Un scrub pentru buze?:3
Ce culoare la unghii le plac băieților?
Ce adidasi pentru skate (longboard) recomandati?
Buna! De la folosirea polygelului cât timp mai este valabil? Se va usca?
Bună. Cum trebuie sa ma pregatesc pentru a ma vedea cu un băiat?
În unele SH-uri există haine cu etichetă. Ele ar putea fi noi? Dacă da, de ce se vând într-un SH?
Buna TPU, acum o luna am facut niste toxinfectii alimentare cu niste bubite pe corp care cauzau mancarimi, de la acele bubite cum le- am rupt de pe picioare au ramas ceva de genu niste semne maronii,...? (mai mult)
Buna! Aș avea nevoie de câteva păreri ce ține de unghiile cu gel. M- am gândit să mă înscriu la un astfel de curs. In prima faza doresc sa am un venit secundar și sa am posibilitatea de a lucra...? (mai mult)
Buna, in cateva zile merg in vacanta in Romania, imi puteti spune daca in Romania exista magazine SHEIN si daca se fac si livrari?
Bună! De ce atunci când folosesc sampon uscat îmi rămân pete albe pe par? Menționez ca folosesc un sampon uscat de la syoss și îl las 5 min sa acționeze pe par și după ma șterg cu un prosop,...? (mai mult)
Buna TPU Intrebare pentru fete: cum ati depasit frica de solar? Nu am fost niciodata, dunt foarte alba si tare as vrea sa ma duc, dar mi- e teama ca raman intepenita acolo si nu mai pot deschide solarul,...? (mai mult)
Bună, Mi- am cumpărat această pălărie pentru protecție împotriva soarelui, mereu mă bronzam pe gât ca tractoriștii. Faza este că mi se pare cam elegantă... Cum procedezi în cazul în care...? (mai mult)
De ce unii bărbați își schimbă look- ul la o vârstă mai înaintată, cum ar fi între 45- 50 de ani, după ce până la acea vârstă nu au dat prea mare interes aspectului exterior, vestimentației,...? (mai mult)
Buna TPU! Am o problema care mă nelinisteste putin, am 16 ani si imi cade părul, imi cade puțin.E adevarat, dar cade doar atunci când mă spal pe cap, tin sa precizez ca ma spal cu un sampon delicat...? (mai mult)
Salut. O întrebare. Vreau sa îmi iau un parfum bărbătesc, ceva dulce vreau, așa îmi plac mie, indiferent de preț, as vrea sa știu de la posesori de așa ceva care ar fi câteva opinii spre...? (mai mult)
Stie cineva cum scap de foliculita in zona bikinilor? Mereu dupa ce ma epilez ma irit, imi ies fire de par sub piele si nu arata estetic mai ales acum vara. Voi fetelor patiti asa sau dupa epilat aveti...? (mai mult)
Cine credeti ca e mai frumoasa dintre Amanda Seyfried si Megan Fox? :)
Stie cineva cum pot scapa de punctele negre de pe nas? Am incercat multe creme, gen pure active 3 in 1, pliculet cu argila, creme de fata cu miere si scortisoara, stie cineva vreun remediu bun în...? (mai mult)
Bună TPU! Mi- am luat câteva produse pentru a face o manichiura cu gel și as vrea sa știu următorul lucru: Care este diferența dintre Primer, Nail Bonder, Nail prep? Cum trebuie aplicate aceste...? (mai mult)
Cat costa sa iti pui 0, 5 ml de acid in fiecare buza?
Stie cineva cum poti scapa de celulita fara masaj? Sunt slaba dar am putina celulita sub fese. Intr-o luna plec la mare si as vrea sa stiu daca se poate scapa de celulita
Bună! Voi va aranjați parul (cu placa sau ondulator) inainte sau după ce va machiați atunci când mergeți la un eveniment? Ar trebui sa ma dau cu ulei de par înainte sau după ce mi- l întind?...? (mai mult)
Ce parfum se potriveste pentru o fata de 16 ani? Trebuie sa ii iau cadou si nu stiu.
HELP! Buna TPU! Am o problema am fost acum cateva zile la piscina si m-am bronzat foarte tare.Eu urasc sa fiu bronzata si nu stiu ce sa fac sa scap urgent de el. Stiti cumva ceva metode? :(
Cum să îmi rămână reputația de bărbat super parfumat?
Buna TPU, voi credeti ca lamaia chiar functioneaza pentru albirea subratului inchis la culoare?
De unde pot sa-mi cumpăr o camasa neagra din București?
Pantofii au aceeași mărime precum adidașii in picior? Doresc să îmi dau comanda însă mi-e ca același Nr sa nu fie prea mare la pantofi
Dacă merg la solar și folosesc SPF, îmi mai apar riduri? Funda. Mulțumesc
Bună! Dacă o sa îmi întind parul sau mi-l ondulez, ar trebui sa mi-l fac inainte sa ma machiez sau după? ofer funda!
Salut Ce șepci, vă plac mai mult cele cu cozorocul îndoit sau cele cu cozorocul drept? Cele cu cozorocul drept mi se par ca o tigaie, eu le îndoi puțin. https://vgeneration.ro/products/sapca-...? (mai mult)
Bună seara, știe cineva daca poți cumva să micșorezi un inel de logodna la un magazin de bijuterii?
Ce pot face împotriva mătreții din barbă? Samponul pentru parul din cap nu curata cum trebuie barba, nici nu e recomandat pentru ea. Un șampon pentru barba? Sa nu fie prea scump.
Pana la urma cat de des trebuie taiat parul ca sa nu se degradeze? La o luna sau la trei luni?
Ce alimente NU ai voie sa consumi cand ai acnee? Si ce este recomandat sa consumi?
Ce model de unghii aveti acum?
Exista bărbați cu fund de brazilianca?
În cât timp se duce aurul de pe bijuteriile placate cu aur?
Îmi place cum îmi stau pantalonii mulati pe fundul meu de bărbat. E normal?
Buna! Stiti site uri cu lentile colorate care sa fie mai bune?
Cu ce culori pot combina culoarea lavandei în ținutele mele?
Salut, am un tricou albastru inchis cu un scris "puma" in partea stanga si niste adidasi negri. Aveam si de alte culori adidasi doar ca s- au rupt :)) Faza e ca nu stiu de ce culoare sa imi pun pantalonii...? (mai mult)
Ce părere aveți despre fetele & femeile care nu se machiază?
Cred ca am cel mai nasol păr care poate exista. Nu e nici ondulat, dar nici drept. De obicei e bufant (si des) și nu pot face nimic cu el, dar dupa ce m- am spălat cu oțet de mere, , s- a facut ...? (mai mult)
Bună! Cosmeticele de pe notino sunt originale? Sa-mi comand sau nu produse?
Buna, am nevoie de ajutor, vreau sa îmi fac parul permanent(băiat), dar nu știu unde mai exact ...sunt din Iași, dacă aveți idei, mulțumesc.
Buna, imi tot apar bubițe (foliculite cred) pe fese după epilare, ce pot folosi sa nu mai apăra?
Salut, am o pereche de giuseppe zanotti https://www.giuseppezanotti.com/it/frankie-ru70000002 Cu ce as putea sa-i asortez? Mulțumesc
Am o pereche de tenisi Vans cu patrate negre si bej si nu stiu cu ce se pot asorta...Help.
Sunt fata, am părul lung, unde ar fi mai convenabilă o tunsoare 0, bine nu chiar 0, ci periuța, pe o parte sau la spate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!