Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
Cum as putea sa fac sa nu mai apăra coșuri pe fese deoarece ma epilez și după 1 zi doua apare foliculita, ce as putea sa fac?
Cu ce se îndepărtează parul din zona pubiana?
Salutare TPU! Care este diferenta dintre bumbac si lana de bumbac? In engleza cotton vs cotton fleece, este acelasi lucru? Sau nu inteleg eu ceva? As dori un raspuns mai detaliat
Bună. Aș dori să achiziționez un epilator (bugetul ar fi în jur de 500 lei), dar am câteva întrebări, dacă mă puteți ajuta: 1. Ce epilator are viață mai lungă, cel pe baterie sau cel ...? (mai mult)
Buna! Ieri am încercat sa- mi vopsesc șuvițele din fata (știți cum se poarta) cu vopsea blonda eu fiind bruneta... Nu ma așteptam sa iasă prea deschis deoarece am parul închis natural și nu m-...? (mai mult)
Trebuie sa fiu major ca sa imi fac gaura pentru cercel? Stie cineva un loc in Bucuresti unde pot sa imi fac daca am 16 ani?
Salut. Este cineva care poate sa- mi dea un sfat in legatura cu punctele negre? Fiind baiat nu am acordat prea multa importanta pielii de pe fata. Doar ma spalam in fiecare dimineata pe fata cu apa rece...? (mai mult)
Salut, cum pot sa- mi fac frizura daca sunt tuns pe lateral cu 0 iar sus pot sa il prind in coada la spate? In afara sa- l prind in coada cum pot sa il mai fac? Am vrut sa ma fac cret dar nu tine mult ...? (mai mult)
Am o curiozitate... De ce sandalele nu se poartă cu ciorapi fini?
De ce când ma tund în scări parul pare mai rar?
Care e cea mai ciudata culoare de par pe care ati avut-o?
Buna, ma poate ajuta cineva? Mi-am cumpărat un ser si pe el scrie ca se folosește de 2 ori pe zi (gen daca ma dau cu el dimineața si seara, a doua zi mai trebuie sa ma dau ca nu inteleg)?
Buna, mi-am cumpărat o crema si pe ea scrie ca se folosește de 2 ori pe zi, adică dimineața si seara dar (trebuie sa o folosesc in fiecare zi sau cum) ca nu înțeleg?
Buna TPU, daca fac karate si sunt fata are ceva daca am unghii? Sa le tai sau sa le las sa creasca in contiunare?
Buna! Sunt fata si am 14 ani.Mi- am epilat mustata cu benzile cu ceara de la Farmec si mi- a iesit o iritatie groaznica, niste bubite albe inconjurate de pete rosii. Aveti idee cum as putea sa scap de ...? (mai mult)
Recomandări adidași unisex fara șiret in care va simțiți super?
Buna, m-ar interesa ceva pentru creșterea parului care chiar funcționează.
Buna, ma epilez pe fund și dupa imi apar niște bubițe ca și coșurile, cum pot scapă de ele sau sa nu mai apăra?
Vreau sa imi las parul lung, asa mai emo...cam in cat timp va creste si ar trebui sa-l tund pe lateral?
Fetelor cum reușiți să mergeți pe drăcoveniile numite tocuri? Cum ați învățat prima data sa mergeți pe ele? Eu mai am puțin și îmi pun gleznele in ghips :)))
Caut rochițe de mireasa, ce site-uri serioase cunoașteți?
Exista pantofi lustruiti cu toc jos pentru barbati? Imi trebuie o pereche pentru un eveniment iar acolo pe invitatie spune ca trebuie obligatoriu cu de astia. Am cautat pe internet si imi da doar de...? (mai mult)
Buna TPU! Are cineva piercing in sprânceana? E dureros? Cam cat durează vindecarea?
Bună, ce părere aveți despre produsele Essens?
Îmi poate recomanda cineva un site de unde pot cumpăra pantofi casual și sandale drăguțe? Unul care face livrarea relativ rapid, daca se poate
Salut,ce masina de tuns imi recomandati pentru frizerie?
