Salut, am 19 ani si cam de 2 ani mă tot bărbieresc doar că nu îmi crește mustața/barba doar așa " de fecior" ceea ce nu îmi place deloc. Tot timpul am folosit bic de ras simplu cu spumă dar deja...? (mai mult)
Ce e ăla șampon pentru barba? Suna atât de scârbos
Hainele de la Fashion days sunt originale?
Salut TPU! Am și eu o întrebare. Mi- am făcut două tatuaje și după ce a văzut coaja aceea, a rămas un unele locuri in care se vede pielea și aproape tot tatuajul se vede neclar (tatuajuele...? (mai mult)
Cam câți cm îmi va creste parul în 6 LUNI? Țin sa menționez ca am parul mai scurt de umeri :)) gen cam pe la gat
Salut! Sunt din Bucuresti si vreau sa- mi fac ceva Balayage/Ombre rosu aprins. Am parul mediu (putin sub umeri) si nu l- am decolorat vreodata. In primul rand as vrea o recomandare de salon ok care sa ...? (mai mult)
Vreau să îmi las părul lung! Ce forme aș putea să îi dau(intr-o parte, pe spate etc)! P.S:Fără cărare pentru că îmi stă oribil!
Se poate micsora o bratara tennis cu diamante? Si daca da, unde se poate face acest lucru?
Ce părere aveți de blugii rupți? Nu prea am purtat dar parcă au început să imi placa, multi spun că blugii rupți sunt doar pentru "bombardieri", asa sa fie?
Hei TPU! In fiecare zi văd poze pe Facebook cu fete care și- au laminat genele. De ce la unele persoane genele arată de parcă sunt ude si stau adunate și la altele arată frumos și sunt desfăcute?...? (mai mult)
De ce sunt aia mai corpolenți care nu au mușchi mai fotogenici fata de cei care sunt piele și os? In general câteva femei mi- au zis că pentru ele nu contează dacă are muschi sau nu, doar sa fie...? (mai mult)
Salut. Mi- am comandat și eu o brățara de la armani https://answear.ro/p/emporio- armani- bratara- 416259?channable=017b8469640031343133373737f1&ref=Channable&gclid=EAIaIQobChMI1- Cw3POT8QIVAqOyCh2a8woBEAQYASABEgLWO_D_BwE&gclsrc=aw.ds...? (mai mult)
Care e cea mai buna frizerie Curtea de Arges? Urban barber pareri?
Hei TPU! In fiecare zi văd poze pe Facebook cu laminarea genelor. De ce la unele persoane genele arată de parcă sunt ude si stau adunate și la altele arată frumos și sunt desfăcute?
Vă salut, am o mică problemă! Acum câteva ore mi- am comandat o pereche de Adidas SuperStar numărul 41.1/2 care păreau foarte interesanți! Toate bune și frumoase, am finalizat comanda și bucuros...? (mai mult)
Salut! Am programare la o fata din Craiova sa imi fac codite afro pe 24 iunie, iar din câte știu eu ele tin in jur de 1- 2 luni maxim. O sa merg la mare pe 20 iulie, vreau sa știu dacă se deteriorează...? (mai mult)
Pot sa cer o mostra de fond de ten de la Sephora? Stiu ca se poate in Sua si alte tari, dar nu stiu daca si la noi.
Salut, am 21 ani si as vrea sa stiu cum sa fac sau… ce sa folosesc pe barba ca sa nu- mi mai creasca in stil de… par pubian. Adica stiu si vad multi barbati cu stilul lor de barba si efectiv nu le...? (mai mult)
De unde vă luați produse îngrijire /aranjare a părului? Mă refer la lucruri precum ulei de păr, pomadă, clay, sea salt spray, pudră etc. Am încercat de pe tot felul de site- uri din străinătate...? (mai mult)
Salut, TPU! Un parfum misto pentru un adolescent de 15 ani? Buget 200-300 lei
Buna, ce pot folosi dupa barbierit? Nu ma irit tare dar imi ies cosuri si nu inteleg de ce, cand purtam barba inainte nu aveam probleme cu cosuri in jurul gurii, mereu ies doar dupa barbierit, after...? (mai mult)
La cât timp trebuie tăiate vârfurile la păr?
