Bună! Poartă cineva brățară obsidian feng shui? Se simte vreo diferență?
Bună. Aș vrea să mă tund la 0, dar pe o parte, în partea stângă mai exact si as vrea si o liniuta de aia, ca băieții. Eu sunt fata, am părul lung, aproape până la fund. Ce ziceți? Imi...? (mai mult)
Bună! De unde cumpăr un evantai in Cluj?
Bună! Vrei o recomandare de un parfum de bărbați, dar să fie masculin, adevărat, adică nu extrem de scump dar nu mă pricep deloc ce miros sa fie. O să- l folosesc la o întâlnire cu o ...? (mai mult)
Merge bej cu alb?
Bună TPU, am nevoie de ceva sprei sau crema pentru o piele mai bronzata.Ce recomandati?
Salutari! Planuiesc sa- mi cumpar niste extensii clip on dar cea mai mica marime este de 30 de cm. sunt doua variante sa le scurtez: - sa le tund eu - sa le dau cuiva sa le tunda Nu prea am incredere...? (mai mult)
Buna! A cumpărat cineva costume de baie de pe "ZAFUL"? In cât timp ajung costumele de baie de pe acest site? Se protrivesc mărimile?
Sunt bune produsele de la Essence? Am auzit de la colegele mele că sunt bune!
Stiti un site de haine din Romania ca Dolls Kill?
Hei,ce crema de fata solara preferata aveti? Ce firme?
Bună! Am doua întrebări: 1.Care este cel mai bun decolorant pentru par? 2.Si- a decolorat careva parul acasă? Dacă da, câți bani ati dat pe cutia de decolorant? Nu prea as vrea sa merg la...? (mai mult)
Hei! Un tatuaj alb se poate "îngălbeni" în momentul în care te bronzezi?
Am văzut tot aici pe pagina ca cineva a folosit pentru căderea părului o mască ce contine pudra de cedru. Nu gasesc pudra, știe cineva cum as putea să o gasesc sau poate are alta denumire... funda....? (mai mult)
E vreo diferență între crema depilatoare și big? Mă tot cert cu mama, pentru mine e același lucru ea zice că acea crema arde tot și crește mai greu. N- am mai folosit de 5 ani dar pe mine după...? (mai mult)
Salut! Stie cineva un site ceva de unde as putea cumpăra cutii Nike (goale)doar cutia?
Buna, ce tricouri aș putea să port ca să nu se mai vadă burta măcar puțin să o ascundă? Am 12 ani și sunt băiat și am 45Kg :(... Și vara asta vreau sa ies și eu pe afara și imi trebuie niște...? (mai mult)
Recomandați- mi și mie un salon bun unde sa fac solar și un cabinet sau ceva cu tratamente Pt fața, dar sa fie bun ca îmi este frica sa las pe oricine sa se ocupe de fata mea. Și încă ceva. In...? (mai mult)
Ceva păreri despre parfumul asta? Parfum Arabesc Original RAVE – LUXURE MAN 100 ML
Hi TPU. Am nevoie de un sampon sau sprei pentru păr. Stralucitor si mai blond, am văzut la multe fetițe, aveau parul blond auriu. Așa de frumos si nu stiu ce produse folosesc. Spunea cineva că...? (mai mult)
Buna! As dori cateva recomandări de fete/salon in ceea ce priveste make- up in Brașov, dar care își desfășoară activitatea și în weekend. (Aș dori si niște prețuri daca este cu putință) ...? (mai mult)
Cat de tare doare epilarea cu benzi? E cea mai dureroasa epilare?
Bună! Îmi puteți recomanda un fond de ten stralucitor cu acoperire medie pentru tenul gras? Ofer funda!
Kilt-urile se poartă doar în Scoția sau în tot Regatul Unit(Irlanda, Anglia și Țara Galilor)?
Hei fetelor! Ce uleiuri de bronz recomandați?
