu mesajul "Je t'ai dans le sang". Ce înseamnă? Nu apelez la Google Translate deoarece nu traduce bine.
Salut.Cum imi dau seama cand s-a vindecat urechea dupa ce mi-am facut gaura.Adica sa scot cercelul medicinal si sa pun altul
Unde găsesc adaptor pentru încărcare? Din ala mic
Unde pot găsi șampon plantur 21 long hair în Ploiești? Mă refer la farmacie, nu vreau online.
Cum sa-mi miroasa pielea de pe corp a gel de dus dupa ce fac dus? Trebuie sa pun mai mult gel de dus?
Bună! În urma cu 5 luni mi- am pus aparat dentar jos și mi se pare ca imi este buza mult mai mare față de cum îmi era. Menționez ca un braket mi- a făcut rana la buza și îmi tot rupeam pelita...? (mai mult)
As vrea sa ma tund in scari, am parul lung. Problema e ca parul meu are structura fină, e subtire, mai fragil. Oare tunsoarea in scari il va face sa para si mai subtire?
As vrea sa imi schimb stilul vestimentar. Vreau sa incep a purta haine mai elegante, clasice, office. M- am cam saturat de tricouri, hanorace si adidasi. Vreau incet, incet sa renunt la ele si sa incep...? (mai mult)
Știți cumva un site cu rochii drăguțe?
Salut. Ce Second Hand -uri de haine sunt prin Cluj-Napoca? In afara de Humana... mai sunt altele?
Hei! Am parul un saten intre închis și deschis. As vrea un sfat sau un ajutor daca mi- ati putea zice cu ce pot sa- mi vopsesc parul și să se vadă (fara decolorant sau vopsea...? (mai mult)
Hey! Dupa tratamentul pentru acnee mi-au ramas niște gaurele in fata din cauza punctelor negre(pe obraz). Aceste gaurele vor dispărea sau vor rămâne asa?
Stie cineva agentii bune si de incredere de fotomodele din Romania? Dau funda.
Ce părere aveți de bicarbonat ca leac pentru acnee. Eu nu am problema cu coșurile decât ca îmi apar vreo 2- 3 uneori dar, mătușa mea mi- a spus ca dacă dizolvi niște bicarbonat în apa și pui...? (mai mult)
De ce unele femei după ce se căsătoresc sau după ce nasc nu se mai îngrijesc? Am o vecina care inainte de nastere avea 53 de kg inainte de sarcina, la nastere + 80, iar acum la un an de la nastere...? (mai mult)
De- a lungul timpului, am tot folosit niște produse pentru colorarea părului, de la farmacie. Cum ar fi, albastru de metil sau violet de gențiană. Având părul saten, nu s- a văzut exagerat de...? (mai mult)
Bună. Cum poți sa ascunzi pe sub tricou gaura din piept (stern infundat)? Nu e grav dar tot când port tricou și dacă e puțin mai strâmt se vede acea adancitura în piept.
Bună! Există vreun spray sau altceva care să funcționeze eficient pentru acoperirea rădăcinilor crescute (mă refer în afară de vopsit lunar)? Vorbesc de păr natural șaten închis care se vede...? (mai mult)
Salut. Mi-am făcut gauri in urechi si nu stiu cat ar trebui sa port cerceii medicinali pana sa-i schimb.Stie cineva?
Sunt fata si vreau părerea voastră. Gen... Am parul scurt dar pot sa îl prind într- un mic coc. Vreau sa va întreb dacă mi- ar sta bine sa îmi fac breton subțire, țin sa menționez ca am fata...? (mai mult)
Https://images.app.goo.gl/v2odRGNvNr2XvCUz5 Salut! Ce parere aveti de acest tip de par? V- ati face asa ceva? Eu am luat in considerare varianta de a imi face. Dar nu vreau nici sa distrug firele de...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de un sfat. Acum 2 luni m- am decolorat acasa pentru a ma face blonda, nu a iesit tocmai ce voiam, dar am ajuns la un oarecare rezultat. Intre timp mi- au crescut radacinile, iar in...? (mai mult)
Salutare TPU, Este acelasi lucru daca te epilezi cu bigul sau cu aparat de ras electric? Sunt destul de paros si ma refer ca nu vreau sa creasca mai repede, mai gros si mai mult.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!