Buna ziua! Ma confrunt cu o problema! Din februarie merg la epilare defintiva si inca nu vad niciun rezultat.E epilare cu laser Dioda 808, intr- un salon si urmeaza sa fac a 5 a sedinta. Parul tot asa...? (mai mult)
Ofer funda, care ar fi hainele din poza de aici?(vreau sa le cumpar) https://imgur.com/a/dDySQYW Doresc doar numele hainelor gasesc eu un site de unde sa le cumpar.
Bună, as vrea sa am un glow up, îmi puteți spune niște produse care pot sa îmi aducă un glow up? (pentru față) Apropo am 14 ani
Vreau sa imi las parul lung(sunt baiat).Ce produse mi-ati recomanda sa cumpar? Pentru ingrijire si sa creasca mai repede... Sper sa intelegeti la ce ma refer dar nu ma pricep cu chestiile astea.
Salut, am niște întrebări: Unde pot în Iași să îmi fac părul din drept în creț permanent? Acest permanent cât ar dura? Dacă spăl părul mai des, va dura mai puțin permanentul? Și o...? (mai mult)
Este epilarea definitiva dureroasa? Unii spun ca da, altii ca deloc. Sunt confuza.
Bună! E cineva din Oradea care și- a făcut părul ombre? Aș vrea să mă fac și eu, dar nu știu unde. Am avut o colegă care și- a făcut și a ieșit îngrozitor. Dacă mă puteți ajuta cu recomandări...? (mai mult)
Buna! Daca incerc sa imi iau parul facial de pe o alunita iesita in afara cu benzi depilatoare faciale se poate intampla ceva? Adica rupturi,sgarieturi, smulgerea alunitei etc?
Buna! Doare cand te epilezi pentru prima oara cu epilatorul? Cat de repede creste parul dupa?
Https://pin.it/1DZqNsI Unde ii pot gasi?
Cum poți să te vopsesti doar sus,nu și în parti,in dungi că sa zic așa, adică să nu ai tot parul vopsit? Nu știu cum să explic:)), sper că a înțeles cineva:))
Buna TPU. ati folosit revox 20% vitamina C? O pot folosi seara? ( am auzit ca nu o pot folosi pe timp de zi fara SPF si nu ma pot expune la laptop sau lumina telefonului dupa ce o folosesc. este adevarat?...? (mai mult)
De unde îmi pot comanda haine cu OLTEANCLAN?
Bună! Stie cineva niste produse bune pentru activarea buclelor? Multumesc!
Stiti vreun magazin in Bucuresti unde pot gasi mai multe sortimente de inele din rasina transparenta? Sunt inelele acelea mai bombate ce par din plastic/sticla. Multumesc!
Vreau sa imi fac parul permanent. Am cumpărat acesta solutie (https://pentrucorpultau.ro/produs/solutie- de- permanent- la- rece- neofix/) si spune ca trebuie sa folosesc si apa oxigenata. Trebuie neapărat?...? (mai mult)
De unde are o fata certitudinea cand incepe o relație cu un băiat că el nu merge la bagaboante când este plictisit? Știu, îmi veți spune că băiatul de unde are certitudinea că aia face nu știu...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare ciudatica dar sunt curioasa sa aud pareri :)) De ce tot mai des baietii astia tineri, 20- 25 ani cam asa, isi lasa barbă? Adică nu vi se pare ca va îmbătrânește? Mie asa ...? (mai mult)
Voua nu va e sila cand vedeti vara barbati parosi pe maini si picioare, adica parosi bine, va dati seama ca pot avea ganganii pe acolo?
Cum sa scap de punctele negre de pe nas natural acasa?
Ce culoare este recomandata vara sa se poarte ca îmbrăcăminte? Eu ma tot îmbrac în negru și am auzit ca nu e ok, mai ales ca transpir mult. Eu sunt gen ca Alex Velea la culoare, ce culori mi-...? (mai mult)
Vreau sa ma epilez pe maini si picioare cu bicul o data pe an. Am 20 de ani. Ma afecteaza cu ceva? Gen o să-mi creasca mai mult dupa?
De ce sunt unele femei așa badarane și masculine?
Firme preferate pentru pantofi?