Ce tip de lenjerie intimă pot sa port vara fără nu sa mai transpir in ultimul hal? :|
Voi de unde va cumpărați recent hainele?
Bună, ce parere aveti de Bonilash? Chiar functioneaza?
Buna! Stie cineva vreun site ori magazin din tara unde as putea gasi lenjerie intima/body- uri in genul celor de pe Shein? Am vazut ca pe site- ul acela marimile nu se potrivesc intotdeauna si nu as vrea...? (mai mult)
Buna! Eu pana acum ma imbracam destul ne naspa.Toate colegele mele si prietenele mele se imbraca cu topuri, blugi si altele si chiar imi place.Saptamana trecuta sau acum doua saptamani am fost la mall...? (mai mult)
Bună,TPU! Voi ce părere aveți despre moda asta noua de a purta blugi largi gen tip evazați sau wide leg, straight ceva de genul? Voi ați purta acest gen de blugi?
Care e faza cu slipii (bikini - pentru femei) care nu mai acopera fundul? Mergand la mare recent si frunzarind si retelele sociale, am observat ca majoritatea covarsitoare a femeilor poarta costume...? (mai mult)
Stiu ca preturile difera in functie de salon dar cam cat ar costa sa imi fac suvite (decolorate si vopsite) pe par lung?
Bunaaa TPU. Voiam o schimbare la mine, un glow up. In comportament, aspect, tot. Dar chiar nu stiu ce mai pot schimba. Sunt vopsita, am deja breton, sunt tunsa si toate cele si habar n- am ce schimbari...? (mai mult)
Hei, am o intrebare pentru fete. Voi ati incercat vreodata sa va radeti parul facial? Daca da, ati avut ceva efecte adverse?
Exista pantaloni mulați pentru bărbați cu zona larga în fața?
De ce par femeile de 1.70 -1.75 cu picioare subțiri, foarte înalte? E din cauza că au cracii mai drepti decât bărbații?
Saten inchis sau blond cenusiu?
Ce forme contează la aspectul bărbaților?
Ce e mai important la un banchet? Rochia sau papucii? (sa fie mai atrăgător)
Buna! As vrea sa imi cumpar un inel care indica starea.Sunt din Bacau.Stie cineva daca pot gasi prin magazine? Nu doresc deloc comanda online.Multumesc.
Ajutor! Părul meu are vârfurile despicate. Nu aș vrea să le tai pentru că e pana la umeri și dacă tai 1 cm cred că nici nu o să- l mai pot prinde în coada. Aș dori să îmi ziceți un tratament...? (mai mult)
Salut, cum fac sa pun si eu putin de burtica?
Mi- am facut tatuaj si are 1 sapt si 1 zi de cand il am si in timp ce il spalam l- am zgariat foarte usor si foarte puțin si s- a inrosit pe marginea tatuajului pe unde am zgariat. Ce se poate intampla...? (mai mult)
Sa dau cu lama la subrat?
Merita sa umbli cu o fata de interlop?
Bună! ❤️ Legat de părul gri… Am părul decolorat, un blond gălbui destul de deschis. Am folosit vopsea din comerț, dar nu rezistă mai deloc și nici nu- mi place cum iese. Am auzit că se...? (mai mult)
Buna! Ce produse pentru inlaturarea punctelor negre ati folosit sau folositi si au dat rezultate? Multumesc.
Am parul gri închis și vreau sa mă fac saten.O sa iasă aceasta culoare?
Cum sa ma imbrac la festivitate?
Bună, aș vrea să mă înscriu la o școală postliceală pe specializarea estetica și igiena corpului omenesc ca și stilist(coafor stilist). Întrebarea mea este dacă la această specializare se...? (mai mult)
Hei, am o problema de foarte mult timp dar am lasat- o asa, doar fetele ma inteleg si cred ca imi pot raspunde.In zona mustatii mereu am o zona rosie, se intinde fix in zona mustatii foarte bine de parca...? (mai mult)
De ce natura le-a lăsat pe femei cu un corp atât de frumos in clepsidra iar pe băieti i-a lăsat să muncească pentru a avea un corp armonios cat de cat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!