Bună! De unde îmi pot lua rochii aesthetice (cred ca aceasta este denumirea)?
Bună fetelor, voi ce recomandați pentru iritațiile după epilare?
In ce ati investi mai mult, adidasi sau haine?
Cum as putea sa scap de bronzul neuniform într- un timp scurt? Urmează să port o rochie iar cum eu am purtat doar tricouri, am rămas cu bronz de tractorist și se vede destul de urăt iar asta ar...? (mai mult)
Bună TPU! Am la degetele de la picioare cateva unghii care au fost afectate din cauza incaltamintei. Sunt galbene și tari. N- am idee ce as putea folosi pentru a grabi caderea sau pentru a le trata. ...? (mai mult)
Bună! Ce șampon chiar funcționează în procesul accelerării creșterii părului? Sunt fată.
Care lanț este mai fain? https://lotus- watches.com/en- GB/jewel/man/lotus- style/lotus- style- mens- stainless- steel- necklace- men- in- black- ls1986- 1_1.html Sau https://www.bbcollection.ro/bijuterie-...? (mai mult)
Buna! Mi- am pus astazi un pierce in limba si apoi l- am scos. Voiam sa stiu daca e in regula sa mananc la fel ca inainte, sau trebuie sa astept cateva zile? Pot manca oua, de exemplu?:) Multumesc, ...? (mai mult)
Stiti unde as putea sa gasesc modelul asta de inel pe argintiu? https://charm.ro/inel-din-argint-love-light.html
M- am vopsit negru nuanta 001eu fiind blonda natural, cu vopsea permanenta. Pe pachet arăta și scria ca este o nuanta naturală, negru natural, însă mie mi- a ieșit negru albăstrui și nu îmi...? (mai mult)
Bună TPU! Ați făcut vreodată tratament cu keratină la salon? Cam cât ține acest tratament și ce nu trebuie să faci după tratament pentru a se menține îndreptarea părului? Cum se îngrijește...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți despre șamponul Elseve dream long? După cât timp de la utilizare îți crește părul? Este bun și pentru părul foarte deteriorat? Funda!
Întrebare pentru fete/femei. De ce vara umblați în costum de baie pe litoral și printre sute de oameni și intrati și în magazine sau unde sunteți cazate dar asa când va schimbați de o bluza sau...? (mai mult)
Salut! Vreau sa imi cumpar un corset modelator, dar as vrea sa stiu cam cât timp dureaza pana la formarea taliei. Stiu ca nu tine prea mult dar știu și ca intr- un final o sa se formeze si o sa tina...? (mai mult)
Buna, unde as putea gasi haine de cuplu, dar nu in genul celor king and queen, haine basic?
Cand va dati cu crema de protectie solara pentru fata va simtiti fata incarcata? Care incarca cel mai putin tenul? Nu suport senzatia deloc
Bună! În urma cu ceva timp îmi crăpau foarte tare buzele și de pe buza inferioara îmi tot rupeam pielita și acum îmi este mult mai mare față de cea superioara, pare mult mai, , plina". Credeți...? (mai mult)
Hei TPU, doresc sa-mi fac un piercing in nas. Ce branula imi recomadati, gri sau roz?
Stie cineva cum pot sa-mi schimb pigmentul pielii? Adica sa fie mai închis si cand îmi pica bronzul iarna?
Stie cineva cum sa fac iarna sa am bronz ca vara? Dar nu solar
Ce creme de protectie solara folositi?
Pe voi cat timp va tine un eyeliner/tus? Cat de des il folositi?
De mic am avut tenul mai deschis la culoare, doar ca vara trecută m- am cam bronzat, iar anul acesta am revenit la culoarea inițială. Însă o mica problema... în jurul cotului am pielea negricioasa...? (mai mult)
Salut! Vreau si eu niste recomandari de antiperspirant bun care sa nu pateze tricourile. Am observat ca cele de la old spice, cu toate ca isi fac treaba si persista, iti ingalbeneste tricoul daca e...? (mai mult)
Bună! Dacă am terminat tratamentul pentru acnee mai trebuie sa ma duc la dermatolog să-mi mai dea niște creme sa nu-mi mai apară coșuri?
Are cineva pierce industrial? As vrea si eu sa stiu cam cat costa(stiu un salon care ia 150 lei, e prea mult sau e ok?). Doare tare? Adica doare doar cat baga acul sau doare mai tare dupa? De dormit, ...? (mai mult)
Salut fetelor! Îmi puteți spune cum imi pot face tratamentul cu Keratina, acasă? Gen de ce produse am nevoie și cum se procedează. Pup!
