Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
De ce natura le-a lăsat pe femei cu un corp atât de frumos in clepsidra iar pe băieti i-a lăsat să muncească pentru a avea un corp armonios cat de cat?
De ce se lasă adidașii? Sau tine de calitate? I- am purtat trei săptămâni perfect iar acum îmi scapă din picioare, mă împiedic pe strada în ei și sunt super moi, mă dor încheieturile genunchilor,...? (mai mult)
Îți poți pune cercei in penis?
Hey, TPU! Va rog sa- mi recomandati, care stiu ca se pricep, o perie electrica pentru par. Care ar fi mai buna, din punctul vostru de vedere? Nu stiu prea multe despre asta, dar cu o astfel de perie...? (mai mult)
Ce culori acrilice as putea lua pentru a vopsi o pereche de incaltaminte din panza? Recomandati-mi doar daca ati folosit ceva, nu un search pe google si gata.
Hey TPU! E cineva din Pitesti care stie sa picteze pe unghii? As vrea sa imi fac cu niste personaje din desenele animate.
Salut. Daca folosesc crema cu spf 50 mai am vreo sansa sa ma bronzez? :))
Am parul creț, dar as vrea sa îl scurtez pana pe la umăr. Ce ar trebui sa cer la salon ca sa am mai mult volum mai ales in partea din spate?
Salut. Autobronzantul făcut din cacao și loțiune de corp se ia după ce te speli? Adică pielea revine la culoarea inițială sau rămâne mai închisă la culoare?
Cum aș putea personaliza un tricou, o vestă de fâș, cămașă, pantaloni, papuci, etc?
Daca iti pui implanturi in buci cat timp nu ai voie sa stai in fund?
Bună! Cum găsesc un fotograf în Cluj? Și vreau și în studio sa fac poze că afară e nașpa vremea. Vreau să fac pentru mine o ședință foto și cu mai multe ținute. E foarte important. Deci...? (mai mult)
Salut! De ce multe fete/femei acum prefera baieti/barbati cu cercei, tatuaje, taietura la spranceana, stilati, cu masina?! Acuma multe daca nu ai masina sau nu esti "smecher" nu te considera niciuna....? (mai mult)
Pro/Contra tratament cu laser contra vergeturilor?:)
Merita sa cumperi haine de pe net?
De pe ce site-uri va comandati haine, baieti?
Daca mi-am facut tatuaj aproape de glezna la picior, cat timp trebuie sa am grija sa nu o misc mult?
Pot umbla fara lenjerie intima ca bărbat? Menționez că nu am ata ruptă
Imi puteti recomanda va rog niste site-uri de incredere de unde v-ati luat costume de baie la preturi rezonabile si calitate buna? Multumesc
Salut! Mi- a crescut barba aproape pe toată fața. Însă ce nu inteleg, și nu știu de ce, este ca pe partea dreaptă a fetei am o mica parte unde nu imi creste deloc, nici fir de păr. Am pe toată...? (mai mult)
Dacă am niște bijuterii uzate de pe care s-au șters marcajele cum aflu câre carate au și cum pot fi marcate?
Salut! Va rog sa ma ajutați, sunt băiat și am fost la salon sa îmi fac parul creț, ei bine ca sa mi- l facă permanent mi l- a dat cu o soluție.Și acum chiar dacă am efectuat mai multe spălări...? (mai mult)
Buna TPU! Ieri am iesit si eu cu niste prietene.Ele aveau cate 200 de lei la ele si si- au cumparat haine.Practic eu nu mi- am luat nimic, doar am probat. Am probat si un top negru si imi statea bine ...? (mai mult)
Are ceva dacă fac duș în fiecare dimineață?
