Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 21 Noiembrie 2024 sunt:
Ceva recomandări dacă vreau sa ma vopsesc roscata? (Ingrijire, nuante, branduri de vopsea, daca e mai bine acasa sau la salon, etc) mersii:)
Salut! As dori sa stiu cum pot avea un par cret il am într un fel cret dar nu cum trebuie. Dau funda celui mai bun raspuns
Buna TPU. Apa oxigenată iti decoloreaza parul de pe corp etc? as vrea sa nu ma mai epilez si sa imi decolorez blond.
Buna, am aplicat autobrozant pe corp si mi- a ramas parti pe palme cu ce pot indeparta autobrozantul si inca ceva are vreo reactie daca este dat pe alunite sau alte chesti.Am niste usturimi pe piele asa...? (mai mult)
Bună! Oare știți daca aș putea folosi o cremă analgezica inainte de epilarea cu ceară(am firul de par foarte gros si e o durere aproape insuportabilă, sangerez si ma irit rau) Si cum ar trebui ...? (mai mult)
Cam ce ar însemna pentru părinții voștri " ținuta decentă a elevului", daca sunteți elevi? Concret?
Am făcut o comandă pe Sinsay acum câteva zile și durează foarte mult iar eu am nevoie de acele produse. Am găsit produsele în magazin. Dacă nu vreau să mai ridic comanda, o duce la sediul firmei...? (mai mult)
Buna, recent mi-am pus un pirciung (nu stiu daca am scris corect) in buric și vreau sa va întreb dacă este ok daca ma duc maine la solar? Mi l-am pus acum 3 zile.
Intrebare pentru cineva din Galati, sau oricine imi poate spune o parere. Stiti vreun centru/locatie unde pot Imprima un Tricou? Mai Exact, Nu vreau acel gen de imprimare tip Placa Rigida- Plastificata...? (mai mult)
Cum fac să nu mai arate corpul meu așa: https://imgur.com/a/Lg2YvMh Aceasta sunt eu, așa arăt. Arăt deformată rău, știu. Sunt sportivă dar tot deformată arăt. Există operații pentru tăierea...? (mai mult)
Salut! Mi- am cumpărat un costum și pantalonii îmi sunt un pic cam strâmți pe gambe. Nu sunt gras sau ceva, doar că am eu gambele mai mari :)) Știe cineva dacă se poate face ceva să lărgesc...? (mai mult)
Buna, stie cineva va rog cum se numeste tunsoarea la fata asta din video? (La cea mai mare) https://youtu.be/J02vYCMfK4k?si=rT- AW0ZCXSsAiakh Vreau si eu sa- mi fac parul asa si nu stiu cum se numeste...? (mai mult)
Buna! E prima oara cand merg la solar si am programare saptamana aceasta. Am fost arsa de soare ieri, dar arsa cam rau, avand in vedere ca eu is un alb din ala "smantanos". Are ceva daca ma duc asa?
Cât de crescut este riscul de infecție facă îmi fac un piercing de acasă însă cu un kit specializat cu toate obiectele necesare, totul curat și dezinfectat?
Bună cam câte brățări, coliere poate burta un băiat de 11 ani ????????
Nu pot sa plasez o comandă pe shein. Îmi apare mesajul comanda nu a fost generată corespunzător
Bună ziua! Scuzați ca revin cu aceeași întrebare. spuneți- mi, vă rog mult, o clinică bună din Franța pentru o rinoplastie. :( mulțumesc pentru eventualele răspunsuri, m- ar ajuta enorm, ...? (mai mult)
E prea mare funda sau e ok, la 17 ani? Pentru o ținută festivă ar putea fi. https://ke-images.servicecdn.ru/cktupreet51cpp630rdg/t_product_540_high.jpg
Cordeluță de păr, împletită, ați purtat vreodată, va sta bine? Așa ca în poză? https://www.mackoviahracky.sk/image/handle/image_bank/dry42-g-corolle-braids-36cm.jpg
Băieți mai plinuți pot purta blugi sau coliere, brățări?????????
Dacă parinți tai sunt pocăiți poți purta coliere și brățări?
Daca ii arat un model de tatuaj de pe internet se poate realiza?
Imi puteti recomanda un fond de ten bun ca cel fe la vichy dar mai ieftin?