Crema anestezica locala, ma ajuta sa nu simt durerea de la epilarea cu ceara pe picioare?
Daca tricoul s-a decolorat de la prima spălare înseamnă că e varza calitatea?
Pot sa ma bronzez cat vreau sau este o limita pentru asta? Adica daca eu am pigmentul mai deschis pot sa ma bronzez mult nu?
Stie cineva de ce atunci cand ma dau cu gel si fixativ pe par imi apare nu stiu ce chestie alba? Daca da, atunci ce trebuie sa fac ca sa ma pot da fara sa imi apara chestia aia? Ori, daca stiti altceva...? (mai mult)
Daca s-a astupat gaura de la cercel iti poti da in acelasi loc gaura?
Ceva site-uri pentru costume baie?
Buna TPU! Precizez ca sunt fata si am 17 ani.Ma confrunt cu transpirație excesivă dar nu in zona palmelor sau a talpilor sau axile asa cum este la multe persoane (acolo nu am nicio problemă), ci efectiv...? (mai mult)
Buna, mai vin cu o intrebare la voi. Uitati am 21 de ani 1.47 fata rotunda si parul des/gros.Intrebarea mea este ce tunsori imi recomandati, adica na si eu ma filez si imi subtiez parul si ma tund in...? (mai mult)
Buna, am o intrebare in special pentru fete.Voi de unde va luati hanoracele alea drăguțe și largi? De pe internet? Imi puteti da niste site-uri cu preturi ok? Va rog frumoos:)
Doresc sa imi fac un lantisor personalizat, adica mai exact doar amuleta fara lant. La ce firma se poate face asa ceva personalizat din metal? Am eu modelul 3d si poze. Si daca nu metal atunci e ok si...? (mai mult)
La farmacie găsesc ceară de par? Am întrebat pe cineva mai demult unde găsesc și a zis ca este la farmacie.
Hei! Mă gândesc să devin reprezentant la Avon sau Oriflame. Ce ziceți, este avantajos? Si daca nu am clienti?
Hei, bunaaa! Vreau sa va intreb, poate pare ciudat, dar eu as vrea să mă bronzez, am incercat sa stau la soare, dar degeaba, nimic, sunt albă ca varul. Nu stiu, poate ca s- ar putea să mă...? (mai mult)
E bun samponul clubman pentru par, barba si corp? Merita cumparat?
Buna! A cumpărat cineva îmbrăcăminte, încălțăminte premium de pe "FARFETCH"? Este o aplicație de încredere? Sunt lucruri originale? Deoarece sunt și aplicații care vând lucruri...? (mai mult)
Bună! Vreau sa dau o comanda pe shein doar ca locuiesc la țară si nu știu exact ce ar trebui sa scriu acolo unde scrie "city" pentru ca nu locuiesc la oraș, aș putea scrie numele județului din ...? (mai mult)
Buna! Ce curs imi recomandati pentru aplicat unghii cu gel?
Buna..sunt fata si mi- am luat mustata cu penseta si dupa am auzit ca va creste extrem de gros si repede asa ca am o intrebare. Daca nu voi mai folosi penseta si voi trece direct la aparat/ceara va inceta...? (mai mult)
Hei fetelor! A încercat cineva crema aceasta? Este bună? Sau dacă aveți alta recomandare e binevenită. https://veroslim.ro/crema-anticelulitica.html
Bună, un salon bun in Pitești pentru make-up si coafat?
Este adevărat că epilatul cu ceară tradițională (caldă) provoacă vene sparte? Am auzit asta la o vloggeriță și am făcut imediat legătura, eu am destul de multe și mă epilez așa... Ce alternative...? (mai mult)
Bună! Acum cateva luni, mai exact prin ianuarie m- am vopsit si prin aprilie am incercat sa- mi închid nuanța, vopsindu- ma iar. Deci cateva luni diferenta.Doar ca eu când m- am vopsit prima data...? (mai mult)
Se poate scapa de firele de par care ies din barba? Daca da, cum? Ma refer pentru totdeauna, sa nu mai creasca niciodata
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoaste personajul Disney
Mica Sirena, Aurora sau Alba ca Zapada se numara printre personajele tale preferat?! Hai sa vedem cat de multe stii despre ele si despre altele!