Cei mai activi useri din categoria Beauty & Fashion pe 24 Februarie 2025 sunt:
Salutare! Eu mi- am cumpărat gel spumant de la elmiplant de 200 ml și expira în 2024, crema am cumpărat- o azi și e pentru față cât și pentru corp! Eu sunt mai închis la piele gen o piele...? (mai mult)
Am și eu niște nelamuriri! Mereu ma întrebam dacă sunt frumos sau urât sau cum mă vede lumea, mai ales fetele! Gen mai pe scurt sunt obsedat sa ma uit în oglinzi, ba acasă, ba la școală,...? (mai mult)
Mașina de tuns fără număr tunde cu 0, 5?
Sunt o fatã mai bãietoasã înjur, ma imbrac la hanorace largi, gri, negru, ma imbrac in blugi cu tur jos, dar de ceva timp am iar probleme cu sorã- mea. M- a oprit azi din a mã juca jocuri de...? (mai mult)
Bună TPU, am 17 ani și m- am tuns singura în scări în martie cam asa :)) gen parul meu e scurt dar tuns în scari și arata ca naiba, ma spăl o zi da o zi nu pentru ca mi se îngrașă destul de...? (mai mult)
Vreau să vand această rochie https://www.sanpatrick.com/wedding- dress- mermaid- crepe- emmy este originală. Imi poate spune cineva unde o pot vinde si care este pretul ei? Precizez că este noua,...? (mai mult)
Exista vreun loc in Bucuresti de exemplu, unde poti da argint vechi (renuntare) pentru un pret mai decent per gram? La casele de amanet se dau 2 lei pe gram, ceea ce mi se pare josnic, tinand cont ca...? (mai mult)
Salut, mai am putin si fac 18 ani, am o problemă, eu pana acum 6 luni nu aveam barbă, doar cateva fire si de atunci mi- am dat timp de 4 luni cu minoxidil, cat am dat aveam o barbă destul de deasă,...? (mai mult)
Ce culoare de ochi este aceasta? https://ibb.co/2SScBpm
In legatura cu aparatul de incalzit picioarele de la Wellneo, cum pot sa il fac sa functioneze astfel incat sa nu mai folosesc neaparat o priza? Multumesc.
Ce recomandati anti-matreata pentru barbati?
Am parul saten inchis nevopsit si am doua variante. Ori sa il vopsesc intr-o nuanta de ciocolatiu ori sa imi fac Șuvițe blonde. Dar ma tem si sa nu il distrug pentru ca este lung si sanatos
Fetelor ce pãrere aveţi despre rujul Velvet Matt lipstick long lasting formula? Am auzit că are o rezistenţă foarte mare, e adevărat? Provoacă vreo alergie? Aștept răspunsuri doar de la fetele...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare pentru voi. Vreau să îmi crească unghiile puțin mai lungi, fiindcă sunt foarte scurte.Fratele meu daca nu le taie le are cat o femeie care a mers la salon. Vreau niste...? (mai mult)
Salutare! Sunt baiat cu par creț și parul mi-l dau în față și problema mea este nu îmi stă bretonul ca lumea uneori, de exemplu azi! Simt ca nu îi pot aranja bretonul, ce să fac?
Buna! Nu am acnee pronunțată, doar câteva coșuri și niște semne, ce sa mai fac sa scap de ele? Va rog un răspuns bun
In aprilie 2020 aveam parul pana la ureche si l- am decolorat. Pana in prezent, l- am mai vopsit odata blond deschis si de 2 ori saten (odata aluna iar ultima data saten mediu). Ultima data m- am vopsit...? (mai mult)
Salut! Aveti recomandari de parfumuri cu miros foarte fresh, precum cel al unui gel de dus? Multumesc!
Buna! Mi-am facut acum aproape 2 saptamani o gaura in ureche (in partea superioara a lobului). Totul e ok nu s-a infectat, nu m-a durut. Dupa cat timp e ok sa imi schimb cercelul pe care il am acum?
E ok sa spun la frizer "sincer, nu stiu cum sa ma tund"? Si sa ma tunda cum vrea el/ea. O sa faca asta sau trebuie neaparat sa zic ce tunsoare vreau?
Aș vrea să îmi fac o tunsoare stil bob scurt (lung în fatã scurt în spate) Am faţa ovală și piele mulatră, ochii căprui închis si nasul putin cârn am si buze mici, multi oamenii îmi spun...? (mai mult)
Un om care este închis în el este atrăgător?