Buna, vreau sa imi comand un costum modelator bun, sa fie cu pantalonasi cu silicon cam cu o palma deasupra genunchilor si sa fie de tip maieu cu deschidere pentru bust, as dori sa subtieze bine talia,...? (mai mult)
Cum sa ma îmbrac ca sa par mai înalt?
Salut, eu am foarte multe alunite pe corp, daca ma bronzez la fel de mult precum culoarea alunitelor nu se vor mai vedea, nu?
Știți câteva site-uri pentru rochii de ocazie, sigure?
As vrea și eu sa îmi comand acest produs. Ce părere aveți: https://www.emag.ro/pachet- dispozitiv- tonifiere- musculara- pentru- coapse- sau- fese- cu- electrostimulare- aparat- pentru- epilare-...? (mai mult)
Salut! Stie cineva unde pot sa gasesc peruci in Tulcea?
Salut TPU, am 16 ani și nu am barbă, mi- au ieșit câteva fire de par în bărbie, da în rest e puf des, niște soluții sa accelerez îngroșarea și creșterea? Uleiurile alea de ricin sunt bine...? (mai mult)
Salut tpu.Cam cat ar costa un tatuaj cu kanji? Sa zicem cam 3-4 caractere, cat sa incapa pe biceps sau pe antebrat.Nu vreau sa imi fac acum, poate peste 3-4 ani, sunt doar curios.
Cine stie cat ar costa un vopsit ombre, cu o nunata de gri la un par lung?
Cum sa am pielea de la încheietura mainii mai închisa la culoare?
Ce contine o trusa de machiaj si la ce se aplica? (pentru soramea)
De la ce varsta se pot face cursurile pentru manichiura cu gel?
Salutare! Am si eu o o intrebare: Eu sunt baiat cu părul creț dar problema mea este că buclele nu arata cine stie ce, parca nu sunt bucle intregi par niste fire subtiri care stau pe dinafară, nu ...? (mai mult)
Buna, cum elimină uleiul de ricin din par? M- am dat la radacini, cred ca putin cam mult, mi- am facut baie si inca a rămas pe par. Este a doua oară când îmi fac baie părului și tot textura uleioasa...? (mai mult)
Buna! Știu că nu e ok categoria dar mi se părea cea mai potrivită :)) Acum o săptămână jumate mi- am făcut un mic tatuaj pe mâna. As dori din cunoștințe proprii, cei care v- ați mai făcut...? (mai mult)
Salutare! Dacă îmi cumpăr bigudiuri, o sa arate mai bine parul meu? La mine nu sunt buclele perfecte, parca se desprind!
Salutare, am o problema! Eu am parul creț și în fata nu mi se aranjează parul(bretonul) parca sta nașpa, dacă ma duc la un frizer sau un stilist poate sa facă ceva ca să stea mai ok?
Bună seara! Mi- am aplicat ulei de ricin la rădăcină și după 15 minute am făcut baie, m- am spălat de 2 ori cu șampon și după cu balsam la vârfuri. După ce mi s- a uscat parul, mi- a fost...? (mai mult)
Ati comandat vreodată de pe H&M cu mărimea recomandată de ei? Ei îmi recomandă S, dar stiu ca nu e potrivit pentru mine
Îmi puteți recomanda niște parfumuri de dama, florale care sa persiste? Buget de 250 lei
Hey TPU! Am o bucata de material destul de mare de material de in, cam 1 m si. Ce pot sa fac din el?
Sunt băiat și as vrea sa îmi las parul sa crească. Nu trebuie sa îl tund deloc? Un amic care are parul lung mi- a zis ca la fiecare 3 luni sa tai vârfurile (ca sunt arse) ca să crească, ca altfel...? (mai mult)
Salutare TPU.M-ar interesa in cat timp se poate inchide o gaura in lobul urechii.Stie cineva aproximativ in cat timp? Este adevarat ca ar putea ramane definitiv?
Hello! Scurta intrebare, pls. Ce sampon profesional imi recomandati care miroase frumos? Mersi :D
A luat cineva BeautyHelp? E bun de ceva se văd rezultate? Dacă iau pastile cu colagen va arată mai bine pielea și parul sau sunt doar pentru articulații.
Folosesc un ser de corectare a petelor de la farmasi, cât timp sa-l țin pe fața? Clătesc după cu apa? Nu are instrucțiuni
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
American Pie
Cat de multe iti mai amintesti de Nadia, Jim sau Sherminator? Hai sa vedem!