Cu ce ma pot epila ca sa nu mai am coșuri pe picioare și mâini?
Buna TPU, cate luni trebuie folosit uleiul de ricin pentru a da rezultate? Si cand trebuie facut pauza pentru a nu cadea parul? cineva care a folosit?
Salut, vreau sa îmi recomandați niste parfumuri bărbătești, dulci, calde, ceva frumos Fundă!
Hey TPU! Am fost vopsită balayage, eu fiind șaten închis aproape de brunet și acum mi- a crescut parul destul într- un an jumate și aș vrea să nu mă mai vopsesc, vreau culoarea mea naturală...? (mai mult)
Cat costa oja de barbati?
Salut, TPU! Daca folosesc aparatul IPL timp de 3-4 sedinte ce se intampla?
Salut, am 15 ani si cu ceva timp in urma m- am decolorat cu un oxidant puternic.Nu prea am mai avut probleme sa- mi cada parul sau ceva in timp, dar dupa ce m- am tuns si s- a dus partea decolorata, ...? (mai mult)
Ce trebuie sa zic frizerului daca vreau o frizura de tipul "Buzz cut"? Multumesc!
Remedii pentru un par scurt? Ieri m- am tuns buzz cut dupa aproape 2 ani cu top knot, evident asta din cauza frizerului. Sincer, niciodata n- am crezut ca parul conteaza atat de mult. Pe langa uleiul...? (mai mult)
Salutare, ce site- uri de haine si incaltaminte imi recomandati? Nu prea am cumparat online si prin urmare nu prea cunosc site- uri. Totodata ce as putea face la sepci dupa spalare sa nu se mai turteasca...? (mai mult)
Bună, mâine trebuie sa ma duc cu clasa la un restaurant și îmi trebuie o camasa dar nu asta e problema pentru ca am camasa, dar nu am blugi sau pantofi.
Cum pot scapa de coșurile de pe picioare? Îmi apar atunci când ma epilez și nu îmi plac deloc, dispar foarte greu.
Ce părere aveți despre fetele şi femeile care nu se epilează pe picioare?
Salut. Poate ma ajuta si pe mine vreo fata cu o parere :)) As vrea sa imi vopsesc parul saten inchis, eu avandu- l in mod natural blond inchis. Am mai incercat sa fac asta si am folosit vopseaua Casting...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa feresc tatuajul nou de soare?
Am întrebat dacă părul facial are aceeași textura precum cel pubian și mi-a fost ștearsă întrebarea. Ce se întâmplă aici?
Hello! Este pentru prima data când ma gândesc sa ma duc la un salon ca sa ma epilez cu ceară (sunt baiat), pâna acum foloseam lama. Epilarea inghinala implica intreaga zona a penisului?
Mai exista trening-uri Nike / Adidas / Puma din fâș? Daca da, de unde pot lua?
Hello! Este pentru prima data când ma gândesc sa ma duc la un salon ca sa ma epilez cu ceară (sunt baiat), pâna acum foloseam lama. Epilarea inghinala implica intreaga zona pubiană și a...? (mai mult)
Cum de cei mai frumoși oameni după statistici au 30-35+ chiar? Eu deja am de acum un rid la ochi in colt și deja nu mai suport sa trăiesc
Sunt bune acele vitamine pentru păr în formă de ursuleți? Îngrașă? care sunt cele mai bune și ieftine pe care le pot comanda?
Salut TPU! Am o întrebare, vreau sa- mi comand o pereche de adidași de pe About You și la picior port 39, iar când am dat pe mărimea respectivă îmi apare, , Disponibil numai pe 2X, , Ce înseamnă...? (mai mult)
Salut! Sunt baiat si ideea e ca aveam parul de pe picioare f mare (nu exagerez era stuf) si azi l- am luat cu masina de tuns barba pe tot. Vreau sa va intreb cam in cat timp creste deoarece eu voiam sa...? (mai mult)
Salutare! As vrea sa imi cumpar aparatul de ras Andis Pro Li D8 (Slimline Pro Li) pentru ingrijirea barbii/raderea ei 0, la recomandarea frizerului meu. Dupa ce m- am interesat pe internet, am vazut...? (mai mult)
Vreau sa ma epilez cu ceara calda acasa, am mai făcut asta pe mâini, nu am rezistat prea mult =)), dar vreau sa încerc pe picioare. Îmi puteți da va rog niște sfaturi cum as putea diminua durerea?...? (mai mult)
A mai comandat cineva de pe site-ul https://www.xobeauty.ro? As vrea sa imi comand niste machiaje de acolo dar nu stiu sigur daca vor fi ok produsele si in cate zile vor ajunge
Buna, TPU! Am comandat cineva haine de pe Shein? Am vrut sa- mi comand cateva haine, dar nu stiu daca sunt de calitate buna, daca ce ati comandat a fost foarte ok, nu ca hainele de pe wish :)? Sa comanzi...? (mai mult)
Merge sa porti tricou cu guler si sapca?