Va plac baietii cu butt plug?
Cu ce se fixează gelul pe unghii?
Azi m-a luat o fata de par și am vazut ca după am rămas cu un ghemotoc mic de par în mana, îmi va mai creste la loc?
Buna fetelor.Ce parere aveti despre extensiile de la "Oscar", ati fost multumite de ele?
Salutare! Ce aș putea face la păr ca dimineața după ce mă trezesc să nu îmi fie greu să îl descălcesc sau să îl aranjez? Cum să dorm cu părul?
Bună ziua, am și eu o întrebare... Puteți sa îmi spuneți mai multe metode pentru creșterea foarte rapida a parului, chiar și metode naturale? Eu tot am încercat tot feluri de șampoane și ...? (mai mult)
Salutare TPU. Azi am intrat putin in magazinul DM, stiti voi, cel cu parfumuri, cosmetice etc. si mi- am cumparat o apa de toaleta hugo boss 75ml la 200 de lei, in drum spre casa zic sa intru putin...? (mai mult)
Îmi recomandați un bb cream buun? Ms
E bun la ceva la un baiat tenul alb fara par pe el?
Cat costa in mod normal o camasa POLO?
Bună TPU! Am această pereche de adidași, la ce program și temperatură ar fi indicat să- i bag? Link : https://m.emag.ro/puma- pantofi- sport- cu- insertii- de- piele- ecologica- rs- x- tracks-...? (mai mult)
Bună. Îmi recomandați niște site-uri cu haine unde aș găsi piese simple? Mulțumesc!
Buna fetelor, o intrebare de sezon pentru voi, ca tot se poarta. Ce faceti cu dresurile atunci cand se rup sau nu mai sunt ok de purtat? Le aruncati, le refolositi sau le reciclati?
Hey TPU, am o mica problemahappy care nu e prea mica dacă stau sa ma gândesc, va rog sa citiți pana la capăt e foarte important pentru mine. Deci, când eram mai mica, pe la vreo 10 ani au început...? (mai mult)
Buna TPU! Dau funda! Am început sa ma epilez pe picioare cu ceara la salon, însă nu mi- au fost smulse și rădăcinile.Am făcut 2 ședințe pana acum.Multă lume spune ca după încă câteva ședințe,...? (mai mult)
Buna TPU! Cam cât tine efectul vopsitului de sprâncene? Dau funda!
Ce experiente ați avut cu epilarea definitiva cu laser la salon? Eu as vrea sa încerc, am parul foarte des și negru.
Buna fetelor! Am incercat si eu apa cu orez pe par și cand mi s- a uscat parul avea textura a paie:)) cu ce am gresit? Am fiert nici o cescuta de orez, l- am pus într- un pulverizator și l- am aplicat...? (mai mult)
Buna TPU! Am început sa ma epilez pe picioare cu ceara la salon, parul s- a rărit, a crescut mai lent. Însă, am făcut 2 ședințe și de fiecare data firul de par n- a fost smuls cu tot cu rădăcina.Multă...? (mai mult)
Salut! Ce pot face ca atunci când îmi prind parul, să nu se mai zburlească? Tot timpul când îmi fac parul intr-o coada sau ceva și ies afara imediat se zburlește!
Am o pereche de pantaloni super subțiri și foarte ușori, parca as fi fara ei.Stie cineva ce material sunt?
De ce purtau domnii baston pe vremuri? https://images.app.goo.gl/EAkRXKPtboU87xEP6
Buna TPU. De un timp am început sa ma rad in zona intimă și am observat ca dupa fiecare data îmi apar multe punctulețe de unde îmi curge sange și pielea rămâne cu dâlme și iritate. Tin sa menționez...? (mai mult)
Am și eu o intrebare:atunci când ma duc la frizer de ce când ii spun sa îmi ia oleacă de sus sau doar vârfurile îmi ia o grămadă? Cică mulți pățesc asta
Credeti ca alea cu BikiniModelFitness de pe Youtube chiar fac exercitiile in scop educational?
Am și eu o intrebare:Cam cât ar costa sa ma duc la un salon sa îmi ia coșurile și alte chestii nasoale pe care le am pe față? Mai pe scurt sa îmi fac fata fresh
Salut...mi s-a rupt o aluniță de pe nas... există riscul sa mi se facă mai mare sau este doar un mit?
Am o întrebare. Dacă țin o haină în apă la înmuiat, va fi afectată în vreun fel? Se deteriorează cumva mai repede?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
Alida_Maria_1988 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?