Salut, sunt un băiat de 15 ani si am parul aspru și eu vreau sa mi- l las lung cam pana la bărbie dar sa nu fie creț. Acum parul meu ii cam pana la ochi și vreau sa îl las pana la bărbie sa crească...? (mai mult)
Dupa ce-mi sparg cosurile, imi raman urme foarte urâte, cum pot scapa de ele? In afara sa nu le mai sparg, pentru ca e imposibil, cine vrea sa stea cu cosurile pe fata?
Voi cu ce va radeți barba și mustata? Aparat de ras sau București? Avantaje și Dezavantaje?
Buna! Mi- am lasat unghiile de la maini sa creasca de ceva timp, iar ele intr- un fel la varf se fac albe si as vrea sa fie asa gen transparente, ce pot sa fac? Nu imi plac de nici un fel, dar nu as...? (mai mult)
Mi-a intrat ulei de acmela in ochi și mă ustura. Ce sa fac?
Buna ziua. Ce marime mi-ar trebui la lacoste daca port 43 1/3 la adidas si 42, 5 la vans si puma? Va rog fara tabele de pe net, ca am comandat gresit dupa tabel.
Am o geaca din fâs și am ars-o cu tigara. Se mai poate repara? Sa știu dacă se mai poate coase, gaura este foarte mică nu prea se vede dar ma incomodează
Sfaturi pentru un glow-up bomba?! Multumesc!
Salut. Am gasit in dulap un spray de dat pe sub braț. Și era expirat din 29.06. 2018 Nu stiu cum naiba a ramas acolo atatia ani. Ma rog. Il mai pot folosi? Sau mai mult rau imi fac?
Ma poate ajuta cineva cu cateva idei de tatuaje de marime mica? Genul sa fie gangsta, rap. pe acolo.
Bună. Ce părere aveți de șamponul pentru volum din gama Syoss. Da volum parului?
Buna! Stie cineva un loc in Suceava unde ma pot tunde in stilul wolfcut? Am nevoie de cineva care sa stie ce face, ca sa nu ma intorc sluțită:))
Unde pot face tratament hydrafacial in judetul Hunedoara?
Salut, am gasit un tricou pe net si e oversized și in poză e un model fată care îl poartă dacă e oversized e pentru toată lumea? (Sunt baiat)
Buna TPU:)Are cineva,, ştras,, dentar/bijuterie dentara? Cam cat timp ramane pe dinte dupa aplicare si cam cat costa?
Buna TPU, dacă am luat un tester de machiaj se consideră furt?
Știe cineva unde pot găsi șpray pentru descâlcirea/descurcarea părului în Ploiești?
Salut! Știe cineva dacă ceasurile Emporio Armani de pe Emag sunt originale? Mulțumesc anticipat!
De ce unele la 17 ani arată așa? https://www.instagram.com/p/CPD_GltM_3B/?utm_medium=copy_link Da, cea din poza atât are. Vreau și eu trucuri sa arat intr- un fel la 21. Mie mi se pare imposibil...? (mai mult)
Ar arata ciudat sa port la festivitatea de absolvire niste sandale de genul? https://www.modlet.ro/sandale- cu- platforma/304623- sandale- dama- negre- mdl00807.html O sa port o rochie mai de vara bej....? (mai mult)
Aveti tatuaje? Va plac tatuajele?
Salut! Cu ce e bine să îți tai barba până la 18 ani? Aparat de ras, mașină de tuns sau big?
Buna ziua! As vrea sa aflu subtonul meu de piele, nu ma pot decide daca este rece sau neutru, venele mele au o tenta in mare parte verde si foarte putin cu mov, la soare daca nu ma dau cu protectie si...? (mai mult)
Buna, va rog sa ma ajutati. Acum 1 an si ceva mi- am facut parul cu placa..si l- am ars..si n- a mai crescut... parul mi- a foost lung pana la piept in jos, iar de atunci m- am tuns de vreo 3- 4 ori,...? (mai mult)
Bărbații poarta brățări la picior?
Stie cineva un remediu bun pentru a scapa de acnee? Vreau remediu natural daca se poate chiar facut acasa
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.