Salut! Caut un coafor bun în Bistrița. Recomandări?
Cum scap de celulita pe fese?
Bună dimineața TPU, am 13 ani fac 14 pe 4 octombrie si mi- am dat mustață jos, nu era vizibila, era puf. Am 1 luna de mi- am dat- o jos si ma mănâncă mereu, puteți sa- mi dați un sfat? Ca ...? (mai mult)
Bună! Ce benzi depilatoare cu ceară rece, îmi recomandați pentru zona inghinală și pentru axile? Dar pentru picioare și mâini. Le- am încercat pe cele de la Farmec, dar nu prea au dat...? (mai mult)
Salut TPU, cum o pot convinge pe mama mea sa ma îmbrac cum doresc eu? De foarte mult timp vreau sa ma îmbrac Goth, Pastel goth sau Harajuku dar de fiecare data mama nu m-a lăsat sa ma îmbrac așa
Vă rog dacă știți vreun salon în Roman care face tratament cu keratina pentru păr?
Bună TPU, am 17 ani, am terminat clasa a 10 a si săptămâna asta urmează sa iau diploma de 10 clase, în iulie as vrea sa urmez niște cursuri de coafor vopsire și tuns și la manichiura dorința...? (mai mult)
Bună TPU! Recent cineva mi- a spus că sunt foarte grasă și urâtă și că sunt cât o scroafă, eu având greutatea de 45 kg și înălțimea de 1.60. Eu sunt o persoană destul de sensibilă și...? (mai mult)
Am vazut ca in multinationale,chiar,femeile poarta sandale. Barbatii ce alternative au pentru birou? Vazusem un fel de papuci din piele, mi s-au parut destul de ok
Bună seara, de cam o lună îmi cade părul foarte rău. Ce- i drept folosesc placa, dar doar o singura data pe sapt sau de 2 ori, dar folosesc si protectie termica si imi dau cu ulei hidratant după...? (mai mult)
Salut, TPU. Va rog să nu mă judecaţi. Am 14 ani si pana acum ba mă tundea un vecin, ba un amic etc, dar maine o sa merg la frizerie pentru prima data. Deci. nu stiu cum se va proceda? Adica ma...? (mai mult)
LA FEMEI! Când și cum credeți că se poartă veste de blană artificială? Am două cu alb și negru marea parte și nu știu când să le port.
De ce sfârcul unei femei este mai x decât al unui bărbat? Unul este acoperit, altul nu
Buna! Am vazut ca multă lume fac cumparaturi de la sh. In Suceava unde as putea gasi un sh cu haine dragute si mai vizitat?
Spuneti-mi si mie va rog nume de firme de parfum scumpe din Romania!
Unde gasesc o palarie de barbat cu bor mai mare, tip Dallas, pana in 100 lei?
Îmi recomandați un autobronzant bun care nu lasă pete pe hainele albe? Mulțumesc
As vrea sa îmi cumpăr un șampon pentru barba. Ma puteți ajuta? As cumpăra și un set + ulei + balsam + pieptan. Firul din barba difera fata de cel cap. Nu e recomandat sa îți speli barba cu sampon...? (mai mult)
De ce isi cumpara lumea apa de toaleta daca apa de parfum este superioara?
Ce fel de palarii sunt ok de purtat asa pe strada? Judecati un om daca poarta palarie de pescar fara sa mearga la pesti?
Bună! Am o întrebare: în ce magazine as putea găsi o rochie de genul: puțin mai lungă de genunchi, din tull si mâneci trei sferturi? Nu găsesc nicăieri și pe internet nu prea am încredere. ...? (mai mult)
Am fost la frizer iar el după ce m-a tuns, îmi dădu cu briciul peste luandu-mi parul de pe fata, sunt șanse să-mi crească barba? Sau să crească par mai mult și mai des decât era?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!