Buna! Am o intrebare despre epilatul inghinal. Cat timp trebuie lasat parul sa cresca? Din cate stiu nu trebuie sa fie foarte mic dar n- am auzit pe nimeni care sa zica dupa cat timp este ok sa te faci...? (mai mult)
Ce feon sa folosesc ca sa nu imi mai arda parul? Sunt baiat
Buna! Acum 20 de min m- am epilat pe brațe cu ceara calda(la aparat). Mi- au aparut niste puncte rosii pe ambele brațe. Nu ma ustura. Pielea este rosie. Întrebarea mea este, maine o sa se agraveze ...? (mai mult)
Buna, TPU! As vrea maine sa imi dau 2 gauri in ureche(in cartilaj, mai exact), insa sunt la menstruatie(maine va fi practic a 2 a zi de ciclu). Intrebarea mea este daca as putea sa imi dau acele gauri...? (mai mult)
Cum sa fiu proaspat mereu la fund?
Ce recomandați pentru ten uscat/sensibil? Am aceeasi problema.
Ce parere aveti despre produse dermatocosmetice? La Roche Posay, Dermedic, Uriage, Nivea, CERAVE?
Eu nu înțeleg nimic. De ce baietii/ barbatii arata asa de bine? Au un ten de invidiat. Ce folosiți? Sa aud si eu un secret. Sa nu aud ca va spalati doar cu apa si sapun. E ironie. :) :)))
Buna dimineata.E o întrebare adresată în special fetelor.Am avut diferente destul de mari de greutate, am avut o perioadă lungă o greutate destul de mare(73- 78 de kg cam asa)iar după am slăbit,...? (mai mult)
Dacă am parul galben la rădăcini și restul e gri pot sa ma vopsesc saten deschis? Culoarea o sa iasă uniformă, având in vedere ca parul la rădăcini e galben și restul gri?
Eu am parul albastru deschis și vreau sa ma fac saten deschis.O sa iasă culoarea?
Bunaaa, sunt puțin nedumerita:)) Am unghiile crescute, cam maricele, dar totusi am vrut sa merg sa- mi pun unghii, ar arăta mai bine, am vorbit și cu prietena mea si mi- a zis ca trebuie sa le...? (mai mult)
Sunt baiat si am nasul stramb si destul de mare....Care stie o metodda sa-l fac drept si mai mic? Ceva natural as vrea si sa mearga...
Salut, detin un ceas Karl Lagerfeld, stie cineva daca e de dama sau barbati cod 5513140 https://ibb.co/zPXZxmz
As vrea sa îmi comand niște machiaje, niște palete pigmentate pentru o nunta. Idei de site uri? O prietena folosește pink panda, dar nu știu ce sa spun. Păreri va rog.
Bună! Am probleme cu tenul. Tenul meu e uscat, nu strălucește, am pete mici, urme de la coșuri, nu e luminos. Imperfecțiuni. Ce ar trebui sa fac? Menționez că sunt băiat și am 26 de ani. ...? (mai mult)
Cat de mult ma pot bronza daca am pielea deschisa?
Cum poți trece peste un moment de slăbiciune atunci când ești la dietă? Când ai o poftă nebună de ceva interzis
Salut! Sunt băiat și vreau sa- mi fac permanent creț (va rog fără comentarii de hate, asta vreau cu parul meu) știe cineva in Pitești un salon sau o frizerie unde as putea face lucrul asta? Mersi...? (mai mult)
Salutare, am incercat sa ma tund singur si am comis- o, dupa ce am dat cu 0 pe la urechi am uitat sa pun pieptenele la masina de tuns si m- am "ciupit" cu 0 in spate =). http://prnt.sc/1erbngi M- ...? (mai mult)
Hey,am o intrebare.Am parul in fata mare si pe lateral mic,as vrea sa-l las sa creasca si sa nu-l tund, dar cand ma duc la frizer sa-l mai aranjeze, ce forma ii zic sa faca?
Bună fetelor! Ce parfum folosiți în mod obișnuit și cât de mult persistă mirosul? Ați fost admirate pentru parfumul pe care îl folosiți?
Salut, mi-am făcut parul creț permanent si s-au cam lungit buclele, aveți idee cum le pot face normale? Gen s-au întins. Vreau răspunsuri fără ondulator
Daca am pielea deschisa, ma pot bronza maro/neagra? Adica nu neagra neagra, întelegeti voi!
Daca am culoarea pielii asa: https://youtu.be/_5qFhte62Lo pot sa o am asa?: https://youtu.be/m2IySUU9G9A Si daca da, cat trebuie sa stau la soare?
Salut.Am cumparat acum cateva zile o crema de zahar de la Veet pentru epilare(functioneaza foarte bine)dar pe ea scrie ca nu se foloseste si in zona intima sau anala.Intrebarea mea este:de ce nu? Ce este...? (mai mult)
V-ati comandat vreodata ceva de pe Pink Panda? In cate zile ati primit comanda?
Ați vota un președinte bărbat care poarta tanga?
După ce mă epilez in zona intimă îmi apar câteva iritații, seamănă ca ceva uscat și alb, aveți idee ce e?
Bună! Aceasta este o întrebare pentru pasionatele de make up. În urmă cu 3 ani am început să mă machiez şi în prezent fac asta zilnic, problema mea este următoarea, nu îmi găsesc niciodată...? (mai mult)
Hello! Inainte de epilarea cu ceara la salon cam cat de mare ar trebui sa fie lungimea firului de par si cam cu cate zile inainte ar trebui sa folosesc un aparat de ras acasa? Multumesc!
Dupa ce ies din duș si dupa cateva minute dupa ce mi se usuca pielea de pe față apar niște cojite albe, din ce cauza?(nu ramane in niciun caz sapun pe fața pentru ca ma clatesc foarte bine)Ps:sunt...? (mai mult)
Deci azi am fost in dm la mall si era secțiunea de rujuri, eram in graba si am luat unul. Ma dau frumos cu el si după observ ca scrie pe el''contouring' '. Pachetul era ca vechiul meu ruj, numai...? (mai mult)
Voi ați purta Facekini?
Bunaaa. A comandat cineva de pe Divajoy?
Daca folosesti apa micelara pe baza de ulei uscat si ai gene puse vor cadea?
Credeți că este bine să stai sa te bronzezi sau nu? Voua va place sa stati la soare? Ce parere aveti de bronzarea artificială? Vă plac mai mult fetele bronzate?
Are cineva ceara din aceea bilute pe care le pui sa se topeasca? Cum este?
Dupa ce ma bronzez si ma spal cu buretele pe piele, nu se ia bronzul ca mi-e frica?
Cu cat bronzul este mai închis cu atat tine mai mult timp?
Buna, exista tipul 1 de persoane(fete) care nu au grija deloc de parul lor in sensul ca il fac cu placa, ondulator, feon etc si n- au nicio problema cu parul, le creste in continuare si tipul 2 care...? (mai mult)
Dacă încep să ma spăl pe dinți de 3 ori pe zi în fiecare zi, acestia cu timpul o să se albească? Nu ii am chiar galbeni, galbeni, sunt doar lejer galbeni. Nici nu ii vreau albi, albi ca actorii,...? (mai mult)
Buna TPU, cum pot sa fac ca sa imi gasesc frizura potrivita? De foarte mult timp ma tund in diferite feluri, scurt sau periuta sau am incercat sa il las lung, ba chiar azi am incercat sa ma tund mai scurt...? (mai mult)
Stie cineva daca este vreo problema daca ma epilez deasupra genunchilor? Am parul alb si des, nu o sa creasca mai des daca fac epilare cu ceara? Multumesc mult♥️
Este o femeie atractivă atunci când poartă negru?
Daca te dai cu protecție solară de 50 te mai bronzezi? Iar daca nu te dai te înroșești?
Ce pot face ca sa-mi crească barba cat mai deasă?
16b, am parul foarte drept si destul de lung (un an si doua luni). La cateva luni dupa ce m- am tuns 1 in tot capul, s- a facut singur pe doua parti. La mai multe luni dupa, am inceput sa- l invat ...? (mai mult)
Buna, vreau sa îmi fac permanent (băiat), dar nu știu nici un salon care poate face asta... nu stiu nici unul în Iași și prețul. Mulțumesc anticipat
Dacă ma duc la salon să imi bag piercing imi dau de acolo piercingurile sau trebuie sa mi le cumpăr eu pe dinainte?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?