Salut, de vreo 30 de min mi-am facut piercing in ureche. Am dezinfectat totul pana si urechea cu spirt, cum trebuie sa ingrijesc piercingul( am un cercel normal in ureche)
Buna! Mi-am cumparat o pereche de ştrampi negri cu imitatie de portjartier si nu stiu cu ce sa ii port... blugi rupti, blugi scurti, fuste sau rochite? Ceva idei?
Intrebare pentru fete, e mai eficient sa te epilezi inghinal cu benzi sau cu ceara (calda)? Am incercat cu benzi dar nu ia toate firele de pe portiune.
A folosit cineva Plantur 21 long hair? Dacă da, a funcționat? E bun?
Deci sunt disperata, mi-am smuls mai mult decât trebuia din sprânceană si arata ft urat. Credeți ca mai creste la loc, dacă am tras firele cu penseta? Cam in câte luni e la loc?
Salut tuturor, sunt inca la liceu in clasa a 12 a si vreau sa urmez cariera de designer vestimentar si sa- mi deschid propriul atelier de haine (dispun de bani). Credeți ca merita? Si ce cursuri ...? (mai mult)
Salut D&p parfum sau infinit love?
Dupa epilarea in zona intima mereu ma irit si ma doare cateva zile. Cum fac sa nu ma mai irit data viitoare? Tin sa precizez ca sunt fata
Bună TPU:) am facut tratamentul cu keratina si ieri a fost ziua cand am avut voie sa- l ud, sa- l prind, etc, am fost la piscina, s- a udat tot. Dupa ce am iesit l- am lasat sa se usuce natural dupa...? (mai mult)
Dupa cat timp am voie sa intru in piscina dupa ce mi-am facut tatuaj?
O crema buna pentru fata la un pret accesibil? Vreau sa o folosesc inainte de a ma machia. Daca se poate ceva natural care hidrateaza si matifiaza tenul, deoarece am folosit creme gen cerave si mi- au...? (mai mult)
Astept rasunsuri doar de la FETE PASIONATE DE MACHIAJ:Care sunt cele mai bune fonduri de ten pentru tenul gras la preturi accesibile nici ieftine dar nici foarte scumpe?
Hei! Nu am mai fost la o nunta de cand eram mica, iar acum, la 20 de ani, o cunoștință m- a anunțat ca se căsătorește. Voiam sa intreb fetele: merge rochia scurta la restaurant, seara? Si stiti...? (mai mult)
Salut! Ce parere aveti despre hainele second hand? Va plac? Daca da, de ce?
Buna. Am un pulverizator de parfum pentru poșetă. Am terminat parfumul din el si acum am pus altul. Cand ma dau cu parfum miroase a parfumul vechi amestecat cu cel nou. Stie cineva cum neutralizez de...? (mai mult)
Oamenii se duc la mare ca sa isi egalizeze bronzul sau care e scopul?
Buna! Sunt in cautare de un sampon pentru un par natural, normal, fara multe chimicale. Ce imi recomandati? Multumesc
Cum pot sa scap de puncte negre cu lamaie?
Buna, deci nu înteleg ceva! Cunosc pe un baiat care are 13 ani si pur si simplu nu are nici macar un cos! Deci nu stiu daca ma credeti dar are fata impecabil de perfecta, fara cosuri si puncte negre...? (mai mult)
De ce un baiat scund arata dragut insa atunci cand devine adult nu ii mai scade atractivitatea? Si mai am o intrebare:De ce baietii inalti si bine dezvoltati din liceu si foarte frumosi ce sa mai, ajung...? (mai mult)
Bună. Cum pot să fac o coadă din par sintetic să nu strălucească așa tare?
Buna TPU! Cu ce as putea inlocui stampila pentru unghii? Am placutele cu modelele si razuitoarea dar stampila am lasat- o in alta casa, in alt oras si imi trebuie urgent pana maine si nu am posibilitatea...? (mai mult)
Ce părere aveți despre forcapil? Vă ajută? Eu as vrea să le iau pe cele pentru 3 luni, dar vreau să tin si dieta, e ok?
Buna TPU, mi-am făcut un tatuaj mic, cum ar trebui sa-l întrețin fara ca acesta să facă infecție? Nu am crema specială, cu ce as putea sa o înlocuiesc?