Salutari, vreau sa imi cumpar urmatorul ceas: Casio - Ceas Barbati, Collection MTP- V3 MTP- V300GB- 1A Nu sunt expert in ceasuri dar cer o parere de la cei care stiu. Ceasul este pe site- ul orologi.ro...? (mai mult)
Hei TPU! Am cumparat un ceas de la pulsar mai exact modelul acesta de pe eMAG:https://www.elefant.ro/ceas- pulsar- chrono- p5a030x1_629f53ac- 64a9- 4cdb- b21d- a38b48ff27db, dar se vede foarte slab lumina...? (mai mult)
Bună! Ca tot vine vara și căldura, cu ce vă place să vă îmbrăcați? În ce vă simțiți cel mai confortabil?
Bună ziua. As dori sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru aparatura cosmetica. Oare știți ceva informații? Am nevoie de ceva curs?
Buna! Stiu ca e o intrebare mai ciudata dar stie cineva de unde as putea gasi o pereche de cercei cu logourile de la chanel din oțel inoxidabil? Nu imi permit să îi cumpăr pe cei originali si as vrea...? (mai mult)
Vreau sa cumpar un tricou cu floare mare de preferat de culoare rosie similar cu acesta https://www.fashionland.ro/tricouri- si- topuri/286- tricou- bumbac- floare- in- relief- ravenna.html ceva recomandare...? (mai mult)
Bună seara! Îmi spuneți, vă rog mult, o clinică de chirurgie plastică și estetică din România pentru o rinoplastie? Care ar fi cea mai bună? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri. :(
De ce cei antrenori sau sportivi consuma colagen, tot felul de proteine?
Buna TPU! Am o problema. Caut niste blugii baggy care sa imi vina bine, dar nu am un buget de mai mult de 40 de euro. Problema principala este ca am 1.77 si 76kg si nu pot gasi nici o solutie pentru a...? (mai mult)
Bună seara. Ce păreri aveți despre suplimente, colagen sau pulbere pentru ten, unghii, par? Au vreun efect?
Am 10 ani si arat ca o maimuță, adică am mult par pe mâini picioare si am chiar si mustață. PARUL DE PE MAINI SI PE PICIOARE are vreo 2 cm si mustața se vede ca si cum sunt tiganca. De asemenea...? (mai mult)
Ce produse de la ce mărci sunt bune pentru decolorarea părului? De unde pot face rost de ele? Am părul șaten mai închis și aș vrea să mă fac doar la vârfuri fără a merge la salon
Bună! Suplimente, vitamine pentru piele sunt sanatoase, bune? Dar cele cu colagen? Va multumesc.
Se poate face o tunsoare de tip Mullet foarte scurt, cu 0 în părți, și maxim 1 cm sus și în spate?
Care e diferenta dintre shaving gel si shaving foam? Sa zicem ca vreau sa ma rad pe undeva :)) parul e mai lung asa. Care e mai bun oare?
Cat timp durează epilarea definitiva? Unii spun ca 5 ani, alții spun ca depinde de piele! Nu exista o alternativa la laser care sa dureze și mai mult?
Salut! Am nevoie de un aparat de ras mic (doar pentru mustață) care lasă pielea fină ca după lamă, este? Folosesc acest aparat la 1- 2 zile dar nu taie până la rădăcină: https://www.emag.ro/aparat-...? (mai mult)
Bună! Lampa tip led utilizată pentru manichiură, este dăunătoare? Chiar poți face cancer, dacă o utilizezi în fiecare lună? Mulțumesc!
Hey! Am 13 ani și vreau sa incerc câteva produse noi de skin care(maine merg la Sephora) imi dați va rog idei de câteva mărci bune?
Bună! Când eram mica aveam parul creț dar mama m- a tuns și de atunci a rămas drept, dar nu drept drept și voiam sa întreb dacă mai este o posibilitate ca eu sa încă fiu creața și dacă da,...? (mai mult)
Cum pot îndepărta tipurile de pe unghii?
Bună! Am și eu o întrebare:Daca am vărsat de vânt și am bubite de alea in cap și din greseala le-am rupt coaja, mai creste parul in acel loc?
Bună, am o intrebare, ma epilez pe mâini cu bicul și după câteva minute de la epilare pielea începe sa ma doară, este ceva neinregula sau bicul nu este unul destul de bun?
Cât mai este un tuns bob lung? Eu am parul lung. Până în dreptul pieptului. Am nevoie de o schimbare de look. Că m-am cam saturat de el. Mulțumesc
Salut. As vrea sa stiu si eu cun pot scapa de cosuri pentru ca am f multe. Dau funda
Se poate realiza tunsoarea "perm" in Romania? Întreb de curiozitate
Salut! As vrea sa stiu cum pot scapa de cosuri, am f multe
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!