Hei TPU! Care este cel mai bun ulei de bronz? Anul trecut l- am încercat pe cel de la Cocosolis CHOCO și mi- a plăcut mult. Anul acesta însă vreau sa încerc și altceva. Vreau sa am un bronz intens...? (mai mult)
Buna, ce as putea face sa nu mai am coșuri pe fese? Ma epilez și pe fese și a doua zi când creste parul apar și niște bubițe, ce pot face cu ele sa nu mai apăra? Mulțumesc
Bună. Cum pot sa ajung la blond la roșcat? Eu sunt vopsită blonda și odată am fost rosu dar era doar nuanță și cu timpul s- a dus dar acum vreau să fiu din nou roșu aprins. Menționez că mă...? (mai mult)
Are ceva daca umblu in pijamale rupte in spate prin curte? Intra aer răcoros și e plăcut
Femeile alea foarte subțiri in talie cu multa gelatina din aia in spatele picioarelor, pot fi considerate skinny fat?
Ce ati alege dintre haine mai excentrice si la moda, dar sa nu fie neaparat de un brand renumit (Nike, Puma) sau haine de brand, dar simple si obisnuite?
Eu nu am întâlnit până acum femeie neobișnuit de frumoasă chiar daca nu are vreo pregătire care sa moara săracă.Voi?
In Septembrie urmează majoratul meu și sinceră sa fiu, am emoții. Emoții pentru faptul ca dacă nu ma descurc să duc acest eveniment la bun sfârșit, dacă o sa am emoții încât sa leșin…...? (mai mult)
Bună TPU! Am parul foarte uscat, ars și vârfurile sunt despicate de la placă și vopsit. Ce tratament îmi recomandați pentru parul meu? Sa nu spuneti tratamente făcut in casa cu ulei de măsline,...? (mai mult)
Afecteaza sapunul de casa parul?
Salut, acum 5 săptămâni mi-am făcut o gaura in lobul urechii și mi-am pus cercel de tinichea, care sunt șansele sa se infecteze? dau funda!
Bun sa va fie sufletu TPU. AJUTOR, sunt baiat si mi-am pus eyeliner si ruj, cum pot sa le dau usor jos? Va rog ajutor DAU FUNDA
Ma tot confrunt cu acnea de 4 ani si tot nu dispare, ce recomandati pentru a ajuta cu aceasta si a ajunge la un ten fin?
Bună! Îmi puteți recomanda o crema pentru petele lăsate de coșuri? Menționez ca mi le- am strâns și am folosit crema gerovital pentru acnee.Coșurile mi- au trecut, mai am doar câteva, dar petele...? (mai mult)
Salut TpU. Am varsta de 16 ani si am un par relativ rar. Ce as putea face? Folosesc produse pentru par. Ma spal cu sampon pentru imbunatatirea si cresterea parului, dar parca tot e rar. Ce as putea...? (mai mult)
Șamponul Pantene e pentru femei sau pentru bărbați?
Vreau și eu niște modele de adidasi negri care merg la o cămașă mai eleganta...neagra simplă, cu pantaloni eleganți. Dau funda!
Eu am parul bob scurt si decolorat.M- am dus sa- mi îndrept parul cu aminoacizi. Dupa aceasta procedura am parul foarte ars și deterioarat(precizez ca înainte nu era așa )și eu aveam parul gri și...? (mai mult)
Bună. Ieri am fost la salon de mi-am pus gene și azi ma dor(usor) un ochii și am rosu:întrebarea mea este, ce pot sa fac sa îmi treacă? Mulțumesc!
Care e mai ok, o fata/baiat cu un corp average însă cu o față frumușică sau o fata/băiat cu o fata average dar cu un corp frumușel?
HELP FETELE! CE FACETI, CUM SUNTEȚI? Eu am o mare problemă că nu știu deloc cum să combin culorile, tipurile de material, ce și cum trebuie să iau în funcție de diverse evenimente? ...? (mai mult)
De ce machiază bărbații adulți pe la ochi?
Bună! HELP PLEASE! Vreau ceva siteuri, poze, exemple de cum să combin pantaloni scurți și cămăși scurte sau lungi, suflecate și cu tricouri de asemenea, etc. Cum combin culorile? Și ce...? (mai mult)
Salut, sunt roscat si de ceva timp ma gandesc sa ma vopsesc brunet inchis, vreau sa folosesc o vopsea semi permanenta pentru inceput. Imi puteti recomanda un brand ok?
Sunt chestii interesante in miniprix? Am văzut pe site produse chiar și la 300-400 lei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?