Bună, Maine vreau sa ma vopsesc asa https://pin.it/qDlrU7g Am parul aproape de fund, iar salonul nu este nici prea scump, dar nici prea ieftin. Cam cât ma costa?
Buna, Peste 2 săptămâni merg la mare și vreau sa ma bronzez, sunt foarte albă, e prima oară când merg la mare și nu stiu ce sa folosesc pentru a ma bronza, multumesc
Pot sa-mi fac suvițe blonde pe saten deschis cu spray-ul L’oreal Paris magic retouch? O sa se vadă ceva, având in vedere ca el e pentru camuflare rădăcinilor?
Salut TPU, stiu ca poate ar fi o întrebare ciudata dar oare știe cineva cum se numește sau cum as putea sa îmi cumpăr un lanț sau colier ca al lui Zanni de la gat, acela gros și cu inima sau fără...? (mai mult)
Salut fetele! Care este magazinul vostru de fashion preferat?:) și de ce?
Vreo fata care pune unghii cu gel și are sa îmi dea câteva sfaturi? :)
Cum pot sa strâmtez o pereche de colanți nike dri fit?
Buna fetelor(in special).Ce parere aveti despre epilarea faciala cu laserul? A functionat la voi? Cine a facut asta imi poate da mai multe detalii? Orice m- ar ajuta.De exemplu:doare, raman semne, chiar...? (mai mult)
BUNA! Ma poate cineva sa aflu cum se numesc acesti adidasi? https://linksharing.samsungcloud.com/rE7YJDttW8eF
Bună, stiu ca e nebunesc ce zic. Ce trebuie sa fac sa ajung pe reclame de exemplu la sampoane, reclame tv etc?
DE ce îmi ies si cosuri mereu pe fata si bube si ma mananca?! Deci am încercat orice sa scap de cosuri si degeaba deci helpp!
Careva care folosește nyx? Ce părere aveți?
Ce rochie pot îmbrăca atunci când nu am chiloți pe mine?
Buna TPU:) maine am programare la salon sa- mi indrept parul cu keratina, am citit pe net ca e bine 48h inainte de tratament sa nu iti uzi/speli parul, am fost la piscina, dar nu m- am băgat sa nu-...? (mai mult)
Imbracamintea alba îmi arata pielea mai închisa la culoare nu?
Buna.As vrea sa incep sa ma machiez, nu prea stiu asa multe despre makeup deoarece inainte nu prea ma interesa. Ceva sfaturi?
Ce tus si rimel recomandati? La preturi accesibile.
Buna TPU, am nevoie de câteva idei de cadouri pentru fete. Vreau idei actuale, ceva nu foarte scump si daca se poate sa răspundeți mai multi pentru ca am nevoie de ceva frumos :) ( cat mai multe idei,...? (mai mult)
Unde pot găsi rochii în stilul acesta? - https://imgur.com/a/ztHuOdS
Ce părere aveți despre produse dermato-cosmetice Bioderma, Vichy, Cerave?
Folosesc de ceva timp gelul de curatare Effaclar de la firma La Roche Posay. Am observat acum doua zile ca in interiorul recipientului sunt doua bilute albe. Nu stiu ce pot fi, poate are legatura cu faptul...? (mai mult)
Buna TPU! Am cumparat un parfum care efectiv a curs in cutie. Cand am ajuns acasa, am observat ca se scursese parfum din sticluta. Nu imi dau seama daca se poate remedia aceasta problema. Daca stiti...? (mai mult)
Bună, TPU! Am câteva vergeturi pe umeri şi pe spate, aşa că mi- am luat crema de la Rilastil pentru Stretch Marks, aproape că îmi trecuseră(deveniseră albe). Dar am plecat în concediu de vineri...? (mai mult)
Cum pot scăpa de vânătăile de sub ochi?
Buna, stie cineva un magazin din Calarasi unde pot gasi pierceuri si branule? Dau funda(intrebare doar pentru cei din calarasi)
De ce in unele părți ale corpului am parul roșu spre portocaliu inclusiv pe barba? Menționez ca sprâncenele genele și parul de pe cap are culoarea saten.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?