Care a încercat hot pants pentru slăbit? As vrea sa ii iau dar am zis sa întreb și pe altcineva. Va rog sa răspundeți doar cei care au luat acești pantaloni. Puteți sa îmi ziceți și alte lucruri...? (mai mult)
Salut, se poate schimba culoarea ochilor pe parcursul vietii mai inchis sau mai deschis sau odata ce te-ai nascut cu ei asa vor ramane?
Buna TPU! Stie cineva un curs bun de coafor in Bucuresti? De preferat sa dureze 5-6 luni. Multumesc!
Salut, TPU! Voi (sau parintii vostri) ce pe mana purtati verigheta? E o intrebare random, atata tot.
Ce pot folosi pentru buze uscate si crapate? Multumesc!
Voi ati patit sa nu va puteti tine echilibrul in niste adidasi? Am mai dat si o gramada pe ei, plus ca ma dor rau incheieturile jos dupa ce ii port
Cu ce v-ati epilat prima oara și cu ce? (și pentru băieți și pentru fete )
Ce aparat de ras facial și corporal recomandati? Pt barbati Buget maxim 500 lei
Ce pastă de dinți pentru albire este eficientă? Mi-am făcut recent un detrataj dar aș vrea și să-i albesc un pic
Dacă am cumpărat o pereche de slapi și am rupt plasticul care ține eticheta de ei dar eticheta în sine este intacta, pot sa dau retur la ei? Vreau sa schimb mărimea doar
Sunt baiat si as vrea sa imi vopsesc parul acasă, adică să îmi fac niste șuvițe gri/blonde si nu stiu cum se face, am văzut undeva pe net ceva care o pui pe cap ca un fel de punga si are niște...? (mai mult)
Bună ziua! Îmi pica parul foarte mult, menționez ca îl am lung pana deasupra fundului. Ce pot face?
Buna,mi-au aparut niste puncte maro pe față, stie cineva care ar putea fi cauza? Sau ce pot face ca punctele sa dispară?
De ce poartã fetele pantaloni cu tur jos si hanorace de bãieti? Apoi se plâng cã sunt urâte când au un coc dezordonat în cap. Cum sã nu ai o imagine urâtã când te îmbraci ca o boschetarã? ...? (mai mult)
Îmi recomandați sa merg la salon sa ma epilez ca băiat?
Bună! Am primit cadou un ceas superb însă îmi este mare brățară, am privit câteva tutoriale care m- ar putea ajuta la ajustarea sa însă nu vreau sa risc să- l zgârii. Îmi puteți recomanda...? (mai mult)
Salut TPU! Știți cumva niște soluții de a scăpa de puncte negre, am tenul plin de puncte negre! Dau fundă!
A comandat cineva incaltamimte de pe site-ul reverse? Daca da, cat de calitative sunt produsele?
Cum îmi recomandati și mie sa ma epilez?
Buna! AJUTOR VA ROOOG! Știți acel trend care era pe Tik Tok cu buzele care erau băgate intr- un păhărel mic și le lăsai puțin și se măreau? Am încercat asta și s- au mărit dar sunt umflate...? (mai mult)
Culoarea mea naturala la par e saten inchis. Pana acum m- am tot vopsit cu Palette, o nuanta rosie cu acel oxidant cu care vine vopseaua de 6% doar ca mai mult de un fel de visiniu inchis nu- mi iese....? (mai mult)
Hei TPU! M- am vopsit acum 4 luni balayage blond. Ma spăl cu șamponul nuanțator de la Fanola (special pentru par blond), iar după aplic o mască pentru păr degradat tot de la Fanola (la recomandarea...? (mai mult)
Buna TPU :) Am aproape 14 ani și un ten acneic (am acnee), nu am un skincare, nu ma machiez des, destul de rar, însă credeți ca e o idee buna sa iau o apa micelara și sa îmi fac o rutina sa ma...? (mai mult)
Buna ziua, este legal ca in Romania sa porti tricou cu che guevara si cu simbolul comunist secera si ciocanul? Adica tricou cu cccp?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat