Am o întrebare, părul meu este foarte creț natural si mereu il întindeam, il periam, faceam tot posibilul sa stea drept. Faza este ca deși făceam treburile de sus, el mereu găsea o modalitate...? (mai mult)
Buna! Deci am o problema legata cu fata mea. Te uiti la fruntea mea, o ok..nu ai ce sa vezi decat cosuri oricum :)), si cobori asa cu privirea la ochii mei...si acolo e problema, te sperii ca moartea...? (mai mult)
Ce culori de fard pentru pleoape se poartă vara aceasta?
Care sunt cele mai atractive culori când vine vorba de rujuri?
Poate cineva să-mi dea câteva sfaturi în legatură cu purtarea accesoriilor în ținutele de zi cu zi?
Bună, am avut părul foarte lung, până la genunchi dar l- am tuns până peste umeri și nu îmi place cum mi- a ieșit, ce șampon îmi recomandați pentru cretșerea părului înapoi, dar să aibă...? (mai mult)
Baieti, de unde va cumprati haine noi/SH?
Salut TPU. Cum imi fac si eu parul sa imi stea?
Buna seara! Imi puteti sfatui niste metode de vopsire a parului naturale? Nu vreau sa ma dau cu vopsea permanenta, deoarece am vazut pe multe site-uri ca nu se recomanda pentru sanatatea parului.
Am o bratara Pandora și urmează sa plec la mare. Apa marii o va afecta? (Adică o va innegri)?
Ce cremă bună de albirea feței îmi recomandați? Si rezultatul cât este? Si cum mă dau cu ea?
Pentru fetele cu extensii din par natural, cam cat v-au tinut cel mai mult? Le am de doua luni si deja simt ca pica din ele, sunt de la Oskar...
Ce recomandari aveți pentru un aparat bun pentru bărbierit și tuns parul corporal (piept, picioare)?
E bine sa ma spăl pentru coșuri pe față cu protex sau dove? Sau nu e bine cu sapun (sunt băiat)
Salut TPU! Am o problemă: Am venit la mare acum 2 zile şi mi se duce aurul de pe brățara mea placată cu aur. Brățara era la reducere, prețul original fiind de 90 sau 80 de lei şi s- a redus la...? (mai mult)
Salut! Uleiul de argan e bun pentru par? Se poate folosi de la radacina parului pana la varfuri? Funda!
Constructia de gel facuta in mod frecvent fara pauza poate aduce la distrugerea unghiilor naturale?
Voi cat stati la soare pe zi, purtați șapcă sau pălărie?
Buna! Cam cat ar trebui sa tin conditierul de la Syoss pentru par cret in par inainte de a-l clăti?
Hei! Dacă vreau sa ma tund în scari, scările pot fi făcute doar în fata sau și în spate? (vreau sa diminuez densitatea părului)
Buna! Ce rimel imi recomandați pentru efect de gene false si rotunjire? Foxy eyes
A incercat cineva crema de crescut barba? Cum a fost?
Buna. Unde gasesc blugi de fete de calitate f bună?
Hey TPU! Vreau să mă fac cu lac de unghii (ojă, cum vreți voi să îi spuneți). Doar că nu știu ce culori să aleg. Îmi puteți da câteva sugestii care arată bine pe unghii?
Cum se numesc chiloții aia care nu acoperă tot cum sunt boxerii,adica sa rămână libere zonele din fata, pentru bărbați mă refer?!
Bună TPU! Vreau sa trec de la brunet la blond și nu știu dacă e ok să decolorez părul iar apoi să îl vopsesc în aceeasi zi sau să îi mai dau timp părului. Dacă îmi poate da cineva vreun ...? (mai mult)
Salut, daca sunt mai inchis asa la piele cu ce culori imi sta bine rau? Pielea mea este ca un spaniol sa zicem, putin mai inchisa. Este aproape ca un latino american.
Mi- am cumpărat niste gene false tip bandă care se lipesc cu adeziv dar imi par prea lungi. Cum as putea sa mi le scurtez sa iasa frumoase si simetrice? Este o idee bună să mi le pun si asa sa le tai...? (mai mult)
Salut! Vreau sa îmi pun pierce în "aripa" nasului și am câteva curiozități. (Menționez ca sunt majora) 1. Va trebui sa îmi cumpăr eu pierceul sau îmi vor pune cei de la salon unul pe care sa...? (mai mult)
Are cineva de aici cercel in vagin, piercing? Doare când îl faci? Dar tatuaj, nu știu cum să zic sa nu para aiurea ....intre fese mi se pare super, are cineva?
Salut! Unde imi pot face dreaduri in Craiova? Sunt baiat.
Bună! Îmi recomandați vă rog o mascara cu efect de gene false, care chiar funcționează? Mulțumesc!
Care e cel mai nepotrivit loc pentru un tatuaj la o femeie? Dar la un bărbat?
Este normal ca la epilarea cu ceară să dea sângele? Care ar fi motivele acestui lucru?
Bună TPU, am dat comandă pe internet de cap de manechin cu păr sintetic, iar în descriere nu scrie dacă pot folosi placa/ondultor... Deci pot folosi placa? (Făra hate sau mișto)
Salut! Mi-am rupt un cos si dupa a aparut o coaja. Mi-am rupt coaja si in locul ei s-a format un mic "crater/groapa" ce as putea sa fac?
Cum se pun acele gene false mai ieftine din magazine? Si pot fi refolosite?
Tampoanele kotex sunt tampoane externe sau interne?
Unde pot găsi rochii asa? https://www.teutamatoshi.com/collections/spring-summer-21/products/garden-in-the-sky-mini-dress
Bună! As vrea să-mi fac o rochie la croitorie. Trebuie sa cumpăr eu materialele textile de care au nevoie pentru a face rochia? Și dacă da, de unde le pot lua?
Bună, ma interesează cine are aparat de fotoepilare Philips Lumea 9000, va folositi toată zona inghinala(zona aproape de vagin, labiile mici)sau se foloseste doar linia bikini? Va mulțumesc
Bună fetelor! Ieri am incercat prima data metoda e epilare cu ceara(cu benzi). Mi- am cumpărat benzile și ceara de la jumbo și am trecut pe treabă. Problema este că nu îmi ia tot parul și să nu...? (mai mult)
Cum pot pune șiretul la pantaloni? :)
Bună fetelor! Îmi recomandă și mie cineva un site de oje semipermanente bun? În afară de Cupio.Mersi! Apropo,dau fundă.
Salut TPU! Are cineva de aici Mugler Cologne Come Together? Vreau sa stiu pe pielea voastra cam cate ore persista. Am auzit ca ar fi slab ca performanta dar are un miros foarte interesant.
Buna, mi- am decolorat 2 suvițe în față și apoi m- am vopsit roșcată si nu au trecut bine nici 2 saptamani ca vopseaua a inceput sa se duca si zici că sunt leopard in cap, pe lungime mi s- a ...? (mai mult)
Care tip de lip gloss este mai bun, cel cu compoziția mai lichida sau mai gros si lipicios?
De la ce varsta iti poti pune acid in buze?
Ce părere aveți despre site-ul Mamasita.ro?
Buna! Am unghii cu gel si in ultimele 3 luni mi le- am facut (intretinere). Am aproape 3 saptamani de cand le- am facut ultima data si au inceput sa imi apara pe toate unghiile niste punctulete